+1 oy
271 göst.
Diğer kategorisinde (1,134 puan) tarafından
Sabah post açmıştık oğlumun pipisi normal mi diye özel hastaneye götürdüm 350 muayene parası aldılar doktor baktı her şey normal bir sorun yok ilaç falan yazmadım sonuçta 5 dklik şey için muayene ücreti vermenize gerek yok dedi danışmayi aradı ücreti iade ettiler. Allah boylelerinden razı olsun

13 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ayy cidden ne iyiymiş doktor ya 
-Reklam-
0 oy
tarafından
İyi insanlar iyiki var gerçekten 
0 oy
tarafından
Bizede bir kere öyle yaptılar Rabbim razı olsun göz muayenesi için gittik bı şeyden şüpheleniyorduk muayene edemedi dediki bence hiç bir şeyi yok gözleri çekik diye öyle duruyor dedi muayene ücretini bir yazi yazip imzaladı geri bize verdi❤️
0 oy
(3,358 puan) tarafından
Allah sayısını arttırsın
0 oy
tarafından
Vicdani el vermemiş ne güzel 
0 oy
(15,740 puan) tarafından
Vay be doktor gerçekten insan evladıymış. Bizde geçen benim için doktora gittik. Sira beklerken eşim çocuk doktoruna bişey soracakti. Adam soruya cevap vermek için gidip kayit yaptirip gelin demiş. Şaka gibi valla. 
(810 puan) tarafından
Biz telefonla soruyoruz da cevap veriyor ya. Ne insanlar var.
0 oy
tarafından
ALLAH RAZI OLSUN doktordan 
0 oy
tarafından
Alsa alırdı aslında bizim gittiğimiz drlarda çoğu zman ilaç yazmıyor,muayene etmeden yok ultrason yok tahlil diyorlar hatta . Ama helal olsun çok şaşırdım .
0 oy
(1,404 puan) tarafından
bende çok sık kızımi doktora götürüyordum herseyden evham yapıyordum sonra doktor bana dedi sana numaramı vereyim sürekli hasten ye getirme ödeme yapma demişti.

bide babam ameliyattan sonra vefat etti ameliyat eden doktor oturdu bizimle ağladı onu asla unutamam 
0 oy
tarafından
Rabbim merhametli insanlarla karşılaştırsın 
0 oy
tarafından
Bende kızımı ve oğlumu götürmüştüm

Oğlumu muayene etti detayları anlattı benim yapabileceğim birşey değil dedi . Ücreti iptal ettirdi .istese alırdı sonuçta muayene etti 
0 oy
(13,793 puan) tarafından
Gerçekten oyle 

Gecen hafta benim kizi cildiye ye göturdum kızımı nohut kadar beyazlık var diye. Muayene ettı kötu bi durum yok zaten 2 yaş altı ilac krem yazılmz dedı . Çoğalması yada başka ni şey olduğu halde ucret ödemeden direk gelmemi soyledı 
0 oy
(2,408 puan) tarafından
Bize de bi kere denk gelmişti aynı böyle 

İlgili sorular

+2 oy
6 cevap 416 göst.
+9 oy
22 cevap 747 göst.
29 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Emineninanesii (5,031 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 539 göst.
0 oy
9 cevap 216 göst.
9 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Serifediebiri (28 puan) tarafından soruldu

410,134 soru

12,331,875 cevap

39,239 kullanıcı

Kategoriler

...