0 oy
780 göst.
Diğer kategorisinde (14,217 puan) tarafından

Kızlar kizlar bebislerinizin kisliklarini mevsimliklerini ne zaman cikariyorsunuz:)

18 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Yazlığı kışın....... kıslıgi yazın çıkarıyorum hiç uğraştır miyor :):). ..... Hiç kaldırmam  dolabı var uste yerlestirirm orda durur ..... Montları da soğuklar başlayınca cikaririm
tarafından
He ya günü birlik bakıcılık olsa keşke ndndndnnd ucuz yollu
(14,217 puan) tarafından
:-D:-D:-D
tarafından
Gulucugune parfüm oldum :)
(14,217 puan) tarafından
Çok severim koku :-D
tarafından
Postuma gel
-Reklam-
0 oy
(8,580 puan) tarafından
Dur bakalm simdi erken☺
(14,217 puan) tarafından
Ya ben izinden geldim oda kalk gidelim diyor acaba dedim girissem mi bir şeylere☺️
0 oy
tarafından
havalar serınledıkce artık aksamları serın oluyor dıyr ınce ust ve alt cıkardım bıakc tane alısverıste yapmam laızm 1 aya kdar :) 
(14,217 puan) tarafından
Bende abimizinkileri çıkaracağım yeni alincaklar da var tbi izinden döndük ya oda kalk gidelim diyor dedim yavaştan girissemmi
tarafından
giriş giriş ben perte cıktım valla suan halım yok ıslerım az kaldı ıkı gundur dıp köşe gırdım hafta sonu sehır dısına cıkıcam donuste temız olsun ıstedım ama cıdden öldum :D
(14,217 puan) tarafından
Evet yoruyor insanı verilcekler var ayrilcaklar yavasyavas anca yaparım iki çocukla hemen olmuyor zaten ondan bir sorayım dedim☺️
0 oy
(2,704 puan) tarafından
Yokkı cıkarayım:)daha almadm o işlere girmedim kıslık yemeklıklerı halledınce onlara girişicem zaten bı yere gittiğinz yok
(14,217 puan) tarafından
Evet ben de izinden döndüm de bı temizlik yapacağım verilmesi gerekenleri bebeklik şeyleri her şey duruyor☺️
0 oy
tarafından
Dolabimiz geniş,ikisi de açık dolapta yani, organizer aldım düzenli bir şekilde koydum neye ihtiyacım olsa hemen alıyorum içinden, üstünden belki oluyor çünkü zorlanmıyorum
(14,217 puan) tarafından
Evet bizim dolaba sığmıyor ben de temizlik yapacağım bı artık verecegim verilmesi gerkeenleri☺️
0 oy
tarafından
Kasım ortasında çıkarırım taaa 
tarafından
düzenlendi
Ablam büyük ogluma sıfır mont vermişti geçen sende ben aldiydim çok mutlu oldum onu üç sene giyer ablamın verdiği etiketi açılmamış :))
(14,217 puan) tarafından
Kız bebeklik bile duruyor ilkinden sonra hemen verceektim daha dedim yter tek olsun eşim verdirmedi:-D:-Dikinci oğlum oldu sonra :-D:-Dadama malum olmuş artık vercem da
tarafından
Ver ozaman:)
(14,217 puan) tarafından
Yani artık durmasın yter da:-D
tarafından
Ver ozaman:)bencede:))
0 oy
(269 puan) tarafından
eylul sonu gbi cikaririm canm
(14,217 puan) tarafından
Anladım cnm
0 oy
tarafından
Pazar günü yavaş yavaş çıkarmayı planlıyorum canım esimde bende evdeyiz o çocuklara bakar ben yaparım ama oda belki yani :)) keyfime bağlı:))
(14,217 puan) tarafından
Bende yavaştan duzenliim diyorum verilcekler falan da var hemen çocuklarla olmuyor zsten
tarafından
Okullar açılmadan halledicem inşallah canım oy oy bu kadınların derdi hic bitmiyor :)
(14,217 puan) tarafından
Sorma valla
0 oy
(15,237 puan) tarafından
Benim almam lazım ilk kışimiz pazar günü alışverişe gideceğiz bklm
(14,217 puan) tarafından
Oy oy defne kuşumun ilk kişi he☺️♥️
(15,237 puan) tarafından
Evet teyzesi ❤☺
(14,217 puan) tarafından
Yerim onu♥️♥️
0 oy
tarafından
Kışlığı çok az var zaten alışverişe gitmem lazım 
(14,217 puan) tarafından
Bizde abimizinkileri cikarcaz alincaklar da var tbi☺️
(15,237 puan) tarafından
Gulo kalk alışverişe gidelim
tarafından
Off en sevdiğim bayılırım hadi gidelim aşko :) ❤️
0 oy
(268 puan) tarafından
Benim oglumda 1 bucuk yasinda gecen kış giydikleri bu kış olmayacak malesef oyle bir kac tane kışın son zamanlarında aldıklarim varda. Bu kış için lcden denk geldikce kuponla alıyorum biseyler bence henuz erken cikarmak icin ama uzun kollu ince tisort ve alt varsa cikarilabilir aksamlari serin olabilir artik 
(14,217 puan) tarafından
Bizde abimizinkileri çıkaracağız alincaklar da var tabi verilceklerde var bebe kıyafetleri falan anca yavaş yavaş yaparim iki çocukla bikerede olmuyor zaten☺️
(268 puan) tarafından
Tabii. Cok oyaliyor insani zaten
0 oy
(1,974 puan) tarafından
Kış  temizliğini bitirince cikariyom
(14,217 puan) tarafından
Anladım cnm
(1,974 puan) tarafından
❤️❤️❤️
0 oy
(13,312 puan) tarafından
Kendi dolabında ütülü hepsi serinleyince bir ay kadar sonra alt tarafa indiririm 
(14,217 puan) tarafından
Kcuugumunde orda abisiyle ikisinin ondan anca☺️
(13,312 puan) tarafından
Bizimki tek yoksa sığmaz cidden
(14,217 puan) tarafından
Sgmiyo ya çok fazla eşya oluyo ister istemez
(13,312 puan) tarafından
Muhakkak onlar da birey her türlü ihtiyacı oluyor
(14,217 puan) tarafından
Aynen öyle☺️
0 oy
tarafından
Daha doğmadı yavrucum inşallah seneye bu zamanda bende bunları düşünürüm
(14,217 puan) tarafından
İnşallah cnm♥️
0 oy
tarafından
Daha bismillah demedim bebemin ilk kışı dolap küçük yazlıkları kaldırırım yakinda
(14,217 puan) tarafından
☺️☺️hadi bajalm
0 oy
(13,807 puan) tarafından
Bu ay sonuna dogru canim havalara bagli valla. Zaten uzun kollu ince badileri var hep el altinda bide ince hirkalari cok soguklara kadar cikamiyorum
(14,217 puan) tarafından
Anladım cnm
0 oy
(4,385 puan) tarafından
usudugum zaman ;D
(14,217 puan) tarafından
İyiymiş☺️
0 oy
tarafından
6ayligiz daha kış gormedik:))
(14,217 puan) tarafından
Az kalmis

İlgili sorular

+3 oy
8 cevap 249 göst.
0 oy
12 cevap 660 göst.
0 oy
12 cevap 468 göst.
16 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Piskopos-_civciv-_ (6,078 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 169 göst.
23 Haziran 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Syma (970 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,160 soru

24,397,200 cevap

349,817 kullanıcı

...