0 oy
225 göst.
Diğer kategorisinde (7,375 puan) tarafından

Kızlar dün 720 idi bugün 260 idi aldık ya satıcı iptal etmiş neymiş tedarik yokmuş bilmem ne şuanda kalkmış 820 yapmis müşteri hizmetlerinle görüştüm ve satıcının şikayet edilmesi gerektiğini kaldırılacağını söyledi  şikayet edebilenler edebilir mi siteye giriyorsunuz en altta şikayet et var fiyat hatalı diye şikayette bulunun ürünün sayfası EVSEHOMES 

image

image

image

4 Cevaplar

0 oy
(4,482 puan) tarafından
Cnm okadar fiyat inmesi zaten normal deilki ürune dikkat cekmek icin yapiyorlar 720 uygundu iptal etmeseydin keske 
(7,375 puan) tarafından
Kendi sitesinde 180 TL ya satıyor canım ürünü
-Reklam-
0 oy
(1,156 puan) tarafından
Kesinlikle yalan. Bende aynı şeyi yaşadım tüketici hakem heyetine başvurup kazandım. O urunude aldım :)
(1,270 puan) tarafından
Bacı nasıl yaptın beni bilendirirmisin
(7,375 puan) tarafından
Allah'ın cezaleri ya valla bunları topa tutacan
(1,156 puan) tarafından
Bende indirimden almıştım fiyatta yanlışlık oldu demişlerdi. Gene iptal etmedim. Tedarik edilemez demişlerdi galiba uzun süre oldu çünkü ayrıntısını hatırlamıyorum. Hakem heyetine şikayet edeceğim dedim aynı şekilde ettim. Daha sonuçlanmadan ki biliyorlar benim haklı cikacagimi mağdur ettiler. Onlar ürünü tedarik edip yolladılar bende şikayetimi geri çekmiştim.
(1,270 puan) tarafından
Vergi numarası istiyor
(1,156 puan) tarafından
Ben sistemden bulmuştum. Artık o da sana kalmış bulması :)
0 oy
tarafından
720 olani iptal etmeden 260 olani almaliydin
(7,375 puan) tarafından
Nerden bilen böyle olacak
0 oy
(13,899 puan) tarafından
Gidiyoreee şikayete

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 258 göst.
6 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde alparslaninannesi (485 puan) tarafından soruldu

412,088 soru

12,405,577 cevap

44,594 kullanıcı

Kategoriler

...