0 oy
265 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar nasıl ifade etsem bilmiyorm ama oglum bu Bi haftadır özl bölgesini sürkli Bi yerlere sürüyor yani anladnz nasıl olufugunu çok oynuyor keşfetrigni düşünüyorum ama daha erken deil mi yani 28 aylık 

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Oğlum 1.5 yaşındaydı ve 2 defa yaptığını gördüm.

Doktoruna mesaj attım.

Dedi ki Merve sakın gördüğünü belli etme,yapma deme ilgisini başka yöne çek hemen unutacak demişti.

Gerçekten öyle oldu
tarafından
Bende öyle yapayım inşallah vazgeçer
-Reklam-
0 oy
(5,197 puan) tarafından
Çok normal cinsel kimlik kazanıyorlar bu cağlarda kendilerini keşfediyorlar olabildiğince görmezden gel ve ona fark ettiğini çaktırmadan onu yapmaya başladığı zaman dikkatini başka yine çek çünkü bir süre sonra alışkanlık olarak kalabiliyor ama sen napıyon aa ne ayıp o nasıl hareket vs gibi şeyler söyleyince çocuk hem daha çok o hareketi yapmaya başlıyor hemde cinsiyetine karşı on yargılı oluyor 
tarafından
Evt dogru ama hiç öyle söylemedm Bi kça kere babası güldü hata ben kızdm gülme dedim o zannedeckki iyi bişi yapıyor bakma dedim öyle yapalım inşallah alışkanlık olmaz
(5,197 puan) tarafından
Olmaz inşallah canım kendini keşfediyor bu dönemde benim kızımda o dönemlerde ko.ple soyunup aynada kendini incelerdi neye benziyorum çok merak ediyorum anne derdi ") bende işte ama üşüyeceksin hadi üstünü giyin yada aa rek başına mı soyundun birde giyinir misin sbaşarabilecek misin bir göreyim falan derdim oylelikle atlattık ")
tarafından
Hım anladım tşk ederm :)

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 431 göst.
24 Mayıs 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Kelebek1998 (49 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 275 göst.
12 Nisan 2026 Diğer kategorisinde Eymen kuşum (8,873 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 260 göst.
0 oy
1 cevap 401 göst.

Kategoriler

1,514,536 soru

24,698,058 cevap

368,753 kullanıcı

...