+3 oy
1,256 göst.
Diğer kategorisinde (3,743 puan) tarafından
Kadının biri geldi oğlu ile oğlum oynuyor bende Yanlarindayim konuşuyoruz kadınla bende gribim oglumda grip dedi oğlum hasta olunca çok zor iyileşen bir bebek yaa hasta isen dışarı cikacaksanda kalabalık olmayan yerlerde dur madem hava alacaksan niye onca kişinin hakkına giriyorsun yalnis mi düşünüyorum 

32 Cevaplar

0 oy
(973 puan) tarafından
Kesinlikle haklısınız hasta olan yere asla gitmem kızım hastanede yatacak duruma geliyor çünkü çok ağır geçiriyor hastalığı biz hasta oldugumuzda kimseyi eve kabul etmem ve hiçbir yere gitmem
-Reklam-
0 oy
(25,196 puan) tarafından
Bulaş süresi geçtikten sonra hiçbir sakıncası yok, grip ve hastalıgın 3 - 4 günlük bulaş süresi olur bu günleri geçince elbette çıkarıyorum gripi devam etse bile. Doktorumuz böyle tavsiye ediyor. Tabi herkesin bu bilinçte ve doktor takibinde olması gerekli, hasta diye eve kapatamaz kimse çocugunu. Oğlum hastalanınca doktoruna gideriz mesela muayene eder sorarım kreşe gitsin mi gitmesin mi diye. Gitsin bulaşıcı birşey değil der veya birkaç gün dinlendirin der. 
0 oy
(51,939 puan) tarafından
uyari verende hastayken dolaşıyor heralde buda kul hakkıdır 
0 oy
(1,437 puan) tarafından
Kesinlikle bende katiliyorum 
0 oy
(1,447 puan) tarafından
Aynen çok haklisin 
0 oy
(54 puan) tarafından
Ya ne alaka iyiyce zirvaladiniz uzak dur abi koca memeklet dar mi geldi iyi o hasta oldu diye ölsün o zaman mantiga gellll 
(54 puan) tarafından
ksjsjskfjfjfjdj Ez diqîrim mk nezan tu çi dibêjî vala ye were ser gula min maç kir tu xew te xistî serê xwe bêxewî
(268 puan) tarafından
Keko seni :D
(268 puan) tarafından
Kendine yakıştıgı gibi yazmışsınnn devammkee
(268 puan) tarafından
Hepsini sana iade ediyorum sana daha çok yakışıyor :)
(54 puan) tarafından
Hshshshd yaw hehe çok biliyon tamam sensin kral hadi boş şeylerle uğraşamam daha önemli işlerim var kanksss hadi bays
0 oy
(1,752 puan) tarafından
Bebeyi nasıl çıkarıyolar merak ediyorum insanın etleri eriyo resmen beni yerimden kazırlar çıkarmak için o kadar kötü oluyorum bi kere çıkmak zorunda kaldım ağlaya ağlaya eve döndüm kaldıki bebemi götürcem düşüncesizlik Ya 
0 oy
(1,486 puan) tarafından
Uyarıyı kim verdi allahaskina ya 
0 oy
(1,564 puan) tarafından
Katılıyorum çocuğun hastaysa diğer çocuklara geçme ihtimalini düsünmesi lazim herkesin çocuğu kendine çünkü benim çocuğum neden hasta olsun durduk yere 
0 oy
tarafından
Uyarı veren de ne kadar gereksiz ! 

Haklısın hastaysa çocuğun otur evinde 
0 oy
(2,704 puan) tarafından
Valla geçen burda bırı dedı uyuzmus cocuk bıde ılac kullanıyor lafının arkasına sığınmış kdında yazık cocugum **** olrmu dıye burda kafayı yedi yemınle bu dengesızlerı nlamıyorm ya hep bu düşüncesızler yuzunden yayılıyo zaten hstalık

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 148 göst.
30 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde mehal (755 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 65 göst.
+1 oy
5 cevap 237 göst.
22 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde -srn- (12,913 puan) tarafından soruldu
+2 oy
2 cevap 93 göst.

411,511 soru