Kızlar ya ben asla boyle bir insan degıldım sıze bsıy danıscam bana akıl verin.
Benim eşimin ablası ve annesı esımı cok sever sanki dersin bebek daha oyle ilgililer ki hep ararlar anasıyla sureklı mesajlasır goruntulu gorusur falan aile grupları var sureklı resimleşmeler ben yokum o grupta telefonunda goruyorum ben. Bıde annesı sureklı oğlum cok yakısıklı vs demeler bana sureklı benim oglum gibisi yok vs vs vs demeler herkesi över beni asla begenmıyormus gıbı davranır beni begenmıyor farkındayım. Oğluyla sülale dedikodusu yapar esımde asırı anneci ablacı.. Adam evli oldugunu unutuyor annesine cok baglı... Beni cok dıslıyorlar hanı bunu ben hissediyorum cunku bana karsı cok mesafeli annesı ablası hoşnut degıller. Onlar gıbı dedikoducu olan süslü kokos gezen hava atan sureklı hediye alan biri degılım. Kendi halinde saygılı biriyim... Sorunum şu cok sacma gelebilir ama lutfen bana yardımcı olun kaynanam kıskanıyorum ablasınıda cunku esim onlara benden daha cok baglı ve bunu asla hıc bsıy degıstırmıyor. Annemle konustum diyince kavga edesim geliyor elimde degil. Coook kıskanıyorum bu duyguyu sallamıyorum allahım yaa ablam annem diyince adam ıcıme sıkıntı giriyor.