0 oy
135 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (238 puan) tarafından
Güzel anneler 15 aylık oglum var sanırım dişten ama cok üzülüyorum hicbi sekilde istahı yok tamamen kapattı kendini bişe yiyip icmşuo sadece beni emiyo sizinde başınıza geldimi nezaman geçer bu süreç :( dün tartıldı hic kilo da almamış

6 Cevaplar

0 oy
(1,973 puan) tarafından
Daha öncesinde yiyen çocuksa kendini toparlayınca tekrar yemeye başlar 
(238 puan) tarafından
Evet yemek görünce heyecanlanan cocuk gitti yerine istahsız biri geldi sanki inşallah dediğin gibi olr cok sagol
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yeğenim 13 aylık dişten dolayı sadece mama içiyor doktor bırak mama içsin zorlama bu süreçte demiş canım 
(238 puan) tarafından
Ayy cok sevindim doktorun öyle demesine cok sagol yorumun icin :)
(1,973 puan) tarafından
Geçen ay hastalandı yüksek ateş ishal ağzına lokma girmezdi çok korktum bidaha biseybyemicek diye ama ben zorlanmadım hiç yesin diye bıraktım ne zmn ishal ateş geçti kendine geldi yemeye başladı çok şükür
 İnşallah sizinkide öyle olur
(238 puan) tarafından
Bizimde suan oyle dün ishal ve ates vardı ama 1 aydır yemiyor
tarafından
Kendinizi koyun bebeğinizin yerine dedi doktor siz bu halde olsanız yemek yermiydiniz diye zorlamayin canım biliyorum annelik ama yapacak birşey yok
0 oy
(9,622 puan) tarafından
Düzeliyo canim merak etme kısa bi süre öyle olur qmq aylarca sürmez eski düzeni yerine gelir
(238 puan) tarafından
Ay inşallah canm cok sagol
(9,622 puan) tarafından
Sende sagol canım ama zorlama yani zorla yedirmeye çalışma kendi haline bırak o acıktığı zaman kendini belli eder ben elimde çorba kasesiyle oğlumun peşinde akşama kadar dolanirdim bütün gün yediği tek bi kaşık çorbaydi başka bise yemezdi içmezdi sonra baktim peşinden gittikçe zorladikca iyice kaçıyo bende kendi haline bıraktım o acıktığı zaman beni alıp mutfağa götürüyodu yada mama derdi veya biyerde yiyicek bise bulduğu zaman bana getirip gösterirdi sen de üstüne düşme fazla,tabiki yedirmeyi dene ama baktın yemiyo zorlama
(238 puan) tarafından
Haklısın canm dediğin gibi denicem bende
0 oy
(7,454 puan) tarafından
Al bizden de o kadar mama reddi biberon reddi bu diş dönemi bizi bitirdi karnını bi şekilde doyuruyoruz ama diş rahat bırakmıyor :(
(238 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun cok zor canm
(7,454 puan) tarafından
Hepimizin canım hepimizin
0 oy
(1,015 puan) tarafından
Benım oglumda 16 aylık. Hıcbısey yemıyo sadece su ve benı emıyo. Bır ıkı kasık corba yese artık seviniyorum. 
0 oy
(1,754 puan) tarafından
Benim kızda aynı mama içti sadece yeni yeni yemeye başladı 18 aylık olacak

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 123 göst.
16 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,166 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 176 göst.
28 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,166 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 187 göst.