0 oy
141 göst.
Diğer kategorisinde (540 puan) tarafından
Kızlar 6 aylık oğlum sünnet olacak inşallah ne gibi tahliller var süreç nasıl bebeğim bu acıyı hissedecek mi bilen varsa bana bilgi verebilir misiniz 

5 Cevaplar

0 oy
(3,952 puan) tarafından
Tahlil yapmiyorlar canim. Zaten igne yapiliyor once sonra zaten uyuşmuş oluyor öyle sunneti yapiyoar korkmana gerek yok
(540 puan) tarafından
Yani uyutulmuyor sadece orası uyuşuyor öyle mi canım ne bilim korkmam dedim de senden bi can olunca insan garip oluyor:)
(3,952 puan) tarafından
Yok canim benimkiler hic uyutulmadi sadece o bolgeyi uyuşturdular yarim saat bile sürmüyor hemen bitiyo hic korkma
(540 puan) tarafından
Tamam canım Allah razı olsun çok teşekkür ediyorum:)
(3,952 puan) tarafından
Cumlemizden canım benim  :)
-Reklam-
0 oy
(6,305 puan) tarafından
İllaki hisseder canım ama bezli ya daha çabuk iyileşir 4 kardeşim sünnet oldu 2012 de büyük 10 yaşında en küçük ise kardeşim 3 aylikti o hepsinden önce iyileşti idrarı iyi gelmişti birde varsa eğer kaplicaya götür yada oranın suyu ile yıka orasını hemen geçirsin 
(540 puan) tarafından
Çok sağol canım birde belirli bi temizlik gerekiyor mu ilaç falan veriliyor mu
0 oy
tarafından
Sabah gittik kayıt açtı 9 da sünnete aldılar 9.25 de çıktı çok ağladı ama korkusundan ağladı benim oğlum uyutmadıkları için etrafındaki insanlardan korkmuş bir saat falan sürdü eve geldiğimizde sakinleşti sonrasındada bir haftayı bulmadan iyileşti hemen krem falan kullanmadık sadece ilk 5 gün su deymedi o kadar 
(540 puan) tarafından
Yanında olamıyor muyuz bizler ya
tarafından
Özel hastanede bilmiyorum biz devlette yaptırdık girene kadar bekleyebiliyorsun ameliyathaneye onlar götürüyor
(540 puan) tarafından
Anladım canım nerede yaptırdın devlet hangi şehir
tarafından
Konya beyhekim hastanesinde
(540 puan) tarafından
Anladım canım Allah razı olsun
0 oy
(386 puan) tarafından
Bizimde lokal anesteziyle oldu hiç tahlilde yapılmadı sunnet olduğunda 3aylikti sadece iğne vurulurken ağladı sonrasında hiç ağlamadı 5gun hiç su degdirmedik batıkon döküp krem sürdük ve karton bardak kullandık ilk gün idrar yaparken çok ağladı sonrasında hiçbir sıkıntısı kalmadı tamamen iyileşmesi de 1hafta 10 günü buldu çok geçmiş olsun Rabbım damatlıgini da göstersin evlatlarımızın inşallah 
(540 puan) tarafından
Allah razı olsun İnşallah canım benim çok teşekkür ediyorum rabbim evlatlarımıza şifa versin inşallah
0 oy
(402 puan) tarafından
Bu süreci doktorunuza sormalısınız çünkü hepsinin tekniği farklı. Genelde bebeğe narkoz vermeyi tercih etmediklerinden uyuşturuyorlar uyku saatinde götürüyorsunuz uyurken yapılıyor. İllaki ilk iki çişde canı yanacaktır. Ama sonra çok daha zor oluyor. Şimdiden yaptırman çok daha iyi.
(540 puan) tarafından
Bende uyutularak olsun istemiyordum aslında canım çok teşekkür ediyorum geç olmadan şuan acı ne bilmeden yaptırmak gerçekten mantıklı

İlgili bir soru bulunamadı

403,974 soru

12,102,185 cevap

36,418 kullanıcı

...