2015 yılı . Günlerden yılbaşı
Dayimlara gittik annemle ozamanlar bekarım tabi. Ohh sultanlık zamanlarımdı. neyse yedik içtik sohbet muhabbet . Yılbaşını kutladık . Gece uyurken 1 odada annem, yengem, kuzenim ve ben varım. Annelerimizle ayaklı uçlu uyuyoruz. Yatağa girdikten 10 dkka sonra üçü de horlamaya başladı. Ama öyle böyle değil. Annem horluyor tam bitmesine yakın yengem devamını getiriyor. Tam onunki biterken kuzenim son noktayı koyuyor. Sonra tekrar annemden başlayıp o şekilde gidiyor. Sinirden yatakta gülme krizine girmiştim. Nasıl olurdu hepsi sırasını biliyor gibi horluyabiliyorlardi ?
Sabaha kadar hiç uyuyamadım. Sabah 7 de "ehh yeter artık" diyip yatakta kalktım üstümü giydim. Diğer odadaki kız kuzenim gördü. " Canım sabah sabah nereye gidiyorsun birşey mi oldu" diye sordu. " 2 dkka odaya gir ve bekle anlarsın beni" dedim. Annem sorduğunda Funda eve gitti dersin dedim. O uykusuz halimle dolmuş bekledim . Sonra bayağı yol yürüdüm. Acıktım bakkala gidip ekmek aldım. Bakkalci bile " sen bu saatte kalkarmiydin " dedi herkes bilir uykuya düşkün olduğumu çoğu iş yerinden uyku problemi yüzünden cikmisligim var.
Eve gidip kahvaltımı yapıp, perdelerimi çekip, telefonumu kapatıp uykuya dalmıştım.
Şükürler olsun ki evimdeyim . Çıt sesi bile yok işte hayat bu deyip direk bayılmıştım
Uyanınca telefonumu açtım annem aradı direk. Kahkaha atıyordu. " Sen manyaksin hahahahh sabaha kadar uyuyamayip eve mi gittin dayinlara ayıp olur görüşmeden gittin" dedi. Hiç bu şekilde düşünmemiştim." Uykusuz halimle mantıklı dusunmemi bekleme anne" dedim.
Uzun yıllar kuzenlerim,yengem ve annem bunu unutmadilar. Beni her gördüklerinde güldüler. Kalmaya gittiğimde bana tek oda verdiler. Allah razı olsun. Demekki evden gitmem gerekiyormuş böyle bi imkan sağlamaları için
Madem yatacak yeriniz vardı neden ogun ayak kokusu ceke çeke uyutmaya mahkum ettiniz beni koro halinde horlayip delirttiniz benii
Böyle anlatınca pekte komik gibi gelmedi