0 oy
104 göst.
Diğer kategorisinde (178 puan) tarafından
3 yaşında kizimla ailece 3 günlüğüne tatile gittik. 

3 gun boyuncada denize gitmistik bu sabah kizim uyaninca gözünde baya capaklanma vardı aksama dogru arrti ve doktora gittik denız suyundan mikrop kapmis dedi 2 tane damla verdi gunde 9 damla kullncaz basina gelen varmı kizlar baya sisti cocun gozu ya ne zaman duzelrki.

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Düzenli kullanırsan elbet gecer
(178 puan) tarafından
Yanlış anladın canım tabiki.doktora geçsin diye götürüyoruz tabiki düzenli kullanicam ve gecicek yani başına gelen varmi neler yaptılar damla harici ne.kadar surede şişlik vs bitti internette mesela cayla silin diyor yapan varmi faydası oldu mu bunları merak ettiğim icin sordum.
tarafından
Anladım balım geçmiş olsun minigime
(178 puan) tarafından
Teşekkür  ederim canim.
-Reklam-
0 oy
(6,149 puan) tarafından
Evet görümce kızı bı götürmüştü galiba okul tarafından onun kizida 4 5 yaşında kızının gözü enfeksiyon kapmisti oda doktora götürmüş denizmi havuzmu ne onun suyundan mikrop kapmış biz bu sene gidemedik bnm kızda2 yaşında çok hassas vala koktum enfeksiyon falan kapar diye millet içine işiyor tukuruyor 
(178 puan) tarafından
Ya aslinda bu ilk.degil götürüşüm ilk defa boylr bisey yaşadım arkdasimin cocuguda vardi ayni yasta yanimizda onda bsey yok herhalde kizim hassas baya. Peki ne yapmıştı canim ne.kadar surede gecmis gorumcenin cocunda
(6,149 puan) tarafından
İyilesmistr şimdi cnm bir iki haftada geçiyor başka şehirde kendisi

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 112 göst.
19 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Selcanttt (2,362 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 484 göst.
2 Ağustos 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 109 göst.
4 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Bi prenses annesi (682 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 63 göst.
16 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,438,269 soru

23,647,518 cevap

308,269 kullanıcı

...