0 oy
161 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Hayırlı sabahlar hanımlar biz 5 aydır korunmuyoruz fakat hamile kalamadim ilk kızıma 15 günde ikinci kızıma 2 ayda hamile kaldım ikincisi  ölü doğum yaptım sezeryanla yani 2.sezeryanimdi adetime 4 gün var erken gebelik testi yaptım çıkmadı ve adet olacağımı hissediyorum ölü doğum yaptigim için çok istiyorum bidaha hamile kalıp bebeğimi kucağıma sağ salim almayı ama 5 aydır hamile kalamadim aslında gerçekten öyle bı stres de yapmıyorum ama off bu ay adet olunca ovulasyon testi+ soğan suyu deneyeceğim tavsiyeleriniz varmı siz kaç ayda hamile kaldınız 

4 Cevaplar

0 oy
(794 puan) tarafından
Canım bence çokta üsteleme oluruna bırakınca herşey oluyo biz ilk bebeğimizi beklemiyoduk ben hatta ertesi gün hapı kullandım ama ona rağmen hamile kaldım düşün böyle şeyleri çok üsteleyip isteyince olmuyo zamanı vardır belkide doktora gittiniz mi bi sorun yok dediyse eğer oluruna bırakın
tarafından
Gittim hormanda falan sıkıntı yok dedi alttan muayene etti onada sıkıntı yok dedi ama ben biraz üzülüyorum o yüzden Çok istiyorum bebeğimi kaybedince zor oldu
(794 puan) tarafından
Kayıp çok zor olur tabi Allahım sabır versin canım eşin gitti mi peki ?
tarafından
Tatile mi evet gitti ama bidaha kesinlikle gitmeyeceginin sözünü vererek gitti bide bana ehliyet alacağına dair söz verdi ve bizede tatil için rezervasyon ayarladı o şekilde gitti
-Reklam-
0 oy
(1,629 puan) tarafından
Basın sagolsun kuzum cok uzuldum 2 ye 6ay lık tim hamıle oldugumu ogrendım bıde acele etme bem 3dusuk yaptım hepsinde stres falan olmadı sonucu kotu bitti Rabbıme bırak o sana dogru olanı zaman da verecek 
tarafından
İnşallah ya
0 oy
(3,896 puan) tarafından
Hamile kalmak tamamen psikolojik eger kendinizi rahatlatirsaniz hamile kalirsiniz bu arada başınız sagolsun.
tarafından
Teşekkür ederim inşallah ya
0 oy
tarafından
Fikir verin lutfen

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 427 göst.
10 Nisan 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 113 göst.
5 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde sweetlady (853 puan) tarafından soruldu