0 oy
677 göst.
Diğer kategorisinde (10,039 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi

Peki ya ben kızlar nasıl biriyim sizce? Bombalamayın beni ama :D 

Belki postum boş kalacak ama olsundu açtım yine de..

10 Cevaplar

+1 oy
(6,786 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Herkese karşı çok anlayışlı,
Hoşgörülü,
Saygılı,
Sevecen,
Yardımsever,
Büşra'nın biriciği☺☺

Veeee tatlış bir annesin...❤❤❤
(10,039 puan) tarafından
Teşekkür ederim balım güzel düşüncelerin için Büşra'cımm seviliyorsun çokça ☺☺❤❤
(6,786 puan) tarafından
Sende cook seviliyorsun kuzum benim ❤☺
-Reklam-
+1 oy
tarafından

Eski adını bilmiyorum yada eskidrn beri buysa hatrlamıyrm :) 

tarafından
Sessizsenfoniyi hatırlıyorum valla keşke o kalsaymş :/
(10,039 puan) tarafından
Niye kız bu kötü mü:D
tarafından
Çok klasik.  Yeni üye adı gibi :D
(10,039 puan) tarafından
Haklısın bencede :D
(10,039 puan) tarafından
Neyse yapacak bir şey yok değiştik bir kere:)))
+1 oy
tarafından
Seni çok seviyorum kanım çok kaynıyo yorumlarin çok güzel anlamlı burda bı Büşra akıncıya bide sana çok kanım kaynıyo❤️❤️ yardım sever birisin 
(10,039 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canım güzel yorumun için benimde sana çok kanım ısındı. Bende seni çok seviyorum kuzum❤❤
tarafından
Rica ederim canım ❤️❤️
+1 oy
tarafından
Akımın kurucusu olarak sana telif atıyorum :/  Asena senin enerjin güzel canım belki bir yerde atışmışta olabiliriz ama şuan çok güzel bir enerji geçti bana tanıdıkça yazarım bombalarım merak etme :D
(10,039 puan) tarafından
Zaten bendeki şans işte, ilk kez akıma katılırım ondada telif yerim:D teşekkür ederim güzel yorumun  için, belki de atışmış olabiliriz tanıdıkça bombalarız o zaman birbirimizi:D
tarafından
Tamam varım kız öptm :D
+1 oy
(7,483 puan) tarafından

Yorumlarini cok seviyorum canim. Iyi bi insan olduğunu düşünüyorum. Hic bireysel konuşma miz falan olmadi ama kalbimin ısındığı insanlardansin:angel:❤❤

(10,039 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım güzel düşüncelerin için, ben de senin yorumlarını severek okuyorum inan:) benimde kalbim ısındı sana kalp kırmayan birisin ☺❤❤
(7,483 puan) tarafından
Tesekkr ederim canim benim ❤. Duyguylarimizin karşılıklı olmasi güzel❣
+1 oy
(16,818 puan) tarafından

Niye boş kalsın ahanda sana yorum yapıyorum :)

Asena annesi öncelikli ismi görünce aklıma direk dansöz Asena geliyor ne hikmetse:D 

Ama yorumların dan yola cikacam çünkü tm anlamı ile tanımam yorumların ile çok da agresif olmayan iyi yorumlar yapan yardım eden biri 

(10,039 puan) tarafından
Ahahaha direkt dansöz Asena'mı geliyor aklına kız dişi kurt benim kızım:D teşekkür ederim güzel düşüncelerin için canım agresif yapım yok zaten damarıma basılmadığı sürece :)
(16,818 puan) tarafından
Yani ne bileyim valla direk aklıma o geliyor :D
+1 oy
tarafından

Çok seviyorum ben seni ya aşırı kanim kaynadı fokur fokur fokur <3 çok narinsin kimseyi kırmamak icin elinden geleni yapiyirsun ama üstüne gelen olursa pence cikartcak gibisin :D<3

(10,039 puan) tarafından
Oyy bende seni çok seviyorum kuzum benimde kanım sana kaynadı ❤ aynen öyle valla kimseyi kirmak istemem ama üstüme gelinince ben napayım haksızlığa gelemem hiç:D
+1 oy
tarafından
Yorumlarını beğendiğim birisin, Çok tatlısın ❤️ nadir yazışmışlığımız var ama Allah rızası için kalbini sevdiğim kişilerdensin. 
(10,039 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım bence sen daha çok tatlısın ☺❤ güzel düşüncelerin mutlu etti beni sende seviliyorsun ❤
+1 oy
(9,647 puan) tarafından
Ben seviyorum seni ama sebepsiz çokta bisi bilmiyorum hakkında bi adını biliyorum okadar ama seviyorum işte:) sevdiğime göre çokta poncik biri olmalisin
(9,647 puan) tarafından
Gecenin akimi buymus sanirim kuzum :D daha postlara bakmaya vakit bulamadım:) şimdi post açsam cevap verip bakıcam vaktim yok gibi tugbasu muamelesi görmekten korkuyorum:D
(10,039 puan) tarafından
Aynen canım bende yoktum gece sabah gördüm ilk kez bi akıma katılayım bari dedim:D sen o muameleyi asla görmezsin kuzum zamanın olunca cevap verirsin sen :D
(9,647 puan) tarafından
Napsam ki acep :) bende akımın yönünü mu değiştirsem :D
(10,039 puan) tarafından
Aksiyon olur canım sende akımın yönünü değiştir bence :D
(9,647 puan) tarafından
:D :D suanki enerjimle postlara bile bakamadım:D
+1 oy
tarafından
Ben seni biliyorum çok yirumlarina denk geldim:))) seviyom ya burdaki insanları:)
(10,039 puan) tarafından
Bende seni seviyom :))

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 279 göst.
18 Ekim 2021 Diğer kategorisinde YeniiiAnneee (218 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 742 göst.
8 Şubat 2020 Güzellik-Bakım kategorisinde ꧁❦✳GüLbahaR✳❦꧂ (3,615 puan) tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 746 göst.
9 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Gul karaaa (852 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 1,110 göst.
9 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde nurdandde (240 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,477 soru

24,401,233 cevap

350,140 kullanıcı

...