0 oy
191 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (396 puan) tarafından

selam kizlar. Burda cogu kisi kaynanasindan sikayetci acaba kaynanalara sorsak ne anlatirlardi :D Benim annem melek gbi kaynanaydi hatta anne oldu ama 2 gelin kiymet bilmedi. Alisveris yapar posetleri gelinin kapisina birakirdi. Ihtiyaci olur  cekinir soyleyemez diye. Gelinlerin evine gidip oturmazdi rahatsiz olur istemezler husursuzluk cikmasin diye. Hicbirine tutup da evi topla yemek yap demezdi. Gelinler misafir gbi gelip giderlerdi. Hatta anamin yaptigi yemeklerden alir giderlerdi. :) Ortanca gelin bir gun abimi doldurup annemin ustune saldi annem ozaman elini ayagini kesti uzak durdu diger gelin zaten basa bela kac kere karakolluk olduk. Smdi abimin bitanesi bosaniyor uzuluyorum ona. Gecen abim yengeme sen beni hic sevmedn deger vermedin demis. Daha snra yengem de evet sevmedim demis. Abimi hasta yatagnda birakti anasina gitti 2 gun orda kaldi geldi. Abim gitme dedi ama gitti. Surekli annesine gider kalirdi 2 hafta anasinda 1 hafta kendi evindeydi. Abim her sabah pastane de kahvalti yapar ise giderdi. Eve dogru durust yemek yapmazdi. Abimde zamanla sogudu smdi bosaniyolar. Keske boyle olmasaydi.. bizde geliniz esimiz cocugumuz ayri yuvamiz var oncelikler kendi cocugumuz esimizz. Allahim herkese hayirli saglikli mutlu aile olmayi nasip etsin kotuluklere firsat vermesn.. annem icinde bir fatiha okursaniz sevinirim. :(

3 Cevaplar

0 oy
(2,704 puan) tarafından
Reglm okuymadm ama uzuldm boylelerı ıyıliği haketmez sorsan senın annenden kötüsğ yoktur
(396 puan) tarafından
Ahh benm canm anamm devlet gbi kadindi :(
(2,704 puan) tarafından
Vefaat mı etti:(başınz sagolsun.benım kardeşler kücük baklm evlenınce nasl kaynana olcak annem merak edıyorum
(396 puan) tarafından
Evet canm vefat etti sagolasin. Kaynana degilde  Insallah guzel anne  olur :)
(2,704 puan) tarafından
Bıze olamadı ınsallah onlara olr
-Reklam-
0 oy
(1,328 puan) tarafından
İyilik tek taraflı olmuyor canım her iki tarafta iyi olmalı bı tarafın mayası bozuk olursa illa ara kötü oluyor. Bana sorarsan nasıl gelinsin diye nötr derim çünkü ilk yıllar hep gittik her işe eşim koşuyordu baktım arkamdan işler dönmüş ruhum duymamış 5 yıldır bedelini kendi evimde huzursuz olarak ödüyoruz artık mesafeli duruyorum isterse de kaynanam kötü gelin desin. Onu eşimle arkamdan iş cevirirken düşüneceklerdi. Yeri geldi temizliğinde yardım ettim yeri geldi birlikte salça sos yaptık erişte kestik bende öyle birlik olalım istedim ama baktım beni enayi bellemisler mesafeliyim artik
(396 puan) tarafından
Benim annem essizdi. Yardim eli dokunmadigi kimse kalmamistir herkese elini uzatirdi. Ne kaynanalar var burda da okuyoruz goruyoruz sanki dunya onlarin eziyet ustune eziyet Allah onlara akil fikir versin
0 oy
(8,580 puan) tarafından
Ben şanslıyım esimin ailesinden yanada♥️
(396 puan) tarafından
Masallah canm:)

İlgili sorular

+3 oy
16 cevap 941 göst.
31 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Busraaaaaaaaa (6,886 puan) tarafından soruldu
+2 oy
8 cevap 561 göst.
0 oy
8 cevap 465 göst.
15 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Dilek06 (537 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 375 göst.
28 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Aysenur5561 (327 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,485,750 soru

24,292,213 cevap

343,499 kullanıcı

...