0 oy
474 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Eveett hadi bakalm gecenin sorusu hamileyken aseripte yiyemediginiz yiyecek? Ve bebisinizde lekesi olduumu benm oldu kirkagac kavunu aserdim manisaya kdr gitmistim ama mevsimi olmadigindan yiyemedim ve oğlumun ayağında kavun lekesi var :D

26 Cevaplar

0 oy
(1,452 puan) tarafından
Çilekli pastane pastası ama o ara aşırı sıkıştık yiyemedim kızımın ensesinde kırmızı doğum lekesi var ama ondan değildir ya babasinda da var 
-Reklam-
0 oy
(4,693 puan) tarafından
Ben oğlum da yaş pasta çok asermistim resmen rüyalarıma giriyordu oturup ağlamıştim en son merkeze çok uzak yerdeydik eşim imamdı dağ tepesinde merkeze inene kadar gün saymistim :) kızımda da pişmaniye çok asermistim eşimle kavgaliydik almamıştı agliya agliya markete gidip alıp yemiştim bide benim hamile olsam olmasam kışın sürekli canım karpuz ister :) oğlum da ilk çıktığı gibi hemen almıştık hayatımda öyle güzel bir karpuz yememistim çok güzel gelmişti 
0 oy
(14,018 puan) tarafından
Memleketin tandır samsası, kebabı 
0 oy
tarafından
Hic asermiuodum ya jeske aserseydim sadece bir kere eltim kurban bayraminda et yapmisti bende gitmistim oraya kokusu geldi canim çekti ama istemedim
0 oy
tarafından
Aserdim değilde yeni hamileydim balık yemem gerekiyor diye kayinpederimden istemiştim bizimde durumlar sikisikti yapmadı kayinpederim daha sonra biraz zaman geçince düşük yaptım kistten kaynaklı 
0 oy
tarafından
Deli gibi mandalina as erdim zorla bulduk ama tadi yoktu 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 297 göst.
18 Ocak 2025 Diğer kategorisinde zeynos1234 (4,277 puan) tarafından soruldu
+3 oy
16 cevap 353 göst.
+1 oy
19 cevap 354 göst.
14 Ocak 2025 Diğer kategorisinde zeynos1234 (4,277 puan) tarafından soruldu