Kizlar kaynanam köyde kalıyor ama köyden çok bekar oglunun evinde kalıyor neyse arada saolsun katinbabamin yanına gidiyo neyse eşim bugün aradığında gene suram agriyo buram ağrıyor dio ben konuştuğumda hiç demez sormami bekler ama inadına sormam neyse eşim gel artık şu köyden diorum sana satacak herseyi mecbur geleceksiniz diyo oda ordan dram yapio oglum şu bu var gelecekte die kocam olacakta anam sana dayanamiorum ben çok hastasın dedi benim moralim bozuldu kizlar tam tamına 5 defa bildiğiniz kusma nöbeti gibi bisey geçirdim yataktan kalkipta ne oldu demedi geldi gitti bakti sadece oglum ateşler içinde yattı afedersiniz poposunu donup yattı sonraki günde annelerin yanında bana kızdı gezdiriyonda böyle oluyo die ama iş kendi anasına gelince dayanamıyorum oldu valla çok zoruma gitti bizi böyle düşünmediği ve bundan sonra karar verdim hiç acimayacam ona markete gittik konuşması bittikten sonra yüzün analık suratı gibi oldu gene dedi dedim derdim olamazmı dedi sen çok değiştin konuşmuyorsun felan o şura saçım açıldı her işin baştan savma yolun ortasında bagirio bana dedim kayiyo napayim yüzünün haline bak yüzüne gözüne sevgili dedi kurtce anasi kılıklı sonra dedim kendi suratına bak sakalın ağarmış yaşlanmışın ama normal 35 yaşındasın bana bak 25 yaşındayım bitane bileyim yok sende hiç 25 gostermion dedi dedim ben baksam kendime ah dedim sonrada bana sen yaslandirdin ben bosanayim bak nasıl genclesirim dedi
404,558 soru
12,119,186 cevap
36,467 kullanıcı