Eveeeeet bide benim seceremi dökün bakalım ortaya kim ne biliyor hakkımda acigim iyi kötü ama seviyeli eleştirilere !
Fulll acik sozluu bacim benim
Lafı şaaap diye yapıştıran bir kelebek
Iyisin ben seviyorum dobra olan insani
Bende yaptim sen benim hakkimda ne düşünüyosun yaziver
Imm seyy kem kum birazcik sivri dillisinn canim. tamam tamam dogruyu diyeyim biraz degil bayaaaa sivridillisin. Bazi yorumların cok sert oluyor oyuzden kelebekle seni hic bagdastiramiyorum heheheheh
Çok dobrasın yorumların bazen kırıcı bazen güzel yinede iyisin iyi
İmam şey dobraymisin, oğlun varmış tatlitatli , sivridilliymisin kopya çekmeyi hiç sevmem:)))
Kimseye yazmadım sana yazcam
Bazen çok atarlı görüyorm seni yo aslında bazen değil genelde öylesin :D bide teeeee eskiden altta puan şeyi yazıyordu postların altında o zaman birinci sıradaydın buraların hanım ağasıydın asjfkflg sonra sen bi gittin geldin eski hesap puf oldu filan
Kayın validenin sana gelirken bimin bezini aldğnı seninde kullanıp beğendğni hatırlıyorum senin oğlan çok küçük tebi o zamanlar :Ddd:Dd bi şey daha hatrlyrm da onu yazmycam
Bide bi kere de bi yanlış anlamadan ötürü bana atarlamaya kalkmıştın ama gerek kalmamıştı olayı anlamştn heheee işte böyle :Dd
Ağzına geleni pat diye ortaya atan
Burdaki en dobra kişi sensin
Sevgi candır gerisi heyecandır diyeyim ❤❤
Insanları gereksiz yere kırmazsın ama gerekirse roket atar gibisin bu huyunu seviyorm parti kur oy vereyim cinim
uç uç kelebekkkkk atarli ama bir o kadar sevecean birisin canom
Cok duzgun ve edaletli yorum yapan ogluna asik guzel bir anne
1,494,976 soru
24,423,162 cevap
351,736 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın