0 oy
110 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (512 puan) tarafından
Merhaba herkese. Öncelikle lütfen linclemeyin sizden fikir almak için yazıyorum. Bu durumdan bende memnun değilim. Annem temizlik hastası bir kadın. Bizi ve babamı okuldan işten gelince apartmanın içinde soyundurup eve öyle alırdı. Ama banyoya girdiğimizde yemek yediğimizde ortalık kirlenecek diye de kızardı. Korkumdan babanneme gidip orda banyo yapardım. Dislerimizi bile fircalatmazdi lavabo kirlenir diye. Neyse hala öyle değişmedi geleyim kendime. Şuan evliyim bir bebeğim var temizlik yapmak su hayatta en nefret ettiğim şey. Yani kişisel olarak temizim ama evim bir türlü pırıl pırıl olmuyor. İnce temizlik bilmiyorum. Mesela kapıların üstü silinirmis yeni öğrendim. Açıkçası canım yapmak da istemiyor ama içim vende başkaları gibi tertemiz titiz olmak istiyorum. Yani b*k ta goturmuyor ortalığı ama çok da ışıl ışıl değil inşallah anlatabilmisimdir. Ne yapmam gerek yardım mı almaliyim sizde 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından

Bunu muhakkak izle canım
-Reklam-
0 oy
(1,363 puan) tarafından

Bence annenin sana davranma şeklinden doğan bi tramva olabilir. Yardım alabilirsin. Ya da yavaş yavaş temizlemeye başlayabilirsin. Ayrıca kapı üstlerini ben de çok silmem. :DAma evim temizdir çok şükür. Hergün süpürge açarım. Çocuk olmadan önce gün aşırı siliyordum. Ama şimdi hafta da bir toz alıp siliyorum.. 

0 oy
tarafından
Yani simdi ne istiyosun annen gibi olmak mi boşver olduğu kadar olsun yani ince temizleme nee vc hergün yika lavobada öyle nevresim hafta da bir bazen iki çamaşır kirli hic birakma bulaşık keza öyle cam kapi pencere sana ne zaman kirli gelirse evden eve değişlik olur bu toz alma hergün yer silme süpürme canim ne zaman isterse bazen iki kere süpürdugum olur bazen 3 gün ellemem aman boşver yap isteee keyfine göre 

İlgili sorular

+4 oy
1 cevap 86 göst.
31 Mart 2025 Diğer kategorisinde Ozgegzem (620 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 130 göst.
13 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde 1111 (385 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 240 göst.
10 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Ozgen (1,101 puan) tarafından soruldu
+3 oy
35 cevap 1,472 göst.