0 oy
653 göst.
Diğer kategorisinde (453 puan) tarafından
Maksat muhabbet olsun arkadaşlar evlerinizde maddi değilde manevi olarak en değerli eşyalarınız neler mesela benim bi çantam var içinde lisede meslek derslerinde giydiğim önlüğüm var hocalarım ve arkadaşlarım imzalamıştı yine liseden one direction hayranı olduğum için bir dosya dolusu boy boy posterler var o dönem deli paralar veriyordum posterlere :) yine yakın arkadaşlarımın verdiği küçük hediyeler var esimin evlenme teklif ettiği yüzük var 3 çocuğumun göbek bağları ilk saçları hastanedeki bileklikleri ilk giydiği takımları var o çantam için bana milyonlar verseler yinede vermem sizin varmi böyle seyleriniz

25 Cevaplar

+1 oy
tarafından
13 yasnda kaybettigim kardeşimin çantası var kirli çorabı giymeye kiyamdgi deri ceketi pis olmasin diye gözü gibi baktığı ayakkabısı annemin bir gecede ördüğü kazağı kokusu gitmesin diye açmıyorum 
tarafından
Sağolun canlarım köye gezmye gitmsti traktörden düştü beyin kanaması geçirdi
(12,060 puan) tarafından
Oyy kiyamam ya Allah anacigina sabirlar versin insallah
(50,783 puan) tarafından
Allah sabir versin canim benim
tarafından
Ah yaaa :( Allah rahmet eylesin çok üzüldüm
tarafından
Sağolun canlarım Allah razı olsun
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Annemle babamin bana aldigi bileklik ♥️♥️
tarafından
Canim♥️♥️
(122,449 puan) tarafından
Ooyyyssssttt
tarafından
Sevdosum ♥️♥️
tarafından
Kız sen kaç yıldır burdasın baby boyum admin bana liste göndermiş adminin sağ kolu gibi cokmussun listenin başına askom
(122,449 puan) tarafından
Admin sana ne listesi gonderdi
+1 oy
tarafından
Benim klima valla gerisi boş 
(453 puan) tarafından
:))) tabi önemli
tarafından
Coook
0 oy
(4,425 puan) tarafından
Rahmetli dedemin köstekli saati var ❤
(453 puan) tarafından
Ayy benim dedemin de koyun makası var babam verdi o saklamış
(4,425 puan) tarafından
Birde iğneci ahmet derlerdi dedeme eskiden kullanılan cam şırınga ve iğne seti var di o annemlerde kaldı ") ama bi gidince alicam onlarida
0 oy
(1,791 puan) tarafından
Oğlumun doğduğu gün eşimin oğlumun adına aldığı çiçekler 3 yıldır hala evimin baş köşesinde tutarım notuyla beraber
(453 puan) tarafından
:))) benim de esimin evlenme teklif ettiği çiçekler var sonrasında bana aldığı maksimum bütün çiçekleri kuruttum onun için tavsiyemcicekler canlı ise o çiçeklere özel tasarım yapan sayfalar var yada sen bi çerçeve yapıp içine koy duvarına as çok güzel duruyor hemde çiçekler daha korunaklı oluyor
(1,791 puan) tarafından
Haklısın cnm ama vazosunda kurutup öylece bıraktım çok güzel oldu bozmak istemiyorum
(453 puan) tarafından
Bence öyle daha güzel oluyor ben şuan ev olarak çok müsait değilim kaynanamgilde oturuyorum kendi evim merkezde dayalı döşeli duruyor evime tekrar geçer geçmez yapacaklarim arasında çok çiçeğim var onları değerlendirmek istiyorum youtube de görmüştüm kiz kuruttugu çiçeklerle anı panosu yapti bende öyle birsey yapicam koridorumda sergilemeyi düşünüyorum yada salonumda orta sehpam var büyük sade beyaz onun üstüne yapıştırıp cam içine alicam
(1,791 puan) tarafından
Çok güzel olur cnm
0 oy
tarafından
Fincanlarim kot pantolonlarimi asla vermem :D kirilirsa direk ağlarım karsta geçmiş olsuna geldilerfincan altligim kirildi nasıl ağladım ertesi gün fincan takımı alip gelmişlerdi ona da aglamistim :D
(453 puan) tarafından
Yaa fincanlarim o kadar değerli değil benim için ama takıntı diyebilirim takım bozulursa bende bozulurum:)
(1,244 puan) tarafından
Ayy bende öyle kalbimi kırılsın fincanlarim kırılmasın.  :)
(453 puan) tarafından
Canım ben sadece özel misafirlere cikartiyorum oyle şeyleri günlük olan 1 takımım var onu kullanıyorum diğerleri dolapta kutularında duruyor sende öyle yap istersen
0 oy
(1,139 puan) tarafından
Benim çocukluk kıyafetlerim annem eliyle örmustu onları benim için çok değerli çünkü kızıma giydiricem :) 
(1,139 puan) tarafından
Oyyy canım benim mekanı cennet olsun bak eşinin eşyaları varmış sende saklarsin kuzuşlarin da yavrularına giydirir :)
(453 puan) tarafından
Amin canım teşekkür ederim:)
Esimin eşyalarını çok severek kullaniyorum kizima  bile kullandım:)
(1,139 puan) tarafından
Ne güzel canım benim belki çocuklarının bebislerine de kalır :)
(453 puan) tarafından
Ayy inanmazsınız bi kundak var onu gorumcem kullanmış esim kullanmış benim kizim kullandı sonra iki oğlum kullandı daha sifir gibi onuda saklıyorum
(1,139 puan) tarafından
Ne güzel ya bak kimlere kısmet oldu maşallah size :)
0 oy
tarafından
Annemin çeyizinden sarı fincan takımı var kızım saolsun tabağını kırdı geçen gün :( birde çocuklarımın taa anasınıfından beri sakladığım etkinlikleri falan var ilk okul ki kırmızı kurdaleleri yaptıkları ayraçlar bide karneleri hepsini saklıyorum :) 
(453 puan) tarafından
Ayy ewett benim de karnelerim ve belgelerim duruyo ne güzel yaa çocuklarınız şanslı:)
tarafından
Aynen onlar farkında değil şu an çıkarıp göstersem şok olurlar kesin :)
(453 puan) tarafından
Ben eşyalarını anne baba olduklarında onlara hediye etmeyi düşünüyorum inşallah ömrüm yeterde o günleri görürsem dogum hediyesi yapicam onlara
0 oy
tarafından

Annemin alldığı altın küpem<3

(453 puan) tarafından
Benim annemin de vardı küpesi ve saati galiba kayboldu babama soruyorum ama bilmiyor nerde inşallah çıkar ortaya sende dikkatli sakla :)
0 oy
(810 puan) tarafından
Anneannemin çeyizinden kalma işlemeli bir örtü yine anneannemin küpeleri ve yeni eklenen oğlumun eşyaları.
(453 puan) tarafından
O işlemeli şeyler çok güzel oluyor yaa
0 oy
(20,213 puan) tarafından
3 hilal kolyelerim ay yıldız kolyem kurt kolyem 
(20,213 puan) tarafından
3 tane yavru kurt var bizdede aynen hemde koyu milliyetçiyim ♥️
(453 puan) tarafından
Benimde 3 yavru kurdum var isminden de belli milliyetçi olduğun zaten herkesin içinde bi miktar millet sevgisi vardır bizde her düğünde mutlaka kurt işaretleri eşliğinde genc Osman oynanır aşırı severim
(20,213 puan) tarafından
Aşığıyım kızzz aynı bizde valla oğlumun adı alparslan ♥️
(453 puan) tarafından
:))) eşimde oğluma alpaslan alpaslan dedi 8 ay boyunca sonra yavuz selim koydu :))
Sen benmisiz sevindim konustugumuza
(20,213 puan) tarafından
Olsun yavuz selimde milliyetçi isim kız :D
0 oy
(3,676 puan) tarafından
Bı kutum var içinde ölmüş abime ait eşya ve fotolar var 
(453 puan) tarafından
Basın sagolsun canim Rabbım mekanını cennet eylesin
0 oy
(9,242 puan) tarafından
Ya benim malım degerli parasını ben kazanıp aldıysam hepsi kıymetli eşimin aldıklarına cok önem vermiyorum cok değişik dimi
(453 puan) tarafından
:)) ayy aynen yaa ben alınca daha bi kıymetli oluyor tmm esimin aldigida değerlide benimkine birsey olunca içim gidiyor
(9,242 puan) tarafından
Valla sabahın 5 lerinde kalkıp işe gittim çeyiz aldım saklama kapları bile değerli eşimde zor kzandı aldı ama oda kendi malını sevsin napım ben cimri değilim ama malım kıymetli paylasmamda kimseyle kimseden de almam
0 oy
(7,449 puan) tarafından
Küçük elektrikli el supurgem valla iyi ki almışım elim ayağım. Bozulursa çok üzülürüm.
(453 puan) tarafından
Onlar çok iyi oluyor yaa bende yokta babamgilde var çok pratik hemen süpür biysin
0 oy
(1,244 puan) tarafından

image

bu bavulum ve böyle bi kaç eski.zaman şeylerim.  Milyarlar verseler kimseleree vermeem:)
(453 puan) tarafından
Amcaminda var böyle bi bavulu babannem gilde duruyo babannem kimseye vermez galiba amcalarim askerde o bavulu kullanmis
(1,244 puan) tarafından
Sümerbankın hakikî deri bavulu bu. Babaannenin demek çok anısı var. Saklaması çok güzel çoğu kişi çöp E atiyo böyle şeyleri.
(453 puan) tarafından
Ben markasını bilmiyorum ama saklıyor babannem canim bak aklıma geldi sen bu bavulu degerlendirsene bunu vintern bir sus olarak kullanabilirsin sergilersin benim kina sepetim misafir odamda sehpada çok göze batan yerlerini degistirdim sergiliyorum sende bi kosene koy süsle güzel durur gibi geldi bana
(1,244 puan) tarafından
Yaa evet değerlendirmek istiyorum ama Nasıl süsleyebilirim ki acaba. Fikir verebilir misiniz. Ne yapabilirim.
0 oy
tarafından

TV buz dolabı derin dondurucu hepsini yenı aldım sıfır Samsung marka en kıymetlim bunlar :angel:

(453 puan) tarafından
:)) biraz maddi olmuş ben yeni evlendiğimde almistim arcelik ve Samsung marka karışık beyaz eşyalarım o zaman daha uygundu suan benim buzdolabima 12 bin lira dio aman bozulmasın
tarafından
Eşya demişsin benımde kıymetli eşyalarım bunlar bacım ahhaha
0 oy
(13,527 puan) tarafından
Eşyaya değer vermem evde kıymetli olan eşim ve bebeğim 

Eşya ya yada birine kolay kolay bağlanamıyorum 
(453 puan) tarafından
Yaa herkesin en kıymetlisi ailesi ama eşyada vardır misal yukarıdaki yorumları okuyunca benim kıymet verdiğim daha bir sürü eşyam varmış seninde vardır illa buna birsey olursa çok üzülürüm dedigin
(13,527 puan) tarafından
Anladım tatlım konu maddı değil
Manevi anlami olan demek istenmiş 854589 kez düşünsem yine yok
Pek eşyaya önem vermedim anlam yüklemedım hiç
0 oy
(974 puan) tarafından
Kitaplarım baktıkca mutlu oluyorum 
0 oy
tarafından
Benim bir defterim var 30 yıllık kiyemetlim albüm ler var cok eski annemin.sonra annemin babamın bir iki esyasi ozel  baska çocuklardan kalma bir iki bisey var bebelik oyle baska bisey yok 
(453 puan) tarafından
Yaa benim anneminde var taaa bebeklik çocukluk resimleri var onlara bakmayi çok seviyorum oyleki Allah vermesin evde bi hasar olsa önce cocuklarimi eşimi alirim sonra annemin albümünü o kadar seviyorum
tarafından
Annem babam ayrıydı.ve Vefat ettiler albüm yılardır bende
0 oy
(887 puan) tarafından

Oğlumun ilk giydiği hastane çıkışı ve kitaplarım evde en değerli eşyalarım<3

(887 puan) tarafından
He bide düşen süt dişlerinin hepsini saklıyorum :)
(453 puan) tarafından
Onu bende diorum ama esim iyice kafayı yedin sal çocukları dio benimkiler 2 yasinda ve 6 aylik :)))
(887 puan) tarafından
Benim oğlum şuan 13 yaşında hala daha düşmeyen dşleri var yine de saklayacağım, birde şöyle birşey var dişin içinde kök hücreler var bunlar dondurularak saklanıyor( ben buzlukta saklıyorum dişleri) ilerde (Allah göstermesin evlerden evlatlarımızdan uzak ) aile bireyleri için sağlık poliçesi gibi oluyor. Kendi kök hücerelerimizden ilaç vs üretimi oluyor
(453 puan) tarafından
Canım araştır istersen dişler ve göbek bağları ev ortamında değil belli bir özelliklere sahip hijyenik ortamlarda saklanıyor sadece dondurmak yetmiyor maalesef sırf bunun için özel kurumlar var göbek bağı ve dış saklayan ona çok umut bağlama yinede başımıza böyle şeyler gelmesin Allah korusun
(887 puan) tarafından
Dondurucuda saklıyorum diş doktorumuz bozulma yapmaz olur demişti, ama yine de o sebepten saklamıyorım zaten onlar değerli olduğu için tabiki yeri ayrı :)

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 548 göst.
12 Nisan 2020 Diğer kategorisinde Elsen zeyec (422 puan) tarafından soruldu
0 oy
37 cevap 630 göst.
30 Ocak 2020 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 445 göst.
6 Aralık 2019 Diğer kategorisinde Gentle Avenger (3,769 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 380 göst.
23 Şubat 2022 Aile kategorisinde Tugce1100 (187 puan) tarafından soruldu

403,972 soru

12,101,933 cevap

36,416 kullanıcı

...