0 oy
319 göst.
Diğer kategorisinde (14,139 puan) tarafından

image

ccanlar uyumayan tayfa nasılsınız♥️çok yorgunummmm dua edin de hemen disimiz patlasinnnn yedi ay ağlamayan akşam 8 buçukta uyuyan oglusumun bütün düzeni bozuldu annesinin aski❤️  kahvem yorgunluğumu alan tek şey diyebilirim ☺️uyumayanlar siz napiyorsunuz

15 Cevaplar

0 oy
tarafından
Afiyet olsun canım bende kendime dua okuyorum uyuyayım diye rabbim bebisine kolaylığından kolaylık versin canım ❤️ ☺️ 
tarafından
Yok balım ya uyku tutmadı ruhun sıkılıyor sağolsun burda bır arkadas insirah süresini oku dedi bende onu okuyorum

Amin canım cümlemizden inşallah ❤️
(14,139 puan) tarafından
Evet rahatlatır bende çok severim Rabbim ferahlık versin cnm♥️
tarafından
Amin canım benim Allah razı olsun ❤️
(14,139 puan) tarafından
Cümlemizden canim♥️
tarafından
Abla burda takılarak okuma ekranı kapat oku :)
-Reklam-
0 oy
(1,051 puan) tarafından

Sıcaktan bayılmazsam kendi isteğimle uyumak istiyorum ama nafile :D afiyet olsun canım içine buz at soğuk soğuk daha iyi olur 

(14,139 puan) tarafından
Sağ ol☺️şuan serin kız burası☺️
(1,051 puan) tarafından
Ohh ne güzel valla hasret kaldık resmen
(14,139 puan) tarafından
☺️☺️serinliyor yavaştan bakalım belli olmaz
0 oy
(1,171 puan) tarafından
Afiyet olsun. Çarçabuk atlatırsınız inşallah :) Bizde gece gece yoğurtlu makarna yapıyoruz 
(14,139 puan) tarafından
Sağol amin inşallah ya ne uzun sürdü patlayamadi bi size de afiuet olsun ☺️
0 oy
tarafından
Kızım uyurken uyuyamıyorum bu işte bı terslik var şuan o uykusunu güzelce alıyor ben uyuşuk birşey oldum uyuyamıyorum. Sana da afiyet olsun . 
(14,139 puan) tarafından
Ee hep öyle ben de onlar uyurken uyuyamyrm şuan uyumam lazım mesela☺️ama böyle dinlendiğimi hissediyorum
tarafından
Herhalde 10 kere gidip geldim mutfağa elimi tam birşeye atıyorum gece Rümeysa bırak diyorum geri gelip birazdan yine gidiyorum:)
(14,139 puan) tarafından
Uyumamiz lazım ah ah☺️
0 oy
(8,342 puan) tarafından
Kaynananin evindeyim temzilik yapcam yarin fiziken piskolojikmen cok yoegunum hic ywpasim yokk ama kafin hasta yardim edeide yok yapacaz mecbir
(8,342 puan) tarafından
Bana yeten yok orasi ayri mevzu beni hic dusunmuyolar :)
(14,139 puan) tarafından
Öyle olur zaten olsun Rabbim görüyor ya
(2,385 puan) tarafından
Sen geçen annemin evine geldim falan demiştin galiba filiz yanlış mı hatırlıyorum
(8,342 puan) tarafından
Post sildim geri dondum koca cagirdi onun uzerine annem bile kayboldu bulundu hahaha
(2,385 puan) tarafından
İyi misin eşinle şimdi
0 oy
(13,899 puan) tarafından
Afiyet şifa olsun canım.  Benim kızda atak haftasına girmiş 3gun olmuş bügun oğrendım oyle bi şey olduğunu.  Gündüz mizmizlandı uyumamak için direndı emmek istemedi.  Sabah rota aşı ertelenmiştı onu yaptıracağım inşallah ekstra etkilemez
(14,139 puan) tarafından
Amin sağ ol☺️Valla atak haftası disi bitmez biz de bı patlamadik inşallah etkilenmez canim sorarsin bı yine☺️♥️
0 oy
(1,270 puan) tarafından

Oğlum uyumadı haliyle ben de uyuyamadım ben uyuyamadım diye eşimde kalktı sonra ben oğlanı eşime sattım inadı tuttu sen salla ben bı kahve icem dedim oda olur dedi şimdi ***** içiyorum 

AFİYET OLSUN CANİM 

image

(14,139 puan) tarafından
Sağ ol canım sana da❤️benimde büyüğüm uyuyamadi öyle her akşam aynı terane evde ya babamla uyucam babamla uyucam onla da kuduruyo hepten
(1,270 puan) tarafından
Benimki de baba aşığı ne güzel 3.4 gündür kendi uyuyor du eşim sağ olsun her arkamı döndüm de ayağına aldı salladı neymiş çok hoşuna gidiyor Muş bende iyi tamm dedim ❤️
(14,139 puan) tarafından
Benimki sallanmiuor artık ama aşırı babaci düzenini bozacak kadar yani uyku saati bile değişiyor
0 oy
(1,992 puan) tarafından
afiyet olsn cnm 

ne gibi değşiklikler var 

bizde ağlama ile uyanma 

sarılsam da pşş pşş yapsamda sakinlememe çok aksi oldu hiç bişiden memnun değil mama içmek istemiyo 

9 aylık 

sizde neler var
(14,139 puan) tarafından
Kuzum benimkinin uykusu direk bozuldu zaten 8 buçuk 9 da uyurdu mesela 12de uyudu gözleri gidiyor görsen dalamiyor ağlayarak uyanıyor ki deliksi uyurdu birkere gece mama veriyodum
(14,139 puan) tarafından
Bide zaten patlicak belli yeri belli olmuş ama gelemedi hala işte gündüz uykusu bile bozuldu mesela kendi uyurdu şimdi sallıyorum o derece düşün yedi buçuk ay sallanmamis çocuğu sallıyorum yere koyardım oynardı odadan çıkayım kıyameti kopariyo ve hiç ağlayan bir bebek değildi acikmadigi sürece okdr sakindi yani
(1,992 puan) tarafından
ilk diş mi bizde 4 olucak kısmetse
diş dönemi başlıyalı çok değişti ya
(14,139 puan) tarafından
Evet bizim ilk dış daha .evet öyle oluyor ilk oğlumda da çok zordu bebek arabasiyla geziyordum evde ☺️o 8.ayda çıkardı ikincim de ayın 11inde 8 aylık olacak bakalim
0 oy
(7,375 puan) tarafından
Afiyet olsun güzelim bende yorgunum bugün ya uykum var ama yatamiyorumda 
(14,139 puan) tarafından
Sağ ol canim al benden de o kadar
0 oy
tarafından

Bu saatte ne kahvesii bee :D

(14,139 puan) tarafından
Ahh onsuz olurmu ☺️uyumam lazım ama anca böle dinlendigimi hissediyorum❤️
0 oy
(315 puan) tarafından
Afiyet olsun uyudum uyandım bizimde gaz sancimiz geceleri vuruyor 
(14,139 puan) tarafından
Sağ ol❤️ne kadarlık ki ah gazdan da çok çektim ilk oğlumda kolikti
(315 puan) tarafından
3.5 aylık daha poposunu sabaha kadar birkaç kez sıcak suda oturtuyorum öyle bırakıp rahatlıyor valla bitse de kurtulsak 3 saat falan uyuyorum oda kalitesiz
(14,139 puan) tarafından
Evet ins hemen geçer doktor bana üç ayda geçerse şanslı annelerdensin demişti geçmemişti ama kolikti sabahlara kadar sallardik biz hiç durmazdi
0 oy
(4,393 puan) tarafından
Bende post açtım o sırada malt içeceğimi içtim annemle konustum şimdi uzanmaya gidiyorum niyet ettim uyumaya bakalım başarabilirsem ☺️
(14,139 puan) tarafından
Günaydın o zaman☺️☺️
(4,393 puan) tarafından
Günaydıııınnn ☺️
(14,139 puan) tarafından
☺️❤️❤️
0 oy
tarafından
Üçten önce yatamayan uyumayan tayfadan olan ben :D . Eşim çiğköfte delisi gece  gece  yaptık yedik mutfağida temizledm iyice uzanıyorum .
(14,139 puan) tarafından
Benimkide bayılır☺️ben de severim onun kdr olmasa da afiyet olsun❤️
0 oy
tarafından
Afiyet olsun cnm

Ben de bebiş uyutmaya çalışıyorum uyusa da bende uyusam hemen 
(14,139 puan) tarafından
Sağ ol canım nasıl gidiyor bebiş nasıl♥️
tarafından
İyi canım çok şükür bir sıkıntımız yok sadece geceleri çok uyanıyor:-D
(14,139 puan) tarafından
Cbuk ackiuolar ☺️
0 oy
tarafından
Kahvene köpük olurum huplet beni yaş canım vekti nescafem yok 
(14,139 puan) tarafından
Aaa ben sana yollarım tatlım❤️❤️

İlgili sorular

+3 oy
11 cevap 411 göst.
6 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Sare-Asel (2,281 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 423 göst.
27 Aralık 2023 Diğer kategorisinde KAHVESEVERANNNEE (2,234 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 186 göst.
12 Aralık 2023 Diğer kategorisinde KAHVESEVERANNNEE (2,234 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 364 göst.
21 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Mavirane (407 puan) tarafından soruldu

412,088 soru

12,405,593 cevap

44,595 kullanıcı

Kategoriler

...