Ya bazı evlerde resmen camasır deterjanı kokuyor napıyolarsa evi deterjanlamı siliyolar
Ben disardan girince alıyorum o kokuyu dolap içlerini üstlerini beyaz sabunlu genel temizleyici ile siliyorum nevresim çarşaf yastık kılıfı ve perdeleri yumosun pembesi ile yıkıyorum kalıcı oluyor banyo wc mutfak zaten hep çamaşır suyu ve cif bilmiyorum etkisi var mi ama kirli sepetini sık sık boşaltılırim hic dolmasını beklemem kokar yoksa bide çöp kovalarini her poşet değişiminde çamaşır suyu ve sabunla yıkarım banyo paspası havlulari da sık sık değiştiririm koltukları da vanishin leke çıkarıcısi var kokusu çok güzel nemli bezle 2 3 günde bir silerim hem kokusu değişiyor hem de ufak leke hic kalmıyor günlük toz alırken güzel kokulu birseyler le silersem gün boyu kokusu kalıyo bu arada ben koku aşığıyım hem kendim hem evim güzel koksun istiyorum çok rahatsız olurum en ince kokuyu bile alıyorum ya
Ben sirke ile siliyorum kokmuyor Valla
ben normalde bitkisel ürünler kullanıyordum uzun süredir bu ay izinden döndük hemen marketten aldım eskiden kullanırdım su yumos mavi çok kalıcı çok severim.amber olan yeni çıktı sanırım harika kokusu diğeri de yüzey temizleyici bu üçlüyu seviyorum☺️
1,488,925 soru
24,337,179 cevap
345,904 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın