0 oy
202 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (65 puan) tarafından
Kizlar taktirdim normalde 7 gun suren adetim bugun 4.gunum kesildi normalmi bide adet bitince korunmasak yani cok afedersinjz icine boşalirsa erkek bisey olurmu aylik kontrole cok var . Merak ediyorum bunlari kayarsa nasil anliycam kafamda deli sorular

5 Cevaplar

0 oy
(2,015 puan) tarafından
Bisey olmaz ben spiral takinca ectra korunmadim ama bazisi hemen hamile kaliyor eger oyleysen bir korunma yontemi yanina ilave edebilirsin
(65 puan) tarafından
Herkes hamile kalabilir canim sadece korkuyorum kalirim diye ama gogleden okudugum kadariyla dusuk bi ihtimal diyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kayarsa kanama ve ağrı yapar canım takıldığı andan itibaren korumaya başlar ek korumayı isterseniz kullanın ama biz kullanmıyoruz ilk3 ay adet düzensizliği yapar ara kanama yapar
(65 puan) tarafından
Peki  iliskide serbest olabilirmiyiz yani her pozisyon  olabilirmi
tarafından
Ağır kaldırmak dışında çok fazla sert ilişki olmadığı sürece kaymaz demişti doktorum bana
(65 puan) tarafından
Bilemedim ki ya oyleyse koruyculugu yok
0 oy
(4,658 puan) tarafından
Kanaman artar ve ağrın olur ilk dönem normal hatta daha düzene girebilir eşinin yinede korunması en iyisi 
(65 puan) tarafından
1 ay ek olarak korunucaz doktor kontrolunden sonra dikkat ederek korunmasiz yapabiliruz dimi
0 oy
tarafından
Ek yöntem kullanmadım 3 kere taktırdım ben de..her pozisyonda olabilir.ağır kaldırma olayı regl iken yapmazsın.kaydığını da adet dışı kanamayla,yoğun uzun süren kanamalarda,aşırı sancı ağrılarla anlarsın şüphen olur doktora gidersn
0 oy
(116 puan) tarafından
Ben de ek yöntem kullanmadım direk takılıyor sonuçta hormon fln da yok bir şey olmaz kanamalar uzun sürüyor sadece. 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 324 göst.
15 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 251 göst.
20 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde Sevgisiz_hayat_47 (997 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 242 göst.
0 oy
2 cevap 69 göst.
25 Ekim 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Suullee (3 puan) tarafından soruldu

409,030 soru

12,293,943 cevap

38,284 kullanıcı

Kategoriler

...