0 oy
495 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (1,632 puan) tarafından

Bi masallahinizi alırız gençlerrrrrrr:)))) bu arada size bi sorum olcak bunlari böylece saklayabilir miyim yoksa buzdolabına mı koymaliyim

image

image

Menemenden kalan domates kabuklarından salça yaptım mis oldu

5 Cevaplar

0 oy
(4,660 puan) tarafından
Allah ağız tadı ile yedirmeyi nasip etsin bereketli olsun 
(1,632 puan) tarafından
Allah razı olsun canım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Oy maşallah ellerine sağlık . Rabbim ağız tadıyla yemeyi nasip etsin . Güneş görmeyen serin bir yerde saklayabilirsin 
(1,632 puan) tarafından
Tamam canım teşekkür ederim
0 oy
(341 puan) tarafından
Salcayi nasil yaptin canm guneste kurutmam imkansz zaden 
0 oy
(6,853 puan) tarafından
Yok cnm serin güneş görmesin yeter 2 gün kalsın böyle :) annem dio bana bunu haha ilk defa kendim yaptm gurbete gidince :)) annemde yaptı.. annemin bı tane kapak atmış bana dio sende kontrol et :) bnmkiler sağlam şuan 2 geri bir ileri kapatma tekniği gayet başarılı oluyor diyorum ben anlamam dio :)
0 oy
(2,298 puan) tarafından
Ellerine sağlık bende yaptım. Kabukları da atmadım salça yaptım siz nasıl yaptınız acaba ben blendrdan geçirdim 
(1,632 puan) tarafından
Ben iki üç kaynama getirdim ocaktan aldım süzgeçten geçirdim tekrar kaynattim kıvamını alana kadar

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 377 göst.
5 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Fatmanurun Annesi (508 puan) tarafından soruldu

Kategoriler


1,436,073 soru

23,616,446 cevap

306,592 kullanıcı

...