Mrb kizlar sorun yine kayinvalde kayinpeder 4 yillik evliyim eşim evine bana cok duşkundur kaynanam kayinpederim bunu resmen cekemiyorlar evmizde baraber zaman keciriyoruz hep bir bahane bulub beni dişari cagriyorlar eşimle sohbet ediyoruz cabuk gelib yanimiza oturyorlar anliyacaqniz sadece uyuyandan uyana goruyoruz bir birmizi benim anlamadiqim bu anneler neden ogullarinnu kiskaniyorlar kiskaniyorlarsa neden evlendiriyorlar ????
Canim sen uzulme bende 1 yildiki evliyim oluyo Boyle şeyler benide rahatsiz ediyo napa bilirim sesimi cikarmiyirom sen canivi sikma
Üzülme çünkü anlatsan sende kötüsü olmaz bişey söylesen hep sen biliyorsun olur oyuzdn anlamaya uğraşma kendini yorarsin ve üzülürsün yorulursun anlamaya uğraşırken oyuzdn ben 2 senelik evliyim 2 sende anladığım bu anlamaya ugrusmiyacaksin canım uğraşma bırak bebeğini kendini düşün insllah düzelir insllah
Takilma cnm bi sure sonra alisirlar fazla gtmemeye calis yada kocamla bsy konusuyoruz falan de anlasin yani
Sen azeri misin ? Bende baküde yaşıyorum benimde kaynanam öyle suyundan mi acaba bilemedim aynısını bende yaşıyorumm
Kayinpederler gelinlerini sever derler ama bilemedim simdi evlenmeden once bi tartisma karsi karsiya kalma durumu falan yasadinizmi
Kaynananlarla aynoaynı evde mi yaşıyorsun?
401,982 soru
12,034,106 cevap
36,262 kullanıcı