0 oy
141 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Kizlar en son 1 eylul de kqn verdim beta 119 du birde dun 5 Eylül de verdim 1111 cikmis ama enfeksiyonlara yuksek cikmis sizce artış nasil ve enfeksiyon varsa zarar verirmi birde kimyasal olsa 1111 cikarmiydu

2 Cevaplar

0 oy
(1,336 puan) tarafından
Enfeksiyonu hallaederler ilerlediyse en fazla hastane ye yatarsınz orda hallederler iyi gibi de sanki baya yükslmiş öncekine göre 
tarafından
Ya ciddimisinz kotu birseymi
(1,336 puan) tarafından
Kız yok hamillk şeysi ya bu yükselrse beta hamillğini gösterr bebeğin oluştuğunu
tarafından
Beta baya yükselmiş diyince korktum ya
(1,336 puan) tarafından
Beta yükselcekki hamile kalacaksn onda korklcak bişi yok yükselmesi güzel bir şey
tarafından
Tesekkur ederim cnm
(1,336 puan) tarafından
Rica ederim canım Allah gönlüne göre versin inşallah enfeksiyonu beta değerini doktor gördümü
tarafından
Simdi aile hekimden gldim canim bir toz yazdi gece ic diye cok onmsemedi enfeksiyonu betanda dedi iyi
(1,336 puan) tarafından
O zaman çok ilerlememiştr o tozla halledersn o tozu uyumadan önce iç ve yat  o ilaçdan sonra bişş yeyip içme tuvalete de çıkma tuvaletini hallet ondan sonra iç yat ama bişi yemw o ilaçdan sonra betanda gittikçe güzelleşir inşaallah daha yükselir
tarafından
Ay cok tesekkur ederim canim bnm bugun biraz rahatladım insAllah sağlıklı gebeliktir
(1,336 puan) tarafından
İnşaallah canım rica ederim ne demek sen bi yine gider tahll ywptrrsn ama sonra kafn doğuma gider kaç haftlk olduğunu öğrenrsn adetn kaç gün gecikti
tarafından
Yarin gdecem canim ksdin doğuma 5 oluyrdum normlde
(1,336 puan) tarafından
Gecikti mi adetin bi geciksn ondan sonra git
tarafından
Canim bnm tek tupum var erken takip kontrol ypmk zorundayım doktor fark ettigin an git demisti gblik icin
tarafından
2 gun gcijti
(1,336 puan) tarafından
He tamam o zaman gerisini doktor sana anlatr kadın doğumcu ama
-Reklam-
0 oy
(3,753 puan) tarafından
Yükselmiş baya canım 
tarafından
Iyi birseymi peki canim cok korkuyrum baska birsey olacak diye
(3,753 puan) tarafından
İyi canım 2 katına çıkmış 4 günde perşembe tekrr ver yükselcekmi bakalım daha cok cıkıcak mı doktora gitsen kalp atışını duyamaz suan 6 7 haftada duyuluyor en son adet tarihin ne zaman
tarafından
5 ağustos canim canim adet gunum bu enfeksiyon icin gitmek istyrum yrin gdeyim dyrum

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 93 göst.
13 Mart 2023 Diğer kategorisinde Yineyinesen (55 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 135 göst.
4 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sekerparemm (715 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 97 göst.
26 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 211 göst.

414,158 soru

12,464,170 cevap

46,836 kullanıcı

Kategoriler

...