0 oy
1,555 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (24 puan) tarafından
Hayırlı günler hanımlar 24 yaşındayım 19 aylık evliyim ve hiç korunmadım. ikimizinde hiçbir problemi yok çok şükür. Adetim düzenlidir. Ve yumurtlamayı da takip ediyorum ovülasyon testi ile. Birçok doktora gittik hepsi hiçbir problem olmadığını söyledi. Rahim filmi de çektirdim onda da çok şükür bir problem çıkmadı. Hayıt tohumu çakşır otu suyu kullandım. Klomen kullandım 4 ay. Thancss one diye eşimle kullanabileceğim hap verdi onunla da olmadı. şimdi 3 ay da gonalf iğnesi verdi 100mg. Evlendiğim ilk günden itibaren etraftan çocuk lafı duyuyorum. İnanın duymadığım laf kalmadı. Ve kaynanamla da bu konudan çok kavga ettik bana noksan olduğumu kısır olduğumu söylüyorlar. Eşim hep arkamda bu konuda ama ister istemez insan can sıkıyor. Etradımdan hamilelik haberi bile duymak istemiyorum artık. Kardeşim 2. Çocuğuna hamile ve ben buna sevinemedim bile. Yeğenim beni çok sevdiği için ve teyze diyemediği için anne diyor ve içim gidiyor. Rabbim isteyen ve bakabilecek olan herkese bu duyguyu tattırsın kimseye ağız açtırmadan inşAllah. Rabbim düşmanımın başına vermesin. 

46 Cevaplar

0 oy
(1,242 puan) tarafından
Canım bende 6 ay istedim olmadı ayağından iki kişi tutup ters çevirsin yukarı kaldırsın ben bunu yaptım 1 ay sonra hamile kaldım göbeğin düştü belki 
(24 puan) tarafından
Yaptım canım onu. Göbek düşüklüğüne de baktırdım kasık masajı da yaptırdım. 1 hafta
(1,242 puan) tarafından
Rabbim tez zamanda kucağını doldursun inşallah canım en kısa zaman da güzel haber alırsın inşallah
(24 puan) tarafından
Allah razı olsun
-Reklam-
0 oy
(783 puan) tarafından
Kaynanana deki Allah'ın işine karisilmaz bir carpazsa yerde çarpar..

Daha gençsin  herseyin zaman-ı var bir süre düşünme bu konuyu Akisina birakin kaynana gitme kimseyle gorusme bir süre 

Birde hamile kalmak icin yatış pozisyonlari var onlari dene hemen kalkma yatak bir iki dakika bekle yani mutlaka olur ama stres cok onemli bir sure herkesden uzak durun eşinle sen  bu arada eşinin sprem sayisi vs onemli 
(24 puan) tarafından
O da baktırdı canım hepsine.  

Allah korkusu olan zaten yapmaz böyle konuşmaz canım
(783 puan) tarafından
Akisina birak canim uzak dur onlardan
0 oy
(2,419 puan) tarafından
Ablam 2 düşük yaptı, 3. Bebeğime nerdeyse düşüyordu. 3 yıl sonra kucağına aldı. Hiç kafana takma, Rabbım bekletiyor ise güzelleştiriyordur emin ol. 
(24 puan) tarafından
Gönül istiyor işte canım acele ediyor dünyaya niye geldik demiyor
0 oy
tarafından
Bu kadar temizse herşey bence biraz da psikolojik. Rabbim kucağınızı doldurmayı nasip etsin insallah. O kaynana sana noksan demiş ama onun kafası noksan heralde. Tıp sorun yok diyorsa o nerden biliyormuş. İnsanları en hassas yerlerinden böyle yakıyorlar. 
(24 puan) tarafından
Bir kızının 2 yıl olmamış çocuğu canım üstelik. 2 kızı da bekar var onların başına ne gelecek bilmiyor. Üveye etme özünde bulursun geline etme kızında bukursun diye bir söz var. Allah razı olsun ❤️
tarafından
Aynen öyle canım. Hiç canını sıkma. Vardır rabbimin bildiği bir zaman. ❤️
0 oy
(598 puan) tarafından
E bi durun ya ne aceleleri var ben 2 yıl sonra yaptım ama şimdiki aklım olsa en azından 5 sene çocuk yapmazdım çalışır gezer tozardım
(24 puan) tarafından
Evliliğin bile tadını çıkaramıyorum artık. Allah bağışlasın canım
0 oy
(11 puan) tarafından
Bende ilk başlarda çok kafaya takmıştım sonra Esra ezmecinşn tuzlu suyunu yaptım gerçekten şuan hesaplayınca o güne denk geliyor tuzlu su yapıp ilişkiye girmiştim o gün hamile kalmışım bşr deneyin isterseniz ama psikolojikten kafanızın boş olması çok önemli genelde birşeyi çok çok isteyip diretince olmuyor genelde vazgeçince oluyor 
(24 puan) tarafından
Çok üstüne düştüğümüz için olmuyor bence de.
0 oy
tarafından
Yarısını okudum bu kadar seye gerek yok kafaya takma .. 
0 oy
(11 puan) tarafından
Ben de 4 yıllık evliyim bi kere oldu düşük yaptım daha da olmadı gitmediğim doktor kullanmadığım ilaç kalmadı ve hiç bir sorun gözükmüyor düşük artık tüp bebege başladım çok şükür tuttu şuan hamileyim. Ben de o kadar çok üzülüyordum ki ama inan pes etme elbet olacak
(1,752 puan) tarafından
2022 postu canım
(557 puan) tarafından
Büyük ihtimalle post sahibinin de bebeği olmuştur şimdiye :)))
tarafından
Galiba olmus 2023 de ☺
(11 puan) tarafından
Yaa hiç tarihe dikkat etmedim :)
(1,752 puan) tarafından
Sağlıkla büyütsün ne diyelim ☺️
0 oy
(523 puan) tarafından
İlk başta olmuyo gibi düşünme üstüne düşme ovulasyinla filan değil haftada 3 kere ilişki yapın ve ilişkiden sonra ayaklarını duvara dayayıp kaldır ve en az 15 dk ayağa kalkma hemen duş alma benimde q buçuk yıl korunmadim ama hemen ayağa kalktım ilişkiden sonra ve olmadı sonra da dediğim gibi yaptım 4veya 5 inci ayda hamile kaldim
(2,186 puan) tarafından
2 senelik postu hortlak gibi aniden üste çıkardın canım :))
(8,928 puan) tarafından
2023 de doğum için soru sormus
0 oy
(304 puan) tarafından
Benim bir komşumun da öyleydi umudu kesti spora başladı unuttu çocuğu sonra hamile kaldı bazen neyi çok istesek olmaz kafandan çıkarmak lazım
0 oy
(141 puan) tarafından
Canını sıkma lütfen Allah'ın izniyle olur ki hiç bir sorunun yok bence elinde belgeler ile gez kısır diyene de cevabını yapıştır. Ne kadar adaletsiz bir dünya ... Benim eşimde de azospermi var büyük ihtimal tüp bebek ile çocuğumuz olmayacak çünkü 1000 kişide bir kişinin oluyormuş doktor öyle demiş. Sorun eşimde degilde bende olsaydı dile gelirler yapmadıklarını bırakmazlardı eminim ki hiçbir şey yapmadığım halde dış görünüşüm hakkında igneleyip duruyorlar Allah çıkarsın onlardan. Şunu fark ettim bu olaydan sonra kayınvalidem bana eskisi kadar karisamiyor belki benim düşüncem belki bir şey demezlerdi sorun bende olsa ama isteee örneklerini de çok görüyoruz. Ha şuda ayrı ben eşimi çok seviyorum çocuk benim için sorun değil her şey nasib . Seni ezmeye çalışanlara ağzının lafını ver .
(2,587 puan) tarafından
2 yıl öncesinin paylaşımı
(141 puan) tarafından
Evet sonradan farkettim ama anasayfaya düşmüştü
(2,587 puan) tarafından
Herkes cevaplamaya başladı o yüzden :D
(141 puan) tarafından
İnşallah çocuğu olmuştur yoksa elalem hiç cekilmiyorrrrr
(2,587 puan) tarafından
Olmuş olmuş :)
0 oy
(4,478 puan) tarafından
senin  göbeğin  düşmüş  Ola bilir benim   de düşmüştü  bilen  biri yaptı  iki ay içinde hamile  kaldim bilen  biri yokmu çevrende   eşinde  de sorun  yoksa  vitamin takviyesi kullanım eşinle ovalasyon testi al yumurtlaması takip et
0 oy
(1,082 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Sıkntı yoksa kafya takma nasipnde ne zmn varsa o sıra hayırla nasip olur kimseyide takma ben 6 yıl bekledim çok laf diyordum şuan 1 buçuk aylık meleğim bizimle bin şükür rabbim bu duyguyu herkese tatirsin sizde en kısa zamanda☺️çaksir suyu bana bı arkdaşim tavsiye eti aldm hic kulanamdim nasıl kulandiniz acba elimde kalmış çöp.olmasin eşim kullansın geçen dedi ne bu falan dedim sen kulan tam olarak bilmiyom nasıl kulanilyor 
0 oy
(588 puan) tarafından

Benimde böyle bi sürecim olmuştu ama şimdi bakıyorumda çok yıpratmışım kendimi çok ağladım çok üzüldüm neden benim başıma geliyo diye çok dua ettim şimdi iki tane kuzum var üçüncü de yolda eskiye donebilsem kendime zehir etmek yerine eşimle arkadaşlarımla bol bol gezmeyi  vakit geçirmeyi çok isterdim sanki eşime ailesine diğerlerine mahcup gibi hissediyodum niye bilmiyorum insanların saçma sapan lafları çok yıpratıyor insanı hiç takma bile bence için rahat olsun o vaktini bekliyo gelirken sana danışmıcak anne ben geliyorum diye o yüzden ne zaman olucağını bilemezsiin Rabbim sanada güzel Vatanına milettine hayırlı bi evlat nasip etsin <3

0 oy
(1,082 puan) tarafından

image

image

image

Bacım bu duayı oku rabbim şifa versin dene bı şifa bazen bilmedgimiz dualarda gizlidir niyet önemli 

0 oy
(110 puan) tarafından
Benim 2 yıl kadar olmadı korunmadigimiz halde bende hep doktora gittim hiçbir problem yoktu sonra eşim bı de ben gideyim dedi ama hiç eşimden yana sorun olacağını düşünmedim rsim söylüyordu ama yok ya falan diyordum sonuç sorun eşimde çıktı tüp bebek yaptık 1 yasinda oğlum oldu çok şükür 

Sizde sorun olmayabilir ama eşinizde tüm kontrollerini yapsın 
0 oy
(108 puan) tarafından
Arkadalr eski post
(108 puan) tarafından
Ama sevindim eski postlara baktim da hamile kalmis dogrmus
0 oy
(37 puan) tarafından

Aşılama ile hamile kalabilirsin düşün gorumcemin çikolata kisti vardı asilamayla hamile kaldı şuan 9 aylık oğlu var. Darısı senin başına inşallah hayırlı sağlıklı bir evlat nasip eder inşallah <3

0 oy
(2,302 puan) tarafından
Hangi doktora gidiyorsun canım. Konya'da Ali Acar ve Tülin Yaman'ı öneririm, alanlarında çok iyiler
0 oy
(902 puan) tarafından
Senin psikolojik bence bu kadar kafaya takma rahatla. Allah, sağlıkla nasip etsin 

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 332 göst.
0 oy
20 cevap 793 göst.
19 Haziran 2020 Diğer kategorisinde Merall (461 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 479 göst.
3 Şubat 2020 Diğer kategorisinde Alinsu (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 1,314 göst.
12 Ocak 2020 Diğer kategorisinde ~Mucize ~ (260 puan) tarafından soruldu