0 oy
402 göst.
Diğer kategorisinde (1,093 puan) tarafından
Aralıkta doguö bekleyen anneler nasılsınız nasıl gidiyor hazırlıklar neler yaptınız.. Bebişin prenses mi prens mı tanısalım :) allah izin verirse benimde aralık gözüküyor

7 Cevaplar

0 oy
(816 puan) tarafından
Kizim olacak Allahin izniyle aralik 22gozukuyor ama erkn dogum riskim var doktor araligi beklemeye bilir kanala girmeye baslamis dinlenmn lazim dedi ama dinlenmek hak getire iki cocuk var ve bn hic dinlenemiyorum ins zamaninda saglikli bi sekilde aliriz evlatlarimizi kucagimiza. Alisveris konusundada hic birsey alamadim daha 
(1,093 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun kolaylıkla vaktinde saglıkla gelsin insallah bebişin :) benimde 20 gözüküyor birbirimize karsılıklı dua edelim heö kandil dogumumuz güzel olsun kolay olsun sagşıklı olalım bebişler de öyle olsun insallah
(816 puan) tarafından
Amin canim insaallahhh
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ya aralgn sonu ya ocagn başı :)) 
(1,093 puan) tarafından
Hadi bakalım en güzel zaman hangisiyse ozaman saglıcakla gelsin bebişiniz :)  cinsiyet belli mi
tarafından
Evet canm oğlum olcak
0 oy
tarafından
İri bir bebek olduğu icin sezeryan olma ihtimali var eger sezeryan olursa 15 aralik normal olursa 26 aralik kızım olacak herşeyi hazir cok şükür sabırla o günün gelmesini bekliyorum :)) Rabbim hepimize kolay doğumlar nasip etsin inşallah şu mübarek günün hatrina :))
(1,093 puan) tarafından
Aminn ins cümlemizin :) masallaj erkenden hazırlanmıssınız benim son aya bıraktıklarım oldu ins zamanında hepsi saglıcakla kolaylıkla gelir benimde 20 gibi gözüküyor bakalım :)
tarafından
Yani hastane cantasiydi besigi osu busu hazir bi anne bebek bakim cantasi kuveti bide bezini almak kaldi o kadar erken degil bence ya erken mi :)))
(1,093 puan) tarafından
Yol erken derken hepsi bitti zannettim benimde aynı seyler kaldı kendimi gec kalmıs hissettim :) oyüzden
tarafından
He yok yani agir seyler bitti hastaneye gitsem simdi bisey flan olsa Allah korusun hazir yani o tarz seyler :))
0 oy
tarafından
Benimde aralık10 da doluyor günüm doğum şekline.karar vermedim henüz normalden de sezeryandan da korkuyorum bakalım hayırlısı neyse.o olsun
(1,093 puan) tarafından
Bende korkuyorum artık zamana bırakıcam hangisi oluyorsa rabnim kolaylaştırsın insallah :) saglıcakla ve mutlulukla gelsin bebişler
0 oy
(627 puan) tarafından

Aralık 20 günü ama sezeryanla olacağı için erken olur. Kızım olacak hazırlık bitti çok şükür. Artık gün sayıyoruz 34+0 şimdi, 36. Hafta doğum için gün verilecek.

(1,093 puan) tarafından
Bizim erkek gözüküyor insallah adını ben vefa yekta dehan ali gibi isimler istiyordum.. Esim ilk çnce babasının ismini tutturdu sonra bende babamın ismini koyarım diyince kardesinin ismini koydu bende abimin ismini koydum mehmed emre oldu.. Bu erkekler cok sacma seyler yapıyorlar ama kıramadım.. Allah nasip eder ilerde 2. Olursa aslaaaa tanıdık birinin ismini koydurtmam yani vefam diye seviyorum icimden hala ismine alısamadım :) öyle oldu yani hayırlısı saglıcakla gelsinlerde
(627 puan) tarafından
Bizdede kayınbabam annesinin adını koyun dedi kız olursa ama eşimde bende koymayız dedik. Sonrasında sağolsunlar çok güzel dede nene olup destek yerine köstek olunca bize tartıştık küsüz. Kapandı isim mevzusuda
(1,093 puan) tarafından
Neden birinin ismini koymalıyız ki mesela simdi kayonvalidem kücük mehmed diye seviyor.. Yani hosuma gitmiyor ya.. Herkes ismi ile yasasın nedir bu tanıdık ismi merakı
(627 puan) tarafından
Kesinlikle koymamak gerek onların yanında kızsan alınacaklar. Eşinede bu şekilde söyle bence huyu suyu bile benziyor sonra. Ölen dedemin babasının adını koydular dayımın oğluna. 14 yaşında kalbinden dolayı kaybettik. Ölen dedede kalbinden öldü. Tesadüf mü bilemem ama ne ölünün nede yaşayan birinin isminin koyulmasına karşıyım. Bir kere o yeni bir hayat, yeni bir dünya. Neden birinin özellikle adını alsın. Kendine has ismi olsa daha güzel olmaz mı.
(1,093 puan) tarafından
Katılıyorum kesinlikle
0 oy
tarafından
Oğluşum 20 Aralık ta gelecek gibi görünüyor ama bakalım. Bugün battaniye hastane çıkış seti pijama takımı zıbın çorap VS aldım ama daha eksik çok :) hafta hafta tamamlıcam artık
(1,093 puan) tarafından
Benimde oğluş 20 Aralık gözüküyor:) ben cok bisey almadım ablamın bebişlerden yengemin bebişlerden gelsi birsürü sey bir hastane cıkısı birde iki takım aldım :) zamanla tamamlanır insallah saglıkla gelsinler isim karar verdiniz mi
tarafından
Benim de aynı yengesi getirdi bi kaç parça bakalım artık :) isim düşündük babası  hz Hamza gibi yiğit olsun diye yiğit hamza olsun dedi öyle vericez bakalım siz ne düşündünüz
(1,093 puan) tarafından
Mehmed emre ins:)
tarafından
Güzelmiş Mehmet Emre :) bizim erkek olursa ben vercem kız olursa ismini sen ver dedi bana bulduğum ondan ben de karışmadım :)
0 oy
tarafından

Kızım olucak inşallah 2 aralık olarak gözüküyor ama maalesef makat geliş pozisyonu o yüzden kasimin sonuna kadar bekliycez 39. Haftaya kadar dönmezse sezeryan olucak :ermm:

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 206 göst.
12 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Istanbullu 34 (5,273 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 181 göst.
5 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Gozdeh (12,311 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 105 göst.
20 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Asli_eren_47 (969 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 84 göst.
1 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Hicran_yldz!! (2,473 puan) tarafından soruldu

407,380 soru

12,228,205 cevap

36,838 kullanıcı