0 oy
299 göst.
Diğer kategorisinde (294 puan) tarafından
Kizz oğlumu anasınıfina yazdırdım müdür öğretmenler grub kurcak ordan bilgilendircekler dedi ne haber var ne grub kurdular normalde bütün anasiniflari başladı bizim okul daha başlamadı bugün tekrar aradım pazartesi baslicklar dedi ee uyum haftası yok demekki bunlarda 

8 Cevaplar

0 oy
(339 puan) tarafından
Yanlış anlama kuzum ama demkki ilgisiz biyer bizim 2 hafta önceden gurup kuruldu öğretmen herşeye haber veriyo bugün toplantı yapıldı yarın da uyum için gidilecek okul
(294 puan) tarafından
Biraz öyle vallaa burda bütün okullar başladı bı bizim okul başlamadı
(339 puan) tarafından
Bilemedim canım şimdiden böyle salıyolarsa iyi takip etmen gerekir
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sormadı mi canım. Uyum haftası yokmu diye.

Burdaki cocuklarda başladı 
(294 puan) tarafından
Sordum öğretmen grub kurcak bilgilendirck dedu
tarafından
Cevaba bak. Uyum haftası var mı yokmu diye sorunca cevap ya var ya yoktur. Lafı niye dolandiriyorsa
(294 puan) tarafından
Vallaha yaaa
0 oy
(979 puan) tarafından
Kaç aylikolnca alyrlar
(979 puan) tarafından
Valla Eylül de arayın dediler yaşı tutmaz die aramadim
(294 puan) tarafından
Bazı okullar alıo
(979 puan) tarafından
Ama yine seneye anasinifina istrler 1den başlamaz die vazgctim
(294 puan) tarafından
Aynen 2sene anasınıfina gitckler
(979 puan) tarafından
O yüzden istmedim işte :)
0 oy
(2,508 puan) tarafından
Biz dün başladık uyum haftasına hatta öğretmen bugün video ve fotoğraf paylaştı guruptan neler yapmışlar falan çok duygulandık 
(294 puan) tarafından
Ayyy neguzel
(2,508 puan) tarafından
Aynen çok sevdik biz
(979 puan) tarafından
Kaç yaş sizin ki
0 oy
tarafından
İlk atama ile gelecekse onların başlamaları biraz uzun sürer. Daha ortada yoklar. Güvenlik soruşturması olacakmış.
0 oy
(14 puan) tarafından
Arkadaşlar ben de müdür yardımcısıyım ben de normalde bu hafta için uyum planlarım ama atanan öğretmenleri güvenlik soruşturması yapılacak diyerek göreve başlatmadılar. Şimdi okul olarak biz ne yapabiliriz? Öğretmen yok gelmedi nasıl ayarlayabilirim? Herşeyi idareye suç biliyorsunuz da elimizde geçen senelerden olan öğretmenler başladı yeni gelecek olanların sınıfları duruyor napabiliriz biz yani? 
(2,508 puan) tarafından
Hiç ogleci yok hepsi tam gün işte kadınlar diyor imza topluyalim milli eğitime goturcem öğleci olsun diye oluyor mu öyle
(14 puan) tarafından
Biz 2017 doğumluları alıyoruz çünkü başka sınıfım ve öğretmenim yok ancak 5 yaş grubuna yeter 4 yaş alamam bu sene, ama seneye yerimiz ve öğretmenimiz olursa 4 yaşı da alabiliriz tabiki . Bu öğlenci işi de milli eğitime şikayetle çözülecek birşey değil okulların resmi çalışma saati vardır bu valilik onayıyla belirlenir mesela bizim çalışma düzenimiz tam gün, isterse tüm veliler imza toplasın okul sabahçı öğlenci diye dönmez sonuçta siz kendiniz ve çocuklar rahat etsin diye öğlenci olsun istiyorsunuz ama bizim de bir okul düzenimiz var biz de ona göre plan yapıyoruz ki unutmayalım öğretmenlerin de özel hayatları çocukları aileleri var veliler öyle istiyor diye tüm okulun düzeni değişmez. Ha ayrıca çocuğunuz bir sene sonra 1.sinifa başlayacak o zaman da erken kalkacak o zaman ne yapacaksınız? Şimdiden alışması daha iyi. İnşallah gönlünüzce olur.
tarafından
Valilik kararı veli isteğine bağlı olarak değişmez diyecektim ben de.
08.30 erken bir saat değil.
(2,508 puan) tarafından
Erken bence yeni okula başlayanlar için müdüre dilekçeyle saatler yarım saat falan esnetilebiliyormus yarın müdürle goruscem
(14 puan) tarafından
Öyle dakikalar esnetilebilir tabiki onu sorabilirsiniz o imkansız değil bizim de öğle arası 40 dakikayı çocuklar gidip geliyoruz yetişemiyoruz deyince uzattık biraz ufak tefek oynamalar yapılabilir tabiki
0 oy
(1,775 puan) tarafından
Bilemedim kuzum bir ara sor istersen, çocuğun kaç yaşında
(294 puan) tarafından
4yasinda
(1,775 puan) tarafından
Benimkide 4 , yazdırmayı düşünüyorum ama alırlar mı bilmiyorum
(294 puan) tarafından
Alırlar kuzum

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 203 göst.