0 oy
221 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (2 puan) tarafından
Kizlar sorum yukarda, üründen memnun musunuz çok elektrik yakıyor mu ? 

5 Cevaplar

0 oy
(8,586 puan) tarafından
Kullanan gelir umarım  
-Reklam-
0 oy
(1,326 puan) tarafından
Xiomi kullanıyorum on beş yirmi lira anca yansımıştır ortalama iki üç günde bir calistiriyorum
0 oy
tarafından
Xiaomi airfryer var bende de çok memnunum .Benim için kurtarıcı resmen .

Evde çok kızartma yeniyor hem yağdan tasarruf yapıyorum hem de sağlıklı oluyor kızartma ☺️

Onun dışında et , tavuk çok güzel pişiyor .Sebze kozluyorum falan .

Ben severek kullaniyorim kuzu ☺️❤️ faturaya da çok yansıdığını sanmıyorum.Esim ödüyor ama çok yansisaydi derdi bana bu ay fazla gelmis diye.
tarafından
Şerife hangi boyunu ne zamandır kullanıyorsun Philips daha iyi diyorlar bende almak istiyorum ama kararsız kaldim ya
(950 puan) tarafından
Instagram'da gordm ünlü biri yaptığı yemekleri bu cihazla paylaşmıştı :) bende videoyu tıkladım alttaki her yorum olumsuzdu bide temizleme videsosu vardı içine dışına bir ton yağ cozler dökülüyordu millet de o kimyasalların kokusu yemeğe siner hiç hijyen değil tarzında yorumlar yapmışlardi.olumsuz yorum çoğunlukta idi yani
tarafından
Yok kuzum yanlış markaya bakmışsın ☺️ philipstir o senin dediğin berfo .Çünkü xiaominin haznesi komple çıkıyor ve makineye atılıyor .İstersen saf suyla bile yikayabilirsin ☺️❤️  ben her şeyi yapıyorum bunda ve inan bana çok memnunum.Halama da aldık daha dün geldi hatta.
tarafından
Ayşenur kuzu ben Xiaomi aldım çok memnunum cidden .Benim telefonum bebek kameram her şeyim Xiaomi nerdeyse .Telefonla yönlendirme özelliği bile var .Görüntüsü çok şık bı kere :D Philipsin temizleme olayı çok zor diyorlardı .Zaten fiyatı başa baş .3.5 litre ikisinde de yakın fiyatlarda ama ben benimkinden aşırı memnunum.Et , tavuk , pirzola , sebze kozlemesi , patates kızartması ,kek bile yaptım ☺️ hepsi süperdi hele et ve tavuk mangal gibiydi .

Tek memnun olmadığım keki verdiği sürede pisirmedi biraz daha ek süre istiyor sanırım❤️☺️
(950 puan) tarafından
Bizde çok kızartma yaparız kolaysa bziim eve de lazım marka model resmini atabilir misjn acaba?
0 oy
tarafından
Xiaomi kullanıyorum daha fatura gelmedi. Gelir gelmez bir çok şeyi denedim kek, börek, et, sebze çok şey denedim beğendim valla yağsız yapıyorum çoğu şeyi yağdan büyük tasarruf elektriği kullananlar çok fark etmediğini söylüyor göreceğiz umarım öyledir 
(14,122 puan) tarafından
Link var mı kizlar nerden aldiniz
tarafından
Kek börek nasıl yaptın kız bende çok istiyorum almayi içi küçük değil mi
(14,122 puan) tarafından
Bitane trendyoldan baktım yorumlari guzeldi
tarafından
Canım biz zaten 2 kişiyiz malum tam bize göre. 2 kat li da pisirebiliyorsun.
Kek kağıt kalıplar vardı birazını onlarda birazını borcamda yaptım ama bir daha ki sefere yağlı kağıt serip yapcam
Börek donuk olarak almıştım öylece koydum sadece alt üst çevirdim çok güzel oldu
tarafından
Bende almak istiyorum özellikle kizartma için nefret ediyorum kızartma yapmaktan yağı sıçriyor yaa
tarafından
Evet abla ben indirimde yakaladim bide 5 taksit oldu peşin fiyatına çok iyi denk geldi yoksa imkanı yok almazdım
tarafından
Link yok ürün bitti ama başka satıcıda vardirm Trendyol dan aldım
tarafından
Hülya patatesi yağda kızartılmış gibi olmuyor. Yağ baharat karıştırıp fırına veriyoruz ya öyle oluyor çok lezzetli
tarafından
Vallahi çok istiyorum bende canım miss gibi rahatlık Vallahi
(14,122 puan) tarafından
Aynen şu an birtane gördüm trendyolda yorumları da guzeldi
tarafından
Güle güle kullan Şeyma hele bana link atın ikinizde hayrınıza bende bir karar vereyim de alayım
tarafından
Benim kullandığımızdan bulup özelden link atayım burdan onay süreci falan oluyor.
Ben burda mağazaya gittik taksitsiz 4500 falan dedi ben 2 bine aldım. Taksitli aldım hemde
(14,122 puan) tarafından
Şeyma kaclik seninki cnm kız trendyola yazdım ilk beyaz birtane cikiyor
(14,122 puan) tarafından
Bende istyrum link☺️
tarafından
İkinize de gönderdim. 3.5L benim ki iki katlı pişirme yapıyor. YouTube da detaylı video var bulursam onun linkini atayım izleyin.
tarafından
Ayy 2 çok iyiymiş boyutu nasıl ben büyük istiyorum alirsam
(14,122 puan) tarafından
Benim dediğim beyaz aynisiymis☺️
tarafından
Boyutu çok büyük değil ama dediğim gibi iki katlı pişirme yapılıyor. Birisi bunun yorumuna yazmış Philips büyük aldık babama ama bizimkiyle aynı boyutta çıktı falan diye. Ben beğendim çok güzel
(14,122 puan) tarafından
Evet yorumlar daguzel
tarafından
Wifi ile baglanabiliyor. Telefondan da çalıştırıp durdurabiliyorsun.
(14,122 puan) tarafından
Evet güzelmiş bu
tarafından
Bana da atar mısın linkini
tarafından
Attım canım
(950 puan) tarafından
Bana.da ativerin canlar :)
tarafından
Attım canımm
(950 puan) tarafından
Teşekkür ediyorum ❣️
0 oy
(1,101 puan) tarafından
Bende aldım heyecanla bekliyorum :)

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 120 göst.
28 Ocak 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Hicrannn (1,224 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 56 göst.
17 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Kelebekkm34 (1,263 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 211 göst.
24 Aralık 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Hicrannn (1,224 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 39 göst.
12 Mayıs 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Ebruliiiiii (334 puan) tarafından soruldu

408,506 soru

12,274,291 cevap

37,685 kullanıcı

Kategoriler

...