0 oy
696 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (63 puan) tarafından
Kızlar eşimle 2 haftadır küsüz konuşmuyoruz kavga ettik. Sebebi uzun ama adam her konuda olduğu gibi yine kendini haklı görüyor. Neyse bende kendi haklılık payım olduğundan eminim o yüzden umrumda değil ne düşünürse düşünsün. Az önce laptop u aldı bende sabahtan beri işim var bi arkadaşa dosya göndereceğim erteleyip duruyorum. Baktım boş boş oturuyor gittim 10 dakikalık işim var ya halledeyim ya da sen işin bittikten sonra haber ver dedim. İşim var bitmez dedi. Ne zaman biter dedim yarına dedi. Tmm ben hemen halledip vereyim o zmn dedim bırak dokunma diyor laptopa. Elimden çekiyor. Napıyosun ya iyi misin sen dedim iyim diyor dokunma git diyor. Allah akıl fikir versin sana dedim amin dedi çekildim gittim canım sıkıldı. Bu konuşmayı yaparken yüzüme de bakmıyor. Bilmiyorum bu evden gideyim diye mi yapıyor ama inanın soğuyorum her geçen gün. Ben bu adamın kiniyle , küsmesiyle, hayatı bana dar etmesiyle ne yapacağım kızlar akıl verin bana. Sorsanız ben onun hayatını işkenceye çeviriyorum ama kendi benden 10 tabak fazla Allah biliyor. Hiç muhatap bile olunmayacak halde bugün arkadaşım sen bişeylerden konu aç muhatap ol barışın artık diyordu yapınca da böyle oluyor işte. Niyetim barışmak değildi gerçi işim gerçekten acildi ama bişey sormamak insan yerine bile koymamak gerekiyor demek ki. Çok canım sıkıldı. Şimdi hiçbişey olmamış gibi güle oynaya tv izliyor içerde.

13 Cevaplar

0 oy
(8,585 puan) tarafından
Allah huzur versin bacım 
-Reklam-
0 oy
(2 puan) tarafından
2 tarafta anlaşamıyorsa ısrarla devam ettirmenin ne anlamı var ? Her ilişki sonsuzu kadar sürmek zorunda değil ki. Boşanmakta hak 
(63 puan) tarafından
Güya boşanmak istiyordu tmm dedim ama hiç bi girişimi yok
0 oy
(381 puan) tarafından
Ayrilik konuşması yapmayacakmiydiniz siz 
(63 puan) tarafından
Yapmadı
0 oy
tarafından
2 hafta gerçekten uzun bi süre yani aranizda ya cidden bisiler bitmis ya da her ikinizde kindarsınız. Cunku seven bi insan dayanamaz ya o kadar bana gore tabi benim gorusum bu. Bence karsilikli konusmanizda fayda var rabbim huzurunuzu arttirsin 
(63 puan) tarafından
Canım biz yeri geldi aylarca ayrı kaldık baba evine gittim dönmedim benim için bitmişti boşanmak istiyordum ama kendisi özledim bittim triplerindeydi bi şans daha vermiştim . Bilmiyorum benden nefret ediyormuş gibi davranıyor.
0 oy
(658 puan) tarafından
Nw kadarlık evlisiniz. 

Ve 2 hafta nasıl dayanabildnz
(63 puan) tarafından
2 senedir evliyiz
Kendisi böyle biri küser yeri geldi anası babasıyla 1 sene küstü
0 oy
(48 puan) tarafından
Canım, düşman değilsiniz karı kocasiniz barışın bir şekilde araya fazla zaman sokmamaya çalışın.. siz barisin gerekirse baristiktan bir müddet sonra da kavga etseniz bile küs kalmamanız gerektiğini anlatın bu kadar uzun süre. Yazık sizede evliliğinizi de. Bilgisayar mevizusu komik gercekten bazen erkekler sacmalayabiliyor bu konuyu da sonra dan akonusursun güzelce ama küs kalmayın bence küs kaldıkça mesele uzar gider, kin büyür ne gereği var 
(63 puan) tarafından
Canım napiyim sen söyle baksana insan yerine koyup konuşmaya gelmiyor. Geçen gün mesaj atmış eve gelince benimle ayrılık konuşması yapacağına dair. Daha doğrusu konuşup ortak bi karara varacakmışız muhtemelen ayrılık olacakmış. Bende ben konuşmak istemiyorum boşanmak istiyorsan getirirsin dilekçeyi imzalar çeker giderim dedim. Hiçbişey konuşmayacağım senle dedim. Daha bayağı da tartıştık . O günden beridir onda da çıt yok Allah var hergün bekliyorum boşanma kağıdıyla gelecek diye ama öyle bişey de yapmadı henüz. Evde birbirine yabancı iki kişi yaşayıp gidiyoruz 2 haftadır. Bunun bu haline bakılırsa da bu sürecek gibi. Ben bu tavrından sonra insanlıkla konuşacaksam da soğudum adam da anlayış insanlıktan anlayacak bi hal yok ki üzecek beni biliyorum.
(48 puan) tarafından
Şimdi düşünüyorum böyle bişey de ben olsam nasıl davranırdim diye, herhalde dayanamaz gider yanına konuşurdum, eş arasında bu kadar küslük olmaz diye. Asıl sebep nedir diye ? Eğer ayrılık istiyorsa gerçekten bu kadar yipratmanin anlamı olmadığını, senin de bu durumdan korkmadığını anlasın gözünü kara et ama hırçın olmadan konuş. Biraz duygusal vs işte bilmiyorim belki işe yarar. Bak hala uzatiyorsa zaten bellidir son
(63 puan) tarafından
Ahh kuzum çok afedersin herkes kendi malını bilir ya. O konuşma benim üzülmemle ağlamamla bitecek biliyorum. O gün mesaj attım para istedim alışverişe gideceğim dedim. Ordan başladı sohbet zaten. Eve gelince konuşacağız bu böyle olmuyor dedi ortak bi karar alacakmışız muhtemelen ayrılık olacakmış vs. Daha önce bunları yaşadım ben. Bunun lafına sözüne itibar etmiyorum. Bugün boşanmak ister yarın iyi oluruz çocuk istiyorum der tutturur. Kendi de çocuk gibi. Büyümemiş . O yüzden konuşmayacağımı söyledim. Çünkü üzüleceğim biliyorum. Getirirsen kağıdı imzalar hazırlığımı yapar çeker giderim boşanırız dedim . O günden sonra olumlu veya olumsuz çıtı çıkmadı. Herkes sen alttan al sen konuş diyor en ufak muhatap olunca böyle oluyor işte. Sinir oluyorum. Hayır neyin egosunu yapıyorsun. Dokunma bırak işim var yarın biter diyor. Yüzüme de bakmıyor bunları söylerken. Vallahi bıktım artık. Kaybedince anlıyorlar ya da kendilerine çok güveniyorlar gidemez zannediyorlar ama bu sefer öyle bi giderim ki. Kendinden zaten fayda yok bak akşam eve ekmek al gel desem almayacağım diyecek demek ki. Ben ne yapacağım bununla vallahi bilmiyorum. Keyfi nasıl yerine geldi içerde gülüyor. Kendini bi halt zannetti bak. Vallahi değmez insan yerine bile koymayacaksın. Nefretle doldurdu beni yine.
0 oy
(236 puan) tarafından
İki medeni insan gibi konuşamıyor musunuz da birşeyleri mana ediyorsun ki düzgünce bı dille konuşmaya yaklaşmaya calis gene aynı şekilde davranırsa kendi bilir
(63 puan) tarafından
Canım neyi mana edeceğim gerçekten işim vardı. Bu da demek ki bişeyleri mana edip konuşmaya çalışıyorum sandı ki havalandı
(236 puan) tarafından
İlk adımı at bakalım bı doğru düzgün konuşmayı deneyin gene aynı tepkiyi mi vericek
(63 puan) tarafından
Aynı tepkiyi hatta daha beterini verecek ben biliyorum . Konuşulmaz bununla. Çekip gidince aklı başına gelecek geç olacak. Bu neyin egosu anlamıyorum ki.
0 oy
tarafından
Erkeklere bişeyler oldu galiba herkeste bi kavga küsme boşanma durumu var

Bizde 3 gün önce tartıştık yokmuşum gibi davranıyor konuşmuyor çıkıp gidiyor yatacağı zaman geliyor bilmiyorum allah sonumuzu hayretsin inşallah 
tarafından
Aynn yemek yaptım indirdim tokum dedi yemedi annesi gile gitmiş görümcem arayıp söyledi abim yemeğe geldi sen niye gelmedin diye bende yemek yaptım yedim size afiyet olsun dedim
(63 puan) tarafından
İyi bari yine sana açıklama yapıyorlarmış benimkiler ne açıklama yapar ne de o annesi ablası oğlum git evinde ye bu ne böyle der onların canına minnet hepsi bi tuhaf
tarafından
Yok o konuda laf sokmak için yine arar söylerler
(63 puan) tarafından
Allah korusun böylelerinin şerrinden
tarafından
Amin cnm amin
0 oy
(2,608 puan) tarafından
Gitmemeni isteseydi 2 hafta küs kalmazdı zaten 
(2,608 puan) tarafından
Neden böyle düşünüyorsunya o kim gözdağı verecek sen git korkut bakalım gözünü ezdirmeyin kendinizi o bir yapıyorsa sen iki yap. Aç dava görsün gününü böyle adamlar genelde karşıdakini güçsüz görür yapamaz edemez diye
(63 puan) tarafından
Aynen canım öyle gördüğü aşikar. Ben anneme evden gitmek istediğimi söyledim . Sonra suçlu sen olma kendi gitti demesinler sabret atarsa ortaya bişey o zaman çekip gitmek için sebebin olur dedi bu yüzden bekliyorum. Kendi istiyor ya kendi açsın o zmn dedi.
(2,608 puan) tarafından
Vallahi sen bilirsin ama boşamak isteyen beklemez böyle oda senin gitmeni bekliyor gibi
(63 puan) tarafından
Evet o da o sorumluluğu alamıyor işte. Çekip gidersem eline koz vereceğim.
(2,608 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun inşallah bir an önce netlik bulsun aranızdaki olay
0 oy
tarafından
Neden laptop inatla vermedi ?
(63 puan) tarafından
Bilemiyorum anlattığım gibi
0 oy
(3,525 puan) tarafından
Malesef bu tip insanlarla anlaşmak çok zor 
0 oy
tarafından
Ikinizde çok dik başlısınız biriniz adım atmazsa bu hayat böyle gitmez
(63 puan) tarafından
Napim canım sen söyle bak bişey bile istenmiyor kaldı ki adım atıp insan gibi konuşacağım
0 oy
(1,361 puan) tarafından
Sen ne yap biliyor musun git bi tane  sahte boşanma kağıdı çıkar. Şunu imzala de. Bak bakalım ne yapacak. Kendini bişe zannediyor belli 
(1,361 puan) tarafından
Sen çık git eşyalarını da topla bi yere kaldır gitti zannetsin gözü korksun azıcık. Ne zannediyor kendini be bu adam
(63 puan) tarafından
Kafası sonradan dank eder bunların. Başta umursamazlar zaman geçince tutuşuyorlar. Tecrübeyle sabit. Ben gerçekten kafamda bitirip gitmek istiyorum bidaha dönüşüm olmaz o zaman. Çocuk oyuncağı değil bu. Bu yüzden son raddeye kadar bekleyeceğim.
(1,361 puan) tarafından
Sen bilirsin cnm Rabbim yardımcın olsun
(63 puan) tarafından
Amin canım Allah razı olsun dua eder misin benim için sıkıntıdayım
(1,361 puan) tarafından
Tabii ki de cnm Rabbim feraha çıkarsin inşaallah

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 592 göst.
9 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Nehirr1562 (7,108 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,434,845 soru