0 oy
261 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
İyi geceler kızlar bu gün haberlerde gördüm doğal gaz destek başvurusu başlamış. Benim aile destek programına başvuru devam ediyodu ona başvururken doğal gaz yardımı istemiyorum deyince başvuru yapıla biliyodu güncelleme yapıp yardım istiyoruma tıkladım abonelik kayınpederimin üstüne abone numarası yazdım daha önce alanlar süreç nasıl devam ediyo paramı yatırılıyo faturayı yatırırken mi düşürülüyo başvurmayan varsa başvurun 

3 Cevaplar

0 oy
(15,102 puan) tarafından
Post ciksin 
-Reklam-
0 oy
(4,208 puan) tarafından
Hayır doğalgaz yardımı ayrı fatura kimin ustuneyse o yapmali. 

Tabi seninki sonuçlanmagı için yeni başvuru yapamazsin. 

Mecbur sonuçlanmasını bekleyeceksin yılda 2 kez verilecek zaten illa cikar
tarafından
Teşekküeler başvuru alındı gözüküyo abone numarası falan yazdım bakakım belki başvurmayan varsa onlar başvururlar hiç yoktan iyidir
0 oy
tarafından
Fatura kimin üstüneyse onun Edevletiyle başvuruluyor..kabul edilince pttye yatıyor.faturayı alıp pttye gidiyorsunuz yardım kabul edildiğini onunla ödeyeceğinizi söyleyin..mesela fatura 400 geldi devlet de size 300 verdi.300 düşüyor siz 100 TL ödüyorsunuz üstünü tamamlıyorsunuz o kadar..bana 300 vermişlerdi ben kışın 465 TL gelen faturamı 165 TL olarak ödedim en yüksek faturam buydu..iki kere verilecekti bu ay tekrar verilecekti 2 faturam var eğer yatarsa onunla ödeyeceğim
tarafından
Kayınpederimin üstüne iki abonelik var nasıl olucak acaba ben onun e devletinden başvuru yapıyim o zaman. Ödeme çıksa ben gidip faturayla ödeme yapabilirim sanırım abonelik numarası sisteme giriyor galiba
tarafından
Kimin ödediği önemli değil ama kimlik isterler.önemli olan kimin üstüne olduğu..bu yüzden çoğu kiracı başvuramadı üstüne olmayan ama artık kiracılar da başvuracak diye okudum bugün

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 280 göst.
0 oy
5 cevap 260 göst.
21 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Bayanmerakli (1,539 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 164 göst.
0 oy
25 cevap 1,014 göst.
31 Ocak 2026 Diğer kategorisinde Ayliz.0 (2,037 puan) tarafından soruldu

Kategoriler