0 oy
796 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (86 puan) tarafından
Kızlar doğum yapalı 48 gün oldu. Annemler geldi üç gün önce dönerken sizde gelin dedi. Gideceğim bebeğimle. Eşim burada kalacak. İki hafta kadar kalmayı düşünüyorum. Ama iki senelik evliyiz hiç anne evine tek gidip kalmadım. Acaba araya bi soğukluk falan girer mi bebekte çok küçük acaba bebekle benimle araya soğukluk girer mi. Gitmeyin falan dedi ama biraz kafa da dağıtmaya ihtiyacım var. Gider ayak kafamda böyle sorular oluştu 

30 Cevaplar

0 oy
(1,060 puan) tarafından
Ben gitmem 2 hafta değil 2 gün yalnız birakmam kocamı eşin haftasonu izinliyse gidin gelin bence 
-Reklam-
0 oy
(9,238 puan) tarafından
Peki ben ne yapmam hep annemdehim adam görevde. 
0 oy
(1,735 puan) tarafından
Bence gidin kalın, ye 2 hafta olmsz 1 hafta olur ama sizede değişiklik olur. Bende gidip kalıyorum annemde doğumdan sonrada annem kaldı bende 1 hafta, sonra ben gittim kaldım 1hafta.aksine eşim daha da düşkün oluyor, evdeki sesi özlüyor. 
0 oy
tarafından
Benim ailem memlekette iki saat falan yani birkaç ayda bi gider bı hafta kadar kalırım hep. İki hafta hiç kalmadim eşim çocuğu seni özlüyorum ev boş vs diyo bı hafta net kalırım en fazla on gün 
0 oy
(5,121 puan) tarafından
Ben de iki yıllık evliyim evlendiğiimden beri ayda bir kez gidip 4 5 gün kalıp gelirim. Eşimle de gideriz ama onun canı sıkılır pek kalmaz beni bırakıp döner. Neden araya soğukluk girsin ki aksine biraz uzaklaşmak iyi geliyor hem özlem duygusu artıyor ben bebek doğduktan sonra en fazla 10 gün kaldım 
0 oy
(13,714 puan) tarafından

Girmez canım  

2018 de dedım annemi özledim, gideyim.  Bilet aldık her şey güzel.  Bi ay kadar kaldım döndüm.  İstanbul havaalinında demesinler mi sana uç ay yasak konmuş çıkarken.  Sebebsız yere gerı gittim mecbur uç ay dolunca geldım

Bi daha gitmedim son oldu  :)

0 oy
(4,386 puan) tarafından
bence o kadar sure çok. kari/koca ayri kalmamali kesinlikle. araya sogukluk giriyor maalesef. yasayan biri olarak söylüyorum 
0 oy
(2,015 puan) tarafından
Esinin rizasi onemli burada benim ablam kalir mesela ama ben hic kalmadim 
0 oy
tarafından
Valla hamileliğim problemli geçti diye iki ay annemin evinde kaldım ben, ayakta duramıyordum ben eşim de çalıştığı için ilgilenemiyordu benimle. 

Döndüğümde de soğukluk falan yoktu aramızda. Sürekli dip dibe olup iki gün ayrılınca soğukluk girecekse öyle evlikik olmaz ki
0 oy
(9,676 puan) tarafından
Gitme diyosa gitme canım bekle.

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 158 göst.
21 Eylül 2021 Diğer kategorisinde TutkuErkan (38 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 925 göst.
26 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
26 cevap 599 göst.
0 oy
17 cevap 427 göst.
9 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Sevdaaa112457 (3 puan) tarafından soruldu

408,506 soru

12,274,409 cevap

37,692 kullanıcı

Kategoriler

...