0 oy
461 göst.
Aile kategorisinde (2,296 puan) tarafından

Aile sorunumuz hiç bitmiyor kardeşim iddia oynamış nereye borç etmişse 20 bin borcu var ablam bunu öğrenmiş beni ve diğer ablami aradi bu ilk değil ve sonda olmayacak annem zavallı tek başına ev işlerine giden bir kadın babamdan sonra bütün yük annemin üstüne bindi kardeşim yüzünden sürekli bir borç ödeme durumunda en son bu olay için dedik anneme demeyin ki aradım kadın nefes nefese yer siliyor bişey söylemedim kapattım hemen ablam aramış anlatmış annem diğer ablami aramış ağlamış için daralıyor diye ki büyük ablam sadece kaosdan beslenen bir insan bombayı atar gerise karısmaz hatta daha çok harmanlar ateşi napcaz biz böyle kardeşim adam olmuyor ki evli ve 5 aylık bebeği var aramış yardım edin dio bizded yok annem zavallı artık çok yıprandı az kaldı mezara koyacaklar :(

10 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Kardeşin size giveniyor. Bir şey yapmayın annene üzüldüm yazık ya 
(2,296 puan) tarafından
Sadece anneme ağlıyor sabahtan beridir kadının çektiği nereye kadar
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Size güvendiği için yapıyor bunları yardım etmeyin 
+1 oy
tarafından
Allah hidayet versin kardeşine. Anacığına da sağlık versin. Çok zor. Ablamda insanlık yokmu anneni düşünmeden hareket ediyor. Ayıp örtmek gerekirken. 
(2,296 puan) tarafından
Vallahi öyle vallahi niye benim ailem normal insanlar gibi değil el içindeyim eltimin annesine bakıyorum hanım hatin geliyor yiyip içip gidiyor bende ne zaman bomba patlatlayacak diye bekliyorum huzurum kalmadi aileme üzülüp sinirlenip evden eşimden çocuğumdan çıkarıyorum kalmadı huzur
tarafından
Günahtır yapma. Zordur tabikide ama evinin huzurunu da yok edersin.
(2,296 puan) tarafından
Kalmadı ki eşim diyor psikiyatri uzmanı görün diye bir anlık öfkeyle o an şeyi yapıyorm oğluma sanki düşman gibi davranıyorm çünkü sabrım yok ağlıyorum durduk yere öylece ağlıyorum
+1 oy
(51,000 puan) tarafından
yazik kadina odemese oglu borcta odese alisiyorlar
0 oy
(15,412 puan) tarafından
Bence asla yardim etmeyin. Siz yardim ettikçe daha fazla oynar. Gitsin kredi çekip ödesin. Sorumluluğunun farkina varsin. Annenin de Allah yardimcisi olsun. 
(2,296 puan) tarafından
Para yok ki cnm biz gıdım gıdım harcıyoruz ki azıcık para geçsin elimize annem zavalli nere kadar çalışacak 60 kusur kadın hala elin b*kunu temizliyor hiç mi içiniz yanmio
0 oy
(3,073 puan) tarafından
Nedir bu adamların derdi benim de bir arkadaşım kardeşi bütün aileyi yedi bitirdi iddia oynama yüzüne. İki tane de çocuğu var. Günah yazık ya
(2,296 puan) tarafından
Vallahi öyle sabahtan beridir ağlıyorum anneme yanıyorm kadın dert doldu birde evlendi çocuk sahibi oldu adam olmadi karısı zavallı napsin gıdım gıdım harcıyor bizim gibi herşeyi geçtim ablam öyle fena ki ortalığı velvereye vermekten başka birşeyi yok kadın işten gelsin bir yemek yesin söylenir işte harıl harıl çalışıyor elin b*kunu temizliyor kolay mı hemen yetistirdin yazık değil mi ya :( hiç mi acimion
0 oy
(2,226 puan) tarafından
Yardım etmeyn ya tabiki. Sürekli devam eder nasıl olsa yardım ediyorlar diye karsına bebeğine yazık
(2,296 puan) tarafından
20 bin nasıl odeyeck annemi yedi bitirdi annem karısının pazar alışverişini bile karşılıyor elektrik su ablam ödüyor bitti artık yeri geliyor üç bes kuruş kızına biz verioz ama bitti artık yok ki kış geldi herkes yavrusunu düşünüyor napcaz diye kardeşim den bıktık artık bıktık yakacak odunu bile yok insan hiç mi adam olmaz
0 oy
(1,639 puan) tarafından
Valla kusura bakmada kardeşinin size güvenerek mi borç yaptı hiç bulaşmayın alışmadik götte don durmaz borcu kapatırsınız nasıl olsa bu enayiler ödüyor der yine yapar her koyun kendi bacağından asılır 
(2,296 puan) tarafından
Ablam aramış bana diyor bencill ve hakaret ediyor ben bencil değilim nereye kadar yavrusunun rızkını idaya veriyor neyine yardım edim sen ince annemini düşün az kaldı el birlikte annemi mezara koyacaklar az kaldı
(1,639 puan) tarafından
Ablan ödesin madem borcu
0 oy
(2,851 puan) tarafından
Rabbim yardimciniz olsun kuzum aynı şey bizde de var kaynatan ve kaynım krediye girmiş eşime kynm eşime demiş arabanı ver kendi arabasida var ama eşi üzerine eşi vermemiş. Eşimden istiyo arabayı dünde demiş gardasim var ama yardım etmiyo falan filan kariddanmi bosanayim eşimde Kayinvalideme demiş ben mi karimdan bosanayim ben yardım edemem bnm neyim var. Rabbim yardım etsin cumlemize bnm ki çok uzunda 
(2,296 puan) tarafından
Of of vallahi bıktım artık yapio niye insanlarda bekliyor herkes zor durumda hani cidden ihtiyacı olsa bulur buluşturur veririz yavrusunun rızkını idaya veriyor napim ben niye idaa oynamiom güzel bişey olsa herkes oynar ama bunu idrak edemiyor
0 oy
(3,097 puan) tarafından
Bence ne annen bulaşsin borcuna ne de siz bulaşın. Kredi mi çeker hapse mi girer naparsa yapsın. Annen de illa yardımcı olacaksa geliniylr torununun ihtiyaçlarına yardımcı olsun. Hayırsız oğlunun iddia borçlarını ödeyeceğine. Torununa bir paket bez alsın iki ekmek alsın. Yazık valla karısına üzüldüm. 
(2,296 puan) tarafından
Karısının pazar alışverişini bile annem alıyor elektrik su ablam ödüyor daha ne yapsınlar

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 271 göst.
14 Ekim 2024 Diğer kategorisinde 2801 (634 puan) tarafından soruldu
+1 oy
59 cevap 2,553 göst.
18 Kasım 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 523 göst.
11 Mayıs 2021 Aile kategorisinde Habis57 (2,349 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 413 göst.