0 oy
356 göst.
Diğer kategorisinde (3,056 puan) tarafından
Kızlar biliyosnz eltim kaynanamn yeğeni geçn sene evlendiler yaş olarak bnden büyük ama ben 6 yıldır evliyim, biliyosnz memleketten geldim annem kayannama hediye bırakmıştı onu vermek için gittik oğlumla evlermz çok yakn eşimn anannesi ve eltm snradan geldiler (kaynımla küsüz diye konuşmadım hiç) eltm orda olduğumuzu anlayınca tuvalete gitti tuvalet dışarıda 20 dk gelmedi o arada nesnesi hoşgeşdn dedi nasıl geldin yol çocuk ailemi sordu falan snra eltim geldi içeri benm paketleri güya ortadan topluyor köşeye fırlattı kaynanam bişiler dedi sert çıktı kaynm çay koysana dedi eltmde bnde sana koyacamm diye cvp verdi ağzını açıp bana bir hoşgeşdn demedi herzamanki gbi acaba beni çekemiyor mu kıskanıyormu acaba. 

10 Cevaplar

+2 oy
(8,590 puan) tarafından

Sana hosgeldin dememesine degilde kaynanana bende sana koyacam demesine şok oldum. 

Ne kadar terbiyesizmis.  

(2,808 puan) tarafından
Aynen vallahi
(6,438 puan) tarafından
Kaynım yazıo galiba
(8,590 puan) tarafından
Bende kaynanam anladım yaaa
(2,808 puan) tarafından
Bende kaynanam diye anladım ama kaynı bile olsa insanların içinde öyle demesi terbiyesizlik.
(6,438 puan) tarafından
Evet saçmalamış
-Reklam-
0 oy
tarafından
Neden kıskanıyor Mesela 
0 oy
(1,618 puan) tarafından
Bende sana koyacam derken:))))
tarafından
Ehshhsheg
0 oy
(4,659 puan) tarafından
Çok tavırlı ve sinirli dana karşı ben öyle anladım yazdıklarından.takma boşver.herkrs edebi ile muamele görür.
(3,056 puan) tarafından
Eşimde öyle diyor takma sana nasılsa snde öyle ol diyor
0 oy
(50,853 puan) tarafından
biliyorsunuz dedin de ben bilmiyordum ☺️☺️☺️elti iste mantikli hareket beklenemez de benee sana koyarim dediginde kaynin gel koy.diyeydi ya terbiyesiz 
(3,056 puan) tarafından
Valla öyle dedi bnde şok oldum :))) kaynımla aralarıda kötüymüş eşi bize böyle davrandığı için
0 oy
(6,438 puan) tarafından
Kaynınla küsmüşsün eltinin eşi olansa eğer konuşmaması normal onun tavrını yapıyordur sende o yok gibi davransaydın ben koyarım el değilim deseydin 
(3,056 puan) tarafından
Bu geldi geleli öyle kovit flan olduk ona bile geçmiş olsn diye aramadı hiç, kaynımla olan mesele bni ilgilendirir eşinn sorunu değilki bnle muhatap olmuypr ama eşimle oluyor bnde buna anlam vermeiyorm
0 oy
tarafından
Bazıları öyledir kocasi senle kus ise eğer sebepsiz oda küser
(3,056 puan) tarafından
Yok canm o geldi geleli öyle bana ne bir slm verir ne salama karşılık
0 oy
(966 puan) tarafından
Aman kız boşver.bnm yeni elti de bana surat yapar.araba kazası yaptım geçen gün.bir geçmiş olsun demedi.anasi babası dedi onun yerine.kibirli kıskanç insanlar çekilmez.
(3,056 puan) tarafından
Geçmiş olsn cnam ya
0 oy
tarafından
Çekememek kıskanmak degıl de senı sevmıyor olabılır mi, acaba kadına da sureklı benı kıskanıyorsun tavrıyla mı yaklasıyorsun
(3,056 puan) tarafından
Asla cnım kendisi çalılıyor aksine ilk nişanlandıklaronda bende Bi kıskandım çünkü beni hep geri ittiler bunu öve öve biteremedi ailesi, sevmiyor olabilir ama slm almak vermekte zor olmasa gerek kendi değerini biçmez mi böyle
0 oy
(122,600 puan) tarafından
Az beklenti full huzur eltinden hosgeldin demesini bekleme bosver
(3,056 puan) tarafından
Ona onun gbi davranıyorm ama 20 gündür memleketteyim uzu. Yol geldm beklerdim Bi hoşgeldn diye
(122,600 puan) tarafından
Herkez kendi ailesinden gordugunu yapar o gormemis demekki insanligi o kadar ettigi lafa baksana ondan insanlik beklebmez

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 507 göst.
2 Nisan 2021 Aile kategorisinde Arzey (723 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 117 göst.
0 oy
10 cevap 345 göst.
4 Mayıs 2024 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 260 göst.
30 Mart 2024 Diğer kategorisinde Bebek vargungmail (1,108 puan) tarafından soruldu

404,550 soru

12,119,020 cevap

36,468 kullanıcı

...