0 oy
83 göst.
Diğer kategorisinde (100 puan) tarafından
Arkadaşlar oğlumu kreşe göndermek istiyorum 24 aylık olunca  ücretsiz iznim bitiyor yeni taşındığım ve pek kimsem olmadığı için kimseden yardım alamadım İzmir de oturanlar bebeklerini hangi kreşe gönderiyor her yönüyle iyi olan güvenlikli hijyenli temiz bir kreş olsun istiyorum lütfen bilgisi olan yazarsa sevinirim teşekkür ederim.

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
İyi de İzmir büyükşehir sen nerde oturuyorsun ona göre fikir verirler. Bende izmirdeyim ama bebeğim küçük kreş hakkında bilgim yok o yüzden 
(100 puan) tarafından
Canım.ben Bayraklı da oturuyorum haklısın yazmayi unutmuşum. Ama Bayraklı , karşıyaka, Bornova buralarda da olabilir
(100 puan) tarafından
Hatırlattığın için çok teşekkür ederim:)))
tarafından
Rica ederim hazır evdeyken tek tek git görüş yakındakilere hangisi içine sinerse ona gönderirsin.
(100 puan) tarafından
Haklısın tek tek gidip görüşmek istiyorum ama hepsi yüzüme karşı biz iyiyiz diyecekler hani ben gönderen varsa memnun olan onlarda duymak istedim birde oğlum küçük konuşmuyor da insalalh yardımcı olan biri çıkar
-Reklam-
0 oy
(165 puan) tarafından
Bende bayraklıda oturuyorum pek kreş bilgim yok sadece pembe köşk diye bi kreş var herkesin çok kötuledigi orayı görürsen sakın düşünme 
(100 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım bilgi verdiğin için. Orayi aklımın ucundan bile gecirmem o zaman.
(165 puan) tarafından
Ne demek :)

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 104 göst.
18 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Kelebekkm34 (1,263 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 56 göst.
22 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Eylul & Erva (3,068 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 60 göst.
7 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde Evrim.34 (558 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 48 göst.
26 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Alectemovik (41 puan) tarafından soruldu

408,281 soru

12,264,540 cevap

37,423 kullanıcı

Kategoriler

...