0 oy
169 göst.
Tatil-Seyehat kategorisinde (2,530 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
 Eskişehir'e gitmeyi planlıyoruz eşimle çok bunaldik bir gün çocukları bırakıp kacabiliriz mental olwrai iyi gelicek bize 4 5 sene oldu hiç bırakıp biyerlere gitmedik asagidaki komşuma bakıyorum corumangidiyor memelketine çocugunu bırakıp kocasıyla canlı müziğe gidiyor buna ihtiyacımız var eşim hoc demezdi kiyamazdicikiniz gitsek ya dedi anneme söyledim çocuklarla zor olmz mi dedi sonra bebek arabasinida aman götürün diye msj atmış yani cocuklarida götürün demek istiyor blmiyorum bugüne kadar bırakıp bı ise gttik temizlik hastane postane hep beraber yaptık  diyeceğim şu Eskişehir gezielcke yerler memnun kaldınız mı nerde kaldınız polis evi gitmeyi düşünüyoruz ama yer yokmuş nerde kalsak diye düşünüyorum 

6 Cevaplar

0 oy
(2,530 puan) tarafından
Huhuuuu........
-Reklam-
0 oy
(6,046 puan) tarafından
Eskişehir'de oturmuyorum yakınım bende tam bilmiyorum ama masal parkına gitmiştik biz çocuklarla ama tabi çocuklar olmadan da gayette gezilecek bir yer. Odunpazarindaki müzelere gidebilirsiniz. Espark AVM nin çevresi hep kafe ve öğrenci bölgesi genelde. Eskişehir'in en işler yeridir. Canlı müziktir falan bar ortamı arıyorsanız o AVM nin etrafında var
0 oy
tarafından

Sazova, Kentpark, şelale Park, odunpazarı evleri, balmumu muzesi, Kurşunlu külliyesi

Adalar,doktorlar, barlar sokağı,

Küçük bir şehir zaten hepsi bir günde biter :) 

tarafından
Bozuyuge hiç gitmedim. Gelince havalar guzelken Regülatör var piknik alanı gerçi şimdi yasak olabilir,musaozu de var orası da piknik alani gölette var çok güzel gitmediyseniz gidin mutlaka ben çok seviyordum oraları.
(6,046 puan) tarafından
Gitmedim canım bu saydığın yerlere. İnşallah giderim.
tarafından
Git git çok güzel
(2,530 puan) tarafından
Peki kalacak yer tavsiye varmı
tarafından
Odunpazarında butik oteller var oralara bakabilirsin
0 oy
(2,530 puan) tarafından
Kalacak yer tavsiye varmı 
tarafından
Polis evini hergun ara belki iptal eden olur
(2,530 puan) tarafından
Tmm yarın arayın dediler
0 oy
(1,243 puan) tarafından
Kalacak yer etsden bak canım yorumları güzel bi otele git zaten gezilcek yerler de belli orda maşal şatosu Sazova parkı odun pazarı nette uzun bi liste var hepsi iç içe zaten Google haritalarda işaretle buralara gtcez diye öyle gez yakından uzağa doğru. Bide oranın böreği meşhurmş sanırım börek yiyin orda:)
tarafından
Çiborek aynen , odunpazarı evlerinin orda Kırım Tatar Co borekcisi var o güzel yapıyor. Papağana gitmeyin sakın çok yağlı
0 oy
(135,554 puan) tarafından
Butcenize uyarsa taşigo da kalin esparka git guzel bi avm odunpazari evleri balmumu muzesi kentpark sazovaya gidin hamam yolunu mutlaka gez adalarda rumeli cikolatacisina mutlaka ugra papaganda cibörek ye taninmistan mutlaka helva ve met helvasi al kurtulustan kuruyemisini al ama butcene uyarsa tasigoda kal polis eve merkeze biraz mesafeli

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 308 göst.
23 Ocak 2024 Tatil-Seyehat kategorisinde Mahinur gns (362 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 122 göst.
26 Mayıs 2023 Tatil-Seyehat kategorisinde Mavi-beyaz (2,416 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 71 göst.
14 Ekim 2022 Tatil-Seyehat kategorisinde ❤Hanifela ❤ (4,721 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 251 göst.
25 Ekim 2021 Tatil-Seyehat kategorisinde Doruk Hatice (671 puan) tarafından soruldu

411,410 soru

12,384,523 cevap

43,429 kullanıcı

Kategoriler

...