0 oy
661 göst.
Diğer kategorisinde (7,127 puan) tarafından

kiyafet ve kilosuyla yargiliyanlardanmisiniz dünden beri o kadar üzgünüm ki canım cok sıkkın kilomdan dolayi istedigim kiyafetler bana olmuyor istemedim ileri yas kiyafetlerinide ben istemiyorum 3 tsörtüm var 2 siyah 1 kırmızı temız giyinirim ama genelde 2 siyahi daha coj giyerim 

dün surekli gitttigim yerde bi kız var dun kirmizi giymistim bana bakarak siyahtan sıkılmıs heralde kırmızı giymis dedi cok uzuldum kızlar hep aynilarini giyerim ama temiz kullanirim demekki insanlar benim kıyafetime bakarak aralarinda konusuyolar olmalari beni cok kırdı inanin disari cikmak bile istemiyorum dunden sonra 
biri daha var onunlada nezamn bi araya gelsek kiyafet konusu acar şunu bunu alcam ortada sefil mi gezeyim falan diyor cok kiriliyorum icimi dokmek istedim 

20 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Kilolularinda su konusuna sasiriyorum kilomdan dolayi yasimdn buyuk kiyafetler giyiyorum hayir giyme neden giyiyosun her yaşın bedeni var zaten neden kendinizle barisik degilsiniz neden kendinizi ezik goruyosunuz neden bukadar kafaya takiyosunuz kilolusunuz diye ne eksiginiz var zayiflardan bence kilolu olupta gayet guzel giyinenler var sen once kendini sev baskalarinin lafina bakma eger senin kulagin duyacak dercede elestirdiyse seni ver lafini yapistir yapamam deme yap kendine guven 
tarafından
Aşkom sana anlatmıştım çok eski konu mihrim
tarafından
Heee anladim yavru
tarafından
Sen nasılsın balım işler ne alemde
tarafından
İsler bitti sukur zehram mutfak dolaplari fayansim bide camlarim kaldi herife kitledim onuda ben yapamam diye zaten oda ben yaparim dediydi sukur 1hafta olmadan hallettim isleri yavas yavasta olsa
tarafından
Ohh çok şükür  mihrim sevindim canım enisteden Allah razı olsun valla iyi bari sende biraz dinlen artık doğuma bişey kalmadı aşkom ❤️
-Reklam-
+1 oy
(1,156 puan) tarafından
Maalesef bu bizim toplumumuzda çok olan birşey. Ne derler 'İnsanlar dış görünüşüyle agirlanir, karakteriyle ugurlanir demişler. 
0 oy
tarafından
Asla ınsanları dış görünüşü ile yargılamam benim için önemli olan karakter kişiliktir 
(7,127 puan) tarafından
haklisin canim
tarafından
Sana. Bişey anlatiyim belki umut olur sanada mutlu olursun

Bir gün tictoca girdim birinin videosu vardı ona yorum yaptım benım yorumuma cevap verdi birisi linçleyenler olur diye konuyu açıklamıyorum ama bebekle alakalı özelden yazştık ettik anlattm ben bebegıme böyle böyle yaptım fln oda bende yapım dedı arada bir napım fln diye soru sordu anlattm dedı ben tictoca her zamn giremiyorum tamam dedım numaramı verdim VatsaptaN konuştuk tanştık ettik o Ankarada ben sivastayım dost olduk sırdaş olduk kız kardeş olduk her gun 10 defa telefonda konuşuruz bir yıldır Tanışıyor cumartesi günü yanına gtcem kardeşimi görmeye eşlerimiz tanışacak :))))
tarafından
Vayy nasil güzel kanka olmuşsunuz eğer ben birine yorum yapsam benim ölümüm gelir kesin eşim en nefret ettiği şeydir
(7,127 puan) tarafından
benim esim cok kizar oyl3 bisey yapsam tanimadigim kisilerle nasil samimiyet kurarsin diye kizar
tarafından
Ikı kadın bebek hakkında konuşmasının bir sakıncası yok bence burdan da yorum yapyoruz
0 oy
(1,360 puan) tarafından
Bırak ne derlerse desinler. İnsanoğlu işte torba değil ki ağzı büzesin 
(7,127 puan) tarafından
iste bakislari beni cok rahatsiz ediyor
(1,360 puan) tarafından
Neden bakıyorsun falan diye ters cevaplar ver belki utanır.
0 oy
tarafından
Başlığın cevabı hayır yargilamam hal hareketi konuşması ve kafamın uyuşması çok daha önemli 

İçeriğe gelecek olursak Büyük bedende çok güzel kıyafetler var durumun nasıl bilemem ama almak istersen onlara bakabilirsin ve yerinde olsam bu şekilde davranan insanlara hayatımda yer vermezdim 
(7,127 puan) tarafından
durumumuz iyi cok sukur  bugun bakcam kiyafetllere insallah
tarafından
Madem durumunda var hic takma artık her ylbeden kıyafet var hele LC de vs zaten gırla kilolu olduğundan yakışmaz vs diye düşünme önce kendini beğen kuzu
(7,127 puan) tarafından
tamm canim bugun cikcam bakcam insallah
0 oy
(13,783 puan) tarafından
Kırılma takma ve onlarla ilişiği kesilir kime ne ki ne giydiginden herkesin bi zevki vardir kilolu olmasan niye belki siyahi çok seviyorsun belki bi tişörtü çok beğendin 2 3 tane aldın hiç takilma kimin ne dediğine bana da için geçmiş senin diyorlar giyimimden ötürü 
(7,127 puan) tarafından
canim cok sıkıldi dunden beri uyku bile uyumadim o derece kotu oldum
(13,783 puan) tarafından
Canını sıkacak bisi yok canım sen neyle rahat edip neyi begeniyotsan onu giy ben bazen salvarla çıkıyorum dışarı da bu köylü bisi anlamaz gibi tavırları var milletin hiç takmiyorum
(7,127 puan) tarafından
evet malesef mesela gecen gun birisi birine köylü varos diye neler soyledi halbu ki kendinin karekteri sifir insanlik sifir kalbi kinle dolu biri
(13,783 puan) tarafından
Bosver canım yani kimin ne olduğunu sen kendini nasıl mutlu hissediyorsan öyle giyin boyun kısa veya kilon çok kime ne boyu uzun veya zayıf olanların başı göğe mi eriyor insanlıktan nasibini almadiysa biri görünüşün bi önemi yok kaybeden onlar olur
0 oy
(3,644 puan) tarafından
Kıyafeti temiz olmayan insana veya özensiz mesela kırışık falan olursa kendine özensiz diye düşünürüm ama kilo veya aynı kıyafet asla yadırgamam konuşmam. Misal ben dışarıda siyah giyiniyorum mecbur hep aynı gibi geliyor insanlara ama konuşulduğunu duymadım duysam ben de üzülürdüm. Takma kafana bazı insanlar sığ düşünceli oluyor 
(3,644 puan) tarafından
Kuzum takınca kendine edersin boş yere kilon ne kadar ki büyük beden kıyafetler falan var internette baktın mı hiç ya da buraya sor fikir veren oluyor illa ki
(7,127 puan) tarafından
96 canim boyum 1.60
(3,644 puan) tarafından
Çokta kilolu değilsin canım ya 42 44 beden olur sana bence gayet de güzel şeyler bulabilirsin
(7,127 puan) tarafından
saol canim bugun cikcam esimle
(3,644 puan) tarafından
Güzel bişeyler bulursun inşallah akşama keyifli bi post bekliyorum senden
0 oy
(13,861 puan) tarafından
Nolmuş yani? O kizin terbiyesizliği sen canını sıkma 
(7,127 puan) tarafından
sıkıyorum istee elimde degil
(13,861 puan) tarafından
Benim kaynanam da yapılı çekinir bedenim yoktur fln der hep giderim alışverişe beraber bakınca guzel şeyler var vakit ayırıp bakmak lazım  canım
(7,127 puan) tarafından
haklisin uzun uzun arastirmak lazim
(13,861 puan) tarafından
Aşkım ya abartıyorsun 96 çok değil kaynanam 110
(13,861 puan) tarafından
Her şeyı de giyer sıkma canını
0 oy
(81 puan) tarafından
Seni cok iyi anliyorum bende yasadim bunu anlatayim hatta. bir donem cok kilo almistim gerci normalde de balik etliyim zayif degilim ama o ara bayagi kiloluydum..sonra calistigim yerdeki arkadaslarla bi yere gittik biri sen zayıflamis gibisin dedi bende yok hayir dedim ayniyim hatta kilo bile aldim. Sonra baska bi kadin hep siyah pantolon giyiyor zaten bi ustunun rengini degistiriyor ondan zayif gorundu sana dedi. Ve 2 tanesi de gulmustu o sözün arkasina resmen zorbaliga maruz kaldim diyebilirim. O an kadina bisi demedim ama o olaydan sonra ona olan tavrim asla eskisi gibi olmadi 
(7,127 puan) tarafından
sırf bu kiyafet yuzunden mide ameliyati dusunuyorum
0 oy
(4,364 puan) tarafından
Yargılamam kesinlikle hele kılık kıyafetle asla 
(7,127 puan) tarafından
bende asla ve asla yargilamam ama etrafimda var malesef bugunden sonra görüsmeyi dusunmuyorum
(4,364 puan) tarafından
Görüşme bence de kilolu olmak ayıp değil günah değil kendini kısıtlama asla herşeyin büyük bedeni mevcut istediğini al giy
0 oy
tarafından

Resmen benm kalbim kırıldı :(

(7,127 puan) tarafından
gel birde bana sorrr
0 oy
(2,424 puan) tarafından
Kilolu insanların bu kadar kendini kötü hissetmesi hoşuma gitmiyor. Ağzının payını verseydin niye vermedin ? 
(7,127 puan) tarafından
bian cok üzuldüm aglamakli oldum bisey soylersem aglarim diye korktum
0 oy
(2,345 puan) tarafından
Yargilamak değil de işe başladım başlayalı gelen kişinin kiyafetinden ne alcak ne kadar alcak onu hesaplıyorum 
(7,127 puan) tarafından
o nasil oluyorr
(2,345 puan) tarafından
Mesela biri giriyo ayakkabisi marka cantasi marka kiyafetleri marka hmm diyoruz bu kadin çok alışveriş yapcak belli paraya acimiyo takk bi dünya eşya alip cikiyo
0 oy
(1,171 puan) tarafından
Ay sanki her şey kıyafet ya da dış görünüş. İnsanlar o kadar boş ki. Karakter sahibi kişiliği yerine oturmuş birisi sana öyle yapmazdı. Vücudundaki yağ et oranı senden daha az diye kimse sana bir şey diyemez. Sen de kendini sadece iyi hissetmek için giyin. Kilolu o kadar güzel giyinen insanlar var ki. Sırf gönlün ferahlasın diye kendine ona göre bir şeyler alabilirsin. Salağın biri bir laf etti ve hayatına devam ediyor. Sen ise onun dediği yerde takılı kalıp üzülmeye devam etms
(7,127 puan) tarafından
haklisin canim
0 oy
tarafından

Sen neden kendini savunmadın ki? Kilolu olman onu ilgilendiren bir durum değil. Heryerde hatta burada bile var zayıflığıyla övünüp, kilolu kişilerle dalga geçen kişiler var. Ama aslında emin ol hayatta sahip oldukları tek iyi şey zayıf kalmak olduğu için bunu bir başarı sayıyorlar. 

Ben hiçbir zaman kilolu olmadım, doğumdan sonra da 1 yıl içinde verdim kilomu kasmadım ama kimseyi dış görüntüsü veya kıyafetiyle eleştirmedim bugüne kadar. (Kişisel hijyene dikkat ediyorsa tabi) Çünkü benim hayatta sahip olduğum çokça başarı var, insanları da bunlara göre değerlendiririm, kiloya göre değil. Biraz özgüvenli olmanı tavsiye ederim sana. 
(7,127 puan) tarafından
cok haklisin tek artilari zayif olmalari
tarafından
Ayrıca siyah veya yaşından büyük giyinme. İnternette çok güzEl şeyler var büyük bedenler için. Özgüvenli ol lütfen, sen de böyle insanları karakterleriyle eleştir. Evet öyle oldu değişiklik iyidir, sana da tavsiye ederim. Mesela daha karakterli, dedikodu yapmayan, burnunu herşeye sokmayan biri olmayı dene. İnan değişiklik sana da iyi gelecek deyip cevabını ver.
0 oy
(51,775 puan) tarafından
dolap ustume yıkılıyor ama cogu kuculenler kilo aldım cok veririm ümidiyle yeni de almıyorum onlari da vermiyorum genelde de eşiminkileri giyerim ustumdede hamileyken aldigim var ütü istemiyor duye çoğunlukla bunu giyerim kimseyi de ilgilendirmez
(7,127 puan) tarafından
hahh benimde dolap dolu ama hep zayifken giydiklerim var kiyamiyorum vermeye
(51,775 puan) tarafından
aslında çokta verdim ama bayağı da duruyo ☺️
0 oy
tarafından
Yargilanmamasi gerekir yargılayan insancahildir açık ve net
0 oy
(4,658 puan) tarafından
Aslında şuan her yaşın bedeni var üzülme onlar düşünsün kır kalp kırmak bu kadar kolay olmamalı ya 
0 oy
(1,639 puan) tarafından
Canım önceden kilolu bayanların veya erkeklerin kıyafet bulması çok zordu ama artık büyük bedenler içinde gayet güzel şık kiyafetler satılıyor her yaşa göre önceden desen anlardım ama simdi var yani
0 oy
(775 puan) tarafından
Ne tuhaf insanlar var ya takılma canım ben nice insanlar gördüm hergün değişik değişik giyiniyolar ama yanlarına yaklaşılmıyor leş gibi ter kokuyolar temiz olurum hergün aynısını giyerim sıkıntı değil ama temix olmak kırmızı çizgim 
(7,127 puan) tarafından
tertemiz giyerim canim ozellile evden cikmadan dus alir cikarim guzel parfum skar dislerimi fircalarim
(775 puan) tarafından
Ohh miss boşver gerisini hiç takma bile kafana salla geç bende bekarken  zayıftım 38 40 beden giyiyodum evlendim özellikle çocuktan sonra o kıyafetlerim biraz dar oluyo giyemiyorum 42 44 beden de rahat ediyorum dar giyinmeyi sevmiyorum.. malum şuan herşeyde pahalılaştı evdekilerle idare etmeye çalışıyorum beni de dışarıda görenler bu da hep aynılarını giyiyo diye düşünebilirler düşünsünler takmıyorum bile kendime alıcam bişeyde çocuma bişeyler almak gelio şuan hep ona harcama yapıyorum ona bişeyşer aldıkça sanki kendime almışım gibi çoook mutlu oluyorım salla o yüzden boşver ben kulaklarımı tıkıyorum dışardakilere karşı
(7,127 puan) tarafından
ayni ben canim bende hep ogluma alirim tertemiz giydiririm cesit cesit giyer knuda her yikarim tertemiz bakarim cocguma onu alinan sey beni mutlu ediyor herkeste benim oglumun giyimine ozenir
(775 puan) tarafından
En güzeli gerisini gerçekten umursama çeşit çeşit giysende milletin gözü kalır ona da bişey bulurlar emin ol insanları hiçbişekilde tatmin edemezsin
(7,127 puan) tarafından
haklisin canim hayirlisi olsun

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 50 göst.
17 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Papatya-ya (551 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 87 göst.
10 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Cano6can (150 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 99 göst.
0 oy
18 cevap 468 göst.
23 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

410,773 soru

12,360,596 cevap

41,468 kullanıcı

Kategoriler

...