0 oy
131 göst.
Diğer kategorisinde (595 puan) tarafından
Merhaba arkadaşlar 5.5 aylık kızım var gündüzleri fon sesinde uyuyor pazar günü dışarı çıkicaz arkadaşlarla kızımı dışarıda nasıl uyutacam bilmiyorum emzik emerek uyuyor önceden meme de uyurdu şimdi meme de uyumuyor ve meme emmek istemiyor artık başka bı yere gidince çıt sesine uyanıyor ama evde ben tek olduğum için uyanmiyor sese alistirdim ama alışmadi olmuyor bilmiyorumm 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sese alistiranlar nasıl alıştırdılar buraya yazar mısınız bana da fikir olsun evde bütün gün ben ve bebe tek olacaz nasıl sese alıştırmalıyım 
(595 puan) tarafından
Kızım fon elektrik süpürgesi sesine uyuyor onun dışında uyumuyor gündüz
(9,620 puan) tarafından
Mesela uyutucagin zaman ses olmamasına özen gösterme yazın cam açık olsun ses gelmesin uyanmasın deme disardaki sese de alışsın evde uyuduğu zaman sen mutfakta iş yaparken çıkan tabak çanak sesine de alışsın ses çıkarmamaya dikkat etme bebegin uyurken makineyi çalıştır evi süpür yani bunun gibi şeyler yaparak önüne geçebilirsin ses hassasiyetinin
tarafından
Onları uyuttuktan sonra yanlarında elektrikli Süpürge calistirirdim ve alistilarda düğüne kalabalığa gitsekte hiç uyanmazlardi
tarafından
Teşekkür ederim cevaplar için ☺️❤
-Reklam-
0 oy
(2,191 puan) tarafından
Bebek arabasında ileri geri sallayarak uyur yada ben yürüyüş yaparsam o bakinirken etrafa uyur ama emzik olmalı birde uyuyunca yüzüne ışık girmesin diye müslim bez orterim arabanın üzerini 
(595 puan) tarafından
Anladım canım
0 oy
(1,241 puan) tarafından
Benim kızım da hemen uyanır ama bebek arabasında yorulup kendi kendine uyuyor 
0 oy
(9,587 puan) tarafından
Benim ki battaniye alışkanlığı var onsuz asla uyumaz o yanında iken dışarıda eline veririm ara arabasında uyur

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 651 göst.
2 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Hatice061987 (1,718 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 160 göst.
7 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Hatice061987 (1,718 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 558 göst.
0 oy
21 cevap 369 göst.
1 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu