Aynı durum benimde başıma geldi yanimdakileri kirip döktüm. Vurup kirdim kendime bile zarar verdigimi frk etmedim sinrlenip bi yerlere vurunca ellerim kesildi. Sinirlenince mutfaga gidip bardak kiriodum sakinlesmek için. Daha onceleri kollarimj kesiodum. Babasiz büyüdüm sanırım bunu kaldiramadim. Herkesin sana yetim gözle bakmasi acir gibi davranmalarini gururuma yediremiyordum ki halen oyle ama sana tavsiyem herseyin zamanla bigun bitecegini hic hic unutma. İllaki bunu biliyorsundur ama zamanla insan bildiklerini unutur. Sinrlennce artık kendi kendime diorum sinrlenme Funda vurup kirmak çare degil hiç bisey degistirmio. Zamana bırak bu sıkıntılar sadece bende yok herkes acı çekiyor herkes sinrleniyor. Ustesinden gelmek bana düşüyor diyorum kendi kendime. Herkes kendine yakisani yapar sus ki Allah duysun içimdeki sesi diyorum ve rahatliyorum ♥ tavsiye ederm canim dene .. kendini meşgul etcek bisey bul ben dolabimi döküp baştan topluodum örgü oruyordum kafam dagiliyordu. Ayrica hicbiseyi içine atma.. sırf güçlü görünmek icin değmez. Hayatim Hayatim boyunca bu hatayı çok yaptim yaptim kimsede madalya takmadı
1,491,674 soru
24,374,776 cevap
348,263 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın