Beni nasıl biri olaraktan tanıyırsynuz kötü eleştirilere açık değilim şaka şaka seven de sevmeyende mertçe yazsın
Seviyom seniiiiii çok çok çok
İyi bilirdik yazık oldi yav
Seviyorumm ulennnnnnn❤ daha baska soze gerek varmi vördüm
Deli dolu kalbinin güzellligi yüzüne vurmuş prensesin annesiii daha biçok şey
Çok seviyorum seni
birinin kızına adını verdirdiğin zaman uygulamayı bırakacaksın eheh şaka şaka. sen burda gördüğüm en eğlenceli, en konuşulası, muhabbet edilesi ve fikir alışverişi yapılası insanlar içinde ilk 3’tesin benim için. enerjini seviyorum ondan olabilir özel olarak dünya böyle bir insandır diyemiyorum sadece auran çok relaks çok naif bunu seviyorum. neyse uzatmayım bu temiz sayfayı bana ayırdığın için tşk ediyorum aldjakjzkajz
Platformun en aktiflerinden diyebilirim ama bu aralar düştü performansın tatlım:D gerçi gece takılıyorsunuz siz, ben gece uyuyorum kızım uyudukça zombi gibi gezemem:D neyse gelelim Dünya hanimefendiye :)) cana yakın, samimi ve çok hoş sohbet birisin canım seviliyorsun
Seni dunya olarak tanidim
iyisin hoşsun burda bi arkadaşla tanıştın resminizi görmüştüm ordan kaldı aklımda demekki arkadaşlığa sevgiye önem veriyosun güvenilirsin
Yorumlarini goruorum ve begeniorum eglenceli pozitif birisin adinin dünya oldugunu da bilmeyen yoktur herhalde
Çok komik yorumlar yapıyosun postlarin komik beni çok güldürüyosun olumlu yorumlar yapıyosun senide severim ❤️❤️
1,491,820 soru
24,377,198 cevap
348,408 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın