Merhabalar arkadaşlar oğluma doğduğu günden bu yana her anne gibi şarkılar ninniler soyledim farkında olmadan kendime özgü bir nakarat bulmuşum oğlumda bir kısmını ezberlemiş müthiş mutlu oldum sizlerinde var mı acaba hemen biraz özet geçiyorum gülmeyin;D Dandini dandini danası Benim oğlum ay parçası Annesi kuzusunu çok sever Uyusun da büyüsün paşası;Ddddddd
Çok tatlıymış ya bizimki ne zaman konuşur öyle acaba daha çok var benim bebeğim daha küçük 12 aylık ama YouTube de isme özel ninniler var oğlumun ismi Deniz Bende Deniz ismine özel ninni var ne zaman açsam çok mutlu oluyor minik Deniz uyusunda büyüsün ,minik Deniz geldi herkes mutlu oldu eee bebeğim ee diyor bizimki ismi geçtikçe seviniyor Birde Kayahan ve eşi İpek acar'ın Annesi onu çok severmiş şarkısında uyumayı çok seviyor
Benimki arapça..
Vey lo lo lo lo lo
Li li li li li li
Vallah tekilki
Teser kırbanki
Bu pek özgün değil yalnız
Bende kızlara fiş fiş kayıkçı söylerim hep.
Minnoş minnoş minnoş
Ağlayan çoçukları böyle severim
Benim yabrumu dövdülermi
Yoksa babasına annesine sövdülermi
Yaa ne güzel ninniler bulmuş anneler ya bende tık yok anca dandini dandini dastana ama biz oğlumla düet yapıyoruz ben başlıyorum yüksek tonda dandini diye sonra oğlum o eşsiz güzellikteki sesiyle eeee eeee eeeeiyy ede ede ede de de de de dededededede diye ninimizi güzelleştiriyor kurban olduğum
Huhu hu Allah oğluma uyku ver Allah uyusun da büyüsün tıpış tıpış yürüsün e eeeee e
407,228 soru
12,223,646 cevap
36,822 kullanıcı