19-20 yaşlarındaydim(şimdi 29 yaşındayım). Sabah kalkıp işe gitmek için hazırlandım. Evin anahtarını çantamın ön küçük gözüne koymuştum. Akşam oldu işten eve geldim. Kapının önünde anahtarimi aramaya başladım. Yarım saat sonra annemde işten geldi o şekilde eve girdim. Ve ozamanda yeni anahtarlık almışım ama deli gibi severek
Bimden 2 anahtarlık alıp birleştirmiştim. Biri bisiklet biri ise fildi. Bisiklet bana özgürlüğü, fil ise şans ve bereketi hissettirdi. Bağ kurarak almıştım. 1 hafta boyunca işten gelip 2-3 saat evde deli gibi anahtarimi aradım. Utanmasam oturup ağlayacaktım. Bulan kişi "Ne güzel anahtarlık bu deyip mutlu olmuştur offf off gitti anahtarligim" diye üzülüyordum
Sonra internetten araştırma yaptım. Kaybolan eşyayı bulmam diye şuan ismini hatırlayamadım (belki siz hatirlarsiniz bilen varsa). Zihin gücü ile yapılan bir ritüel.
İyice araştırdıktan sonra. Yatağıma yüz üstü uzandım. Zihnim bomboştu. Hiç birşeyi düşünmedim o an. Bedenimi serbest bıraktım (çıkarttım gazı
dermişim şaka şaka
) Anahtarligima odaklandım. Anahtarligimin her detayını , rengine kadar gözümde hayal ettim. Ve okadar yoğunlaştım ki içimdeki ses "Funda çok güzel gidiyorsun dahada odaklan bulacaksın az kaldı sakın dikkatini dağıtma" diye beni gaza getirdi
ve bir çantanın icinde fermuarli bölümde gördüm anahtarimi. Ogunku kullandığım cantamdi. Cantayi da gördüm. Hemen kalktım. İçten içe" hayır olamaz ben o çantanın her gözüne baktım yoktu başka çantamı yanlış mı gördüm " diye düşündüm. Yinede aynı gördüğüm çantaya tekrardan baktım . Ve koyduğum gözde gördüm. Elimi atıyorum yok . Sonra o fermuarlı gözün yukarisida boştu elimi aşağıya değil yukarıya attım. Anahtarim elime gelmişti. Ayy bir mutlu olmustum sanki dünyalar benimdi. Ben düşürüp kaybettim sanıyordum cantada bulamayınca. Yukarı kısmına sıkışmış. Çantayı sallayınca seste gelmemişti sıkıştığı için.
Bunu ablama (dayımın kızına) anlatmıştım. Ablamda " ayy canım güneş gözlüğümü kaybettim ne olur bul kız onuda" dedi. Dalga geçiyor sandım ilk başta güldüm geçtim. Kız telefona gömüldü. Sonra "Yaa o gözlükle hiç resim cekinmemisim. Gözlüğü sana gösterecektim. Gözünde hayal edip yoğunlaşıp bulurdun çok seviyordum o gözlüğümü acaba evdemi yoksa dışarda mi kaybettim onu söylerdin " dedi .
Cidden beyin gücü değişik birşey. Ama beyin çok yoruluyor odaklanirken 10dkka basen 30 dakkayi bulabiliyor. Kaybolan cisme yoğunlaşınca eşyanın yanında beliren renkler yada görüntüler geliyor gözün önüne. Eskiden çoğu zaman yaşadığım birseydi bu. Dediğim gibi zihin çok yoruluyor bas ağrısı yapıyor.
Merak ettim sizinde bunun gibi yada buna benzer şeyler yasamisliginiz var mı kizceler ?