+1 oy
842 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

19-20 yaşlarındaydim(şimdi 29 yaşındayım). Sabah kalkıp işe gitmek için hazırlandım. Evin anahtarını çantamın ön küçük gözüne koymuştum. Akşam oldu işten eve geldim. Kapının önünde anahtarimi aramaya başladım. Yarım saat sonra annemde işten geldi o şekilde eve girdim. Ve ozamanda yeni anahtarlık almışım ama deli gibi severek :D Bimden 2 anahtarlık alıp birleştirmiştim. Biri bisiklet biri ise fildi. Bisiklet bana özgürlüğü, fil ise şans ve bereketi hissettirdi. Bağ kurarak almıştım. 1 hafta boyunca işten gelip 2-3 saat evde deli gibi anahtarimi aradım. Utanmasam oturup ağlayacaktım. Bulan kişi "Ne güzel anahtarlık bu deyip mutlu olmuştur offf off gitti anahtarligim" diye üzülüyordum :D 

Sonra internetten araştırma yaptım. Kaybolan eşyayı bulmam diye şuan ismini hatırlayamadım (belki siz hatirlarsiniz bilen varsa). Zihin gücü ile yapılan bir ritüel. 

İyice araştırdıktan sonra. Yatağıma yüz üstü uzandım. Zihnim bomboştu. Hiç birşeyi düşünmedim o an. Bedenimi serbest bıraktım (çıkarttım gazı :D dermişim şaka şaka :D) Anahtarligima odaklandım. Anahtarligimin her detayını , rengine kadar gözümde hayal ettim. Ve okadar yoğunlaştım ki içimdeki ses "Funda çok güzel gidiyorsun dahada odaklan bulacaksın az kaldı sakın dikkatini dağıtma" diye beni gaza getirdi :D ve bir çantanın icinde fermuarli bölümde gördüm anahtarimi. Ogunku kullandığım cantamdi. Cantayi da gördüm. Hemen kalktım. İçten içe" hayır olamaz ben o çantanın her gözüne baktım yoktu başka çantamı yanlış mı gördüm " diye düşündüm. Yinede aynı gördüğüm çantaya tekrardan baktım . Ve koyduğum gözde gördüm. Elimi atıyorum yok . Sonra o fermuarlı gözün yukarisida boştu elimi aşağıya değil yukarıya attım. Anahtarim elime gelmişti. Ayy bir mutlu olmustum sanki dünyalar benimdi. Ben düşürüp kaybettim sanıyordum cantada bulamayınca. Yukarı kısmına sıkışmış. Çantayı sallayınca seste gelmemişti sıkıştığı için. 

Bunu ablama (dayımın kızına) anlatmıştım. Ablamda " ayy canım güneş gözlüğümü kaybettim ne olur bul kız onuda" dedi. Dalga geçiyor sandım ilk başta güldüm geçtim. Kız telefona gömüldü. Sonra "Yaa o gözlükle hiç resim cekinmemisim. Gözlüğü sana gösterecektim. Gözünde hayal edip yoğunlaşıp bulurdun çok seviyordum o gözlüğümü acaba evdemi yoksa dışarda mi kaybettim onu söylerdin " dedi . 

Cidden beyin gücü değişik birşey. Ama beyin çok yoruluyor odaklanirken 10dkka basen 30 dakkayi bulabiliyor. Kaybolan cisme yoğunlaşınca eşyanın yanında beliren renkler yada görüntüler geliyor gözün önüne. Eskiden çoğu zaman yaşadığım birseydi bu. Dediğim gibi zihin çok yoruluyor bas ağrısı yapıyor. 

Merak ettim sizinde bunun gibi yada buna benzer şeyler yasamisliginiz var mı kizceler ? 

image

12 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Ayy bir anahtarlik için bu kadar uğraşamam kız gidip yenisini alırım :D 
tarafından
Kız öyle deme halen kullanıyorum o anahtarligimi :))) o derece aşık olarak almıştım :)
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Canim konudan alakasiz olacak ama seninle alakali izlenimimi soylemek isterim. Cok detayci ve her ayrintiyi onemseyen birine benziyorsun ve bu ozveriyi hayatindaki herkes icin istiyosun. Karşılığıni da alamayinca uzuluyosun. Biraz kendini rahat birak ve kendine yuklenme. Sana çok iyi gelecek bu 
0 oy
tarafından
Terazi misin sen
tarafından
Simdiden susmuyo merak etme canim böyle eşyalara bende bagliyim anlam yuklerim kiymetlenir gözümde minicik boncuk bile bende yay bu aradaa gjfhji
tarafından
Yay ile çok iyi anlasirim kız. Ateş grubu diye hatırlıyorum yanlış hatirlamiyorsam hava ve ateş çok iyi anlasir :) bende herşeye anlam yüklemem ama görür görmez aşık olduysam çok begendiysem kanım kaynadiysa asla kaybolmasını göze alamam :D deliririm net :D
tarafından
Bendeeeee
tarafından
Kafa dengimsin :D
tarafından
Pekiii fgghj tylhry
0 oy
(810 puan) tarafından
Benim kolyelerim kayboldu evde nereye koydum bulamiyorum ben de bulabilir miyim acaba ya?
tarafından
Kolyeleri net bir şekilde gözünün önüne getirip iiyice yogunlasman lazım. Ama dediğim gibi 10 dkka sürüyor bazen daha fazla. Sabır edip sadece kolyeni dusuneceksin o an başka birşey düşünme . Duş alıp gevşeyip o şekilde yaparsan daha iyi olur canım. Ben o şekilde yapmıştım.
(810 puan) tarafından
Siyah kutunun içinde 3 taneydi. Kutuyu mu düşünücem kolyeleri mi?
tarafından
Kolyeleri canım. Odaklandikca kolyelerin etrafında birşeyler belirecek . Nerde olduğuna dair.
0 oy
(154 puan) tarafından
Kzi vezzuha suresini oku daha çabuk buluyorsun:) kaçkere denenmiş ve deneyimlenmis oalrak söylüyorum 
tarafından
Ben denedim bende olmadı kız :) nedense
(154 puan) tarafından
Aaaa neden ki  valla hemen buluyorum süre bitmeden bile bulduğum çok oldu ;)
(7,791 puan) tarafından
Vedduha mı
(154 puan) tarafından
Evet canım türküce yazınca karışmış oalbilir ;)
(7,791 puan) tarafından
Tamam canım sağol aklımda bulunsun benimde
0 oy
(156,723 puan) tarafından
Fotosunu at bi anahtarligi 
tarafından
Attım canım şimdi snein için posta bak
(156,723 puan) tarafından
Guzlemis funda
0 oy
(21,052 puan) tarafından
Bennde telefonumu kaybetmiştim daha doğrusu aliş kaybetti sakladı aradım taradım yok kaybolan eşyayı bulma duası vardı onla bulmuştm
tarafından
Aynen canım farklı birşey öğrenmiş oldum :) deneyim oldu
(21,052 puan) tarafından
Ne deniyodu buna tele bişeydi gı
tarafından
Telepati diye hatırlıyorum bende ama o farklı birşey . Netten baktım bulamadım. Telepati düşünerek karşı tarafa enerji gondermek
(21,052 puan) tarafından
Telepati eveeet :)
tarafından
Sürekli başıma gelir :)) tam annemi düşünürüm annem arar :) arkadaşımı düşünürüm mesaj atar :D
0 oy
(770 puan) tarafından
Kucukken bir film izledim gozuyle cisimleri hareket ettiiren kucuk bi kiz ablam da demesinnmi bu gercekms yapanlar varmis diye o ara da cok afedersinz wcde korkuyorum dye kapi acik duruyor wcnin hemen onunde dis kapi var dis kapinin ic yuzunde de kapi susu ben basladim kapi susune bakmaya odaklandm odaklandim derkennnnnnn patttt diye bi ses ahhahaah odum koptu bir daha dneemedm dustu kapi susu de :D artik yaptimmi tesadug mu bilmiyorhm ahahha 
tarafından
Bende öyleyim canım . Düşünen beyin her zaman iyidir :)) salon takımım ağaç rengi ve deseni de onun gibi. Dikkatlice bakıp burda bu şekilde ama burda niye değil farklı diye dusunmuslugum bile var. Temiz deliriyoruz :))
(770 puan) tarafından
Off hic iyi dehil gercekten delircm rhaat raht uyuyamam beynimin arkasinda yuzlerce pencere acik geziyorum :/ herseyi dusunmek cok fena bi durum
tarafından
Kesinlikle öyle canım. Gece yatağa girip bugün yaptıklarımı ve yarın yapacaklarimi düşünürüm. Daha ilerisinide :D halen beynim hiç yorulmamis gibi oyun oynarım :D beynim yorulup hemen uyuyayim daha fazla birşey düşünmeyim diye :D o bile 40 dkkami alıyor oyuna sinirlenip uykum kaçıyor felan :D gece 5te uyurum sabah 9-9,30 gibi uyanırım . Geç uyuyup geçte kalkmiyorum. Gece bayılıp uyumam lazım uykumu alamadım diye ama yok nafile :D her gece geç uyurum. Yatağa 2 de giriyorsam 4-5 gibi anca uykuya dalarım. Hatta kalkıp sigara içerim :D amma düşündüm bee yeter artık diye kendime kızarım :D ne yaşıyorum ben böyle yaa
(770 puan) tarafından
Malesef ayni :( kafalar yanana kadar devam o zaman gecmis gelecek bugun hepsi bizi bekler :D
tarafından
Her gece bizi bekliyorlar :Ddd
0 oy
tarafından
Ahahahah ne güzel anlatmişsin valla bende düğün günü eşimin balayinda kullaniyim diye aldigi gözlüğü kaybetmiştim yaa acaba düşunsem suan gözluk kimde nerde bulabilirmiyim diye aklima geldi valla 500 liralik gözlügü 5 dk takip kaybetmistim :(
tarafından
Tmm oglani uyutup duşa girip düşünüyorum hemen bakalim nolcak :)
tarafından
Tamam canım güzelce odaklan bakalım inşallah görürsün ❤️ gözlüğe iyice odaklaninca birşeyler belirlenecek gözünde. Dikkatli bakmaya calis canım. Banada haber et sonucu merk ederim ❤️☺️
tarafından
Tamam kuzum haber ederim :)
tarafından
Tamam canım ❤️❤️☺️ iyi geceler
tarafından
Iyi geceler :)
0 oy
(973 puan) tarafından
Kocam memur benim memleketim de bekâr evinde yaşıyordu başka bur eve taşındı motorun anahtarını kaybetti taşınma sırasında bin defa baktı heryere kayıp bulma duası var ben okudum sonra tekrar bak dedim bin defa baktığı yerde buldu anahtarı 
0 oy
(7,969 puan) tarafından
Ben şunu okurum ve çoğunlukla bulurum 

-" İbrahim Ethem gömleği keten , ..... 'yi getiren  fatihayi götüren ... Denemeni tavsiye ederim daha az yoruyor insanı (⁠≧⁠▽⁠≦⁠) bir de duha süresi ararken okununca da bulunuyor 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 263 göst.
28 Nisan 2021 Diğer kategorisinde LaYeTeZeLZel (3,270 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 71 göst.
+1 oy
12 cevap 919 göst.
23 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Kubra.mirac (494 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 352 göst.
20 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu