0 oy
99 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Daha dün burda eşimin bana yaptığı kötülükleri evladıma pislik şekilde davranmasını paylaşmıştım gece yarısı bana mesaj atmış hep bana beddua ediyorsun çok hastayım ölüyorum diye ben de Allah haksız bedduaları kabul etmez kişinin kendisine çevirir dedim bugün gece mesaisinden sonra eve gelip yatti sadece ilaç içti tüm gün ne yemek yedi ne düzgün şu içti insanlar zannediyor ki her kötülük yanıma kâr kalır evladım da 3 4 gündür çok hastaydı çok atesleniyordu onun umrunda değildi bugün de o benim umrumda olmadı vallahi bir kere sormadım neyin var diye hasta çocuğum baba diye ona sarılmaya çalışırken al şunu basimdan diyordu ah yüce Allahim sen ne büyüksün sen adaletinden asla şüphe duyulmaz şuan kendi derdine düşmüş evde var mı yok mu belli değil her gün benle cem cem kavga eden kişi gitmişti bugün tüm gün oğlumla ilgilendim dışarıya çıkardım onu değişiklik olsun diye anne oğul gayet güzel vakit geçirdik 

3 Cevaplar

0 oy
(861 puan) tarafından
Yemin ederim şu yazdıklarını okurken icim nasıl da ferahladı bir bilsen. Rabbim eziyet gören ezilen haksızlığa uğrayanların hep yanında olsun inşallah. Yanı sıra bana da çocuğuma da. Inşallah ben de en kısa zamanda ilahi adaleti görürüm..
tarafından
Allah kırık kalplerdedir kardeşim ben tam 4 yıldır öyle bir haldeyim ki bir gün pişmanlık duymadığım günüm olmadı bana yaptıklarını ailesine eşine dostuna verdi Allah gözü görmedi ne zaman ki kendine değdi ucu o zaman dank etti ben daha 27 yaşındayım üzüntüden saçlarım beyazladı 4 yıldır ne eziyetler ne dayaklar ne haksızlıklar gördüm ama şunu biliyorum bunun gibi insanlar bir gün gözyaşlarımızda boğulacaklar
-Reklam-
0 oy
(2,291 puan) tarafından
Iyi olmus dengesize madem cocuk yapmasaymis
tarafından
Çocuğu da sevdiği için değil ona mahkum olayim diye zorla yaptı geçenlerde çocuğuma elbise alacaktım 50 liram cikmadi elbiseyi biraktirdi bana bugün parasi var ama bir bardak su içemedi tüm gün sarhoş gibiydi
0 oy
tarafından
Allah'ın adaleti şaşmaz canım çok güzel işler geç olur bazen ama güç olmaz doğru zamanı en iyi o bilir
tarafından
Kesinlikle öyle Allah kırık kalplerde ve biz unutsak da o unutmuyor çok şükür ki bana kendisine dua etme fırsatı veriyor Rabbım ondan başka kimsem de yok zaten

İlgili sorular

+1 oy
10 cevap 102 göst.
1 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Sadeci... (704 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 158 göst.
2 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Birhilall (1,454 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 306 göst.
0 oy
12 cevap 499 göst.
3 Kasım 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Seyhan (2,770 puan) tarafından soruldu

408,399 soru

12,269,768 cevap

37,565 kullanıcı

Kategoriler

...