0 oy
272 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Mrb hanımlar oglum 28 aylık bu iki gündür artk ayırdım odasını. ama içim Bi buruk ya anlayamadım. bide odasıda bizim odaya birz uzak mecbur yani. gece zaten 2 3 defa kalkıyorum. kontrol ediyorm ama içimde anlayamadım Bi his var. acaba erken mi dicm ama geç bile jaldıgımı söyleyende olur. ay tavsiye verseniz ne güzl olur ya :))

13 Cevaplar

0 oy
(1,449 puan) tarafından
Darısı başıma diyim 22 aylık emiyor koyun koyunayız doğdu doğalı 
tarafından
Ay Vala orasıda öyle ama böyle ayrı kalıncafa Bi tuhaf oluyor insan
-Reklam-
0 oy
(3,327 puan) tarafından
Darısı başıma 24 aylık resmen dibimde 
tarafından
İnşallah. :))
0 oy
(662 puan) tarafından
Bizde 22 ayligiz ayırdım ilk 10 gün çok kötü oldum sonra alıştım şimdi kendi odasında yatiyo çünkü kardeşi olucak ağlarsa uyanmasin diye ayırdım yatağını hemde çok rahat yeri şimdi 
tarafından
Aynen hem onlar için hem biziim için rahat oluyorda ana yüreği işte acaba üstü açılımı ya üşürsen ya aglar duymazsam DİE diye kendimi yedim :)
0 oy
tarafından
1 yaşında ayırdım ikizleri şuan 2 yasindalar asla başka odada uyumak istemiyorlar bazen uyanıp yanımıza geliyorlar gece yanıma almak istiyorum yatmıyor kendi odasında yatmak için ağlıyor çok iyi yapmışsın kuzum bebeğinle beraber yatmaya alıştığın için bu şekilde için buruk benimde ilk baslar öyleydi acaba korkarlar mi biisy olur mu diye içim içimi yerdi çok şükür alıştılar 
tarafından
İnşallah bizde alışırız bu kış böyle deniyeym dedim şuan hala beşikte yatıyor alışırsa artk güzl Bi yatak dolap alırım inşallah
0 oy
(7,481 puan) tarafından
Biz annelere kalsa evlenene kadar koyunumuzdan almayizda napacan canjm. Ne kadae erken alistirirsan okadar kar. Biraz gec kalmisisn. Ilk zamanlar hislerin normal zamanla alisirsin insaAllah canim 
tarafından
Ay inşallah bide dün gece hemn damadı uykuya yanında istiyordu beni acaba hissettimi DİE üzüldüm ama yapacak bişi yok hem onun için hem bizim için mecbur ayıracgm
0 oy
(12,545 puan) tarafından
Ay valla hic dusunmedim 9aylikken ayirdim. O zamanlar gece uyanirdi. 19 aya kadar. Sonra memeyi kestik. Simdi 24 aylik tam odasinda misil misil uyuyor gece orda uyuyor sabaha kadar sabah kalkiyor valla :) biz rahat o rahat
tarafından
Evt benm ablamn ogluda şuan 8 yaşında oda daha yeni alıştı ama sürkli annesini yanında istiyordu olmayınca aglıyordu bu sefer çocugun gelişimi içinde aslında öyle kötü ondna dolayı ayırmak istedim
(12,545 puan) tarafından
Iyi yapmissin canim icin rahat olsun valla. Benimki tam 2 yasinda bisey olunca gece kalkip anneeee diye bagiriyo :D
tarafından
:) ya aslında bizm odalar birz uzak Dİe tereddüt ediyorm ama zaten genelde de gece 2 3 defa kalkıyorum
(12,545 puan) tarafından
Canim bizim odalar yanya kapilarimiz bitisik ama esim 1 aydir yok salonda yatiyorum daha serin oluyor diye. Inanki mik dese duyup gidiyosun aramizda uzunca bi koridor var
tarafından
Bizim de koridor çok uzun inşallah bende duyarım :))
0 oy
(13,585 puan) tarafından
Kızım şuan 4 aylık salonda yatiriyorum çok rahat bu sekilde
tarafından
Ah sallanma bizde de var maalesef  :)
(13,585 puan) tarafından
Amanın ay ben bırakmak istiyorum ya hiç yoktan memede uyusun salla salla olmuyor hamak var ama artık dönüyor kalkıyor korkuyorum
tarafından
Yok zor oluyor ya artk büyüdükçe zaten zapt edilmiyor aslında benimki gece yanımda bıraksam uuyuyor sadece gündüz sallanıyor
(13,585 puan) tarafından
Senin işin daha zor canim ya Allah kolaylık versin odasına alışsın da sallamayı da bırakırsın inşallah
tarafından
Evt zor da artk bakalım alışır inşallah
0 oy
(17,956 puan) tarafından
Daha dokuz aylık ama sütten kesene kadar ayırmayı düşünmüyorum sonrasında da ne zaman isterse yanımda yatırırım büyük ihtimalle ben kıyamam 
tarafından
Ah bende kıyamıyorum ama büyüdükçe artk hiç ayrılmak istemiyorlarmış
(17,956 puan) tarafından
Çalışıyorum ben gündüz zaten benden uzak kalıyor gece de onu odasında tek başına bırakırsam sevmediğimi düşünür diye korkuyorum eninde sonunda zaten ayrılacak sevgiyle kucakladığım koklayıp öptüğüm her an kar benim için
tarafından
Çalışıyorsanız ona bişi diyemicm haklısnz :)
0 oy
(6,267 puan) tarafından
Cnm bnm oğlan şuan 24 aylık ayrı yataklardayiz ama daha yanımda yatıyor tek ya ne olur ne olmaz aslında Allah korusun doğal afetlerden korktugumdan o küçük bazen gece kalkıp beni ararsa biryerleri gitmesinden falanda korkmuyom hem
tarafından
Benm de aklımda hep o var ama koridor ışıgını açık bırakıyorum diger odaların kapıları falan kapalı zaten genelde kalktığında da direk ya odaya gelir ya salona hani bilemedim ya kafamda deli sorular :)
0 oy
(1,166 puan) tarafından
28 aylik kizim bizimle  beraber  uyur.  ayirmaya kiymiyorum buyudugunde zaten uyumazki benle. simdi kokusunu icime ceke ceke  uyumak baska  guzel kalkar bazen bizim aramizda yatar.  
tarafından
Büyünce de aslında alışkanlık yapıyorlar Bi süre snra gerçktn zor oluyor artk arada yatmaları Bi çok kez aramıza aldık sabah eşim giderken kenarına yastık koyardım ama oglum deli gibi uyuyor kaç kez öyle düştü
(1,166 puan) tarafından
benim esi masgeri gorev yapiyor .  bizden 2 yil uzakda  yapdi o yuzden kizim dogdundan beri benle  yatdi. anne sutu aliyordu diye  hep yanimfa  yatirdim simdi odada  ayri yatiyor. bazen durub aramiza  gelir  yoksa  her zaman diyil.   zaten benim kizim  yerde  2 dosekde  anca yatar cunki sabaha kadar yerinde  doner  vallah.  bu huyu babasina cekmis.  o yuzden   yerin iayri seve.
tarafından
Ay benm oglum da öyle yer yatagı oldu mu deli gibi döner durur beşikte yer kısıtlı DİE mecbur öyle fazla hareket edemiyor inşallah ayrı yatmaya alışırsa montessori yataklardan istiyorm yüksek olmayan ve geniş olanlardan
(1,166 puan) tarafından
benim kiz alismadi canim ya  surekli besikde  uyuynca kalkdi sabah kadar uyutmadi beni. o yuzden yer yatagi daha rahat..    insAllah gonlunce  olur her sey  canim benim
tarafından
Çok tşk ederm inşallah hepimzb gönlündekini Rabbim nasip eder :))
0 oy
(3,615 puan) tarafından
İlk zaman bana da zor gelmişti oda da kalkıp beşiğinin yerine bakıyordum ama zamanla alıştım onun için en iyisi bu çünkü. 
tarafından
Benmde korkum o şimdi bile zor aramızda yatmak istiyor bazen e zaten deli dana gibi dönüp duruyor yanı uzunlamasına yatarken o enine yatıyor ve bize yer kalmıyor :)
(3,615 puan) tarafından
Ben hiç yanımda yatırmamıştım odamızda da beşiğinde yatardı
tarafından
Bizmde öyle beşikte yatar ama bazen gece kalkıp bizi istiyordu
(3,615 puan) tarafından
Zamanla alışırsınız inşallah ama bence vazgeçme sakın
tarafından
Yok ya işte 2 gündür başladım inşallah böyle devam eder :)
0 oy
(788 puan) tarafından

1.5 yaşındayken odasını ayırmıştım gece emzirmesinide kesince çok rahatlamıştım aslında oda ayırmak en iyisi hem bebek hem senin için kuzum için bi buruk olmasın :)

tarafından
Evt en iyi si bende farkndayımda işte anne yüreği :)) ama oglumn kişiliği için alışacz artk
0 oy
tarafından
Ayy 17 aylik oğlum bende ayiracagim 10 güne inşallah :) 
tarafından
Ay hade hayırlısı :))
tarafından
Kolay oldu mu senin :)
tarafından
Ya bende dhaa yeni bu 2 gecedir yalnız bırakdm aslında kolay oldu sadece dün gece uykuya zor daldı 2 dk da bir kalkıp bakıyodu büyük ihtimal hissediyordu o zamn çok üzüldüm ama alışacak mecbur dedim
tarafından
Ayy aynen öyle buyudukce daha zor olur zaten
tarafından
Evt Bi çok kişide söylüyor

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 272 göst.
29 Mart 2022 Diğer kategorisinde Merveruzgar (1,030 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 56 göst.
6 Haziran 2024 Diğer kategorisinde bsradgn (678 puan) tarafından soruldu
0 oy