0 oy
722 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (333 puan) tarafından

Sandalyeler ne kadar kullanisli bide ben salonuma koyucam uygun olurmu biz salonda oturuyorz oturma odam yok ki salondada sadece kanepe takimi var ;)

image

22 Cevaplar

0 oy
(1,450 puan) tarafından
Abimin var aynısından gayet memnun
-Reklam-
0 oy
(7,830 puan) tarafından
Mutfak takımı bu canım 
0 oy
(520 puan) tarafından
Ben mutfağım da kullanıyorum memnunum, sadece bu sandalyelerin sırt kısmı da minderli olanlar var bulursanız onlardan alın, bu şekilde kullanım pek rahat olmuyor
0 oy
tarafından
Masa güzel ama sandalyeler hic rahat degil ve kullanislida degil evlenirken çok begenerek aldim ve suan ilk firsatta degistirmek istedigim tek sey 
0 oy
(25,193 puan) tarafından
Bu salona koyulmazki
0 oy
(2,706 puan) tarafından
Masam vardı masayı almadm ama sandalyeşerını aldm trentyoldan guzel geldı canm memnunum ama kalıtelı bılındık yerden almaya calıs bazıları mınderı cok dandık boyası cok dandık ve tırtıklı oluyo kıyfetın bıle takılabılır bunlara dıkkat ederek al derım benımkı sukur ıyı cıktı
0 oy
(280 puan) tarafından
Guzel degil taş gibi 
0 oy
(2,385 puan) tarafından
Kız bunu bende çok beğeniyordum bugün satan yere gittim sordum bu model pek sağlam olmuyo dedi birde sandalyelerin boyası çıkıyomuş zamanla 
(13,429 puan) tarafından
Hic atmadi canim benimki sadece bi tanesinin sirtinda var yukarda oda esim surekli balkonda tepesinde sigara icip duvara surttugu icin :)
(13,429 puan) tarafından
Ben evlenirken instagramdan aldim bunu ama simdi ismini hatirlamiyrm
(2,385 puan) tarafından
Bende alcm ya internetten baktım masa sunta diye vazgeçtim sonra dün evimin yanında var satan yer oraya gittim kız pek önermedi bende arada kaldım şimdi
(13,429 puan) tarafından
Masamda sunta degil kiz gayet saglam
(2,385 puan) tarafından
Başka bi yer daha var oraya bakcm
0 oy
(13,429 puan) tarafından

image

bendede soyle modeli var canim. Valla 3 senedir kullaniyorum cok memnunum yani. Mutfakta benimki ama. Ablamin eltisinde bi benzeri var ama sandalyeler ayni onunki salonunda mutfakta yeri yok salona aldi kullaniyo yani
0 oy
tarafından
Mutfakta daha kullanışlı olur canım bu . Bir de kuzenimin var sırt kısmı demir.oldugu için rahatsız ediyor minder Alicam bunkara falan demişti gerçekten.de sırt kısmı rahatsız ediyor
0 oy
tarafından
Canım biz ilk bundan almıştık ama mutfakta kullandık. Ben çok seviyordum. Bu eve geçerken getirmedik buranın mutfak barı sandalyesi var diye. Salon için uygun değil ama mutfakta çok güzel duruyor, tavsiye ederim.
0 oy
(10,890 puan) tarafından
Komşumun var sandalyelerinden memnun değildi teller sırtımıza batıyor diyordu
0 oy
(1,450 puan) tarafından
Canm bu sandalyeleri seviyorm ama masa piknik masalarına benziyo hiç hoş değil 
0 oy
(1,326 puan) tarafından
Mutfağımda var üç senedir kullanıyorum çok memnunum
0 oy
(2,111 puan) tarafından
Kullanmayan var mı de bence o kadar herkeste var ki artık :) ama bence salon için uygun olmaz bu canım
0 oy
tarafından
Masa farklı ama sandalyeler aynı model kullanıyorum çok şık ve kullanışlı ama salon için uygun olacagini sanmıyorum 
0 oy
(1,299 puan) tarafından
Bende burda bekliyelim bende almayı düşünüyorum aynısının farklı rengini 
0 oy
tarafından
Siyahın dan var sandalye ler aynı bı ev bı kapı girip cikiyolar hiç bişey olmadı 
0 oy
tarafından
Sıktı artik ya
0 oy
(5,345 puan) tarafından
Salona bu sandalyeler çok basit kalır. Genelde mutfak veya balkon için kullanılıyor 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 538 göst.
+1 oy
4 cevap 161 göst.
12 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde hanimeli (621 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 425 göst.
23 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Mucizemm233 (1,230 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 398 göst.
15 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Eminenur (102 puan) tarafından soruldu