ay sorma canım ya hiç hoşlanmam el sakasindan esimin ailesinin de bi huyu vardı sürekli el öpüyorlardı babaları anneleri sürekli dışardan içeri girince öpüyorlardı ben zaten sevmiyorum öylede yetismedim neyse yavaş yavaş kaçarak unuturdum bide görümcem ve eltisi çocukları sürekli öpüyorlardı yahu aynı mahallede oturuyoruz sürekli görüşüyoruz niye öpeyim ozlemedim ki sevmiyorum dedim neyse üzülmüşler dedikodumu yapmışlar eniştem kırılmış dilek opturmuyo demiş bayramda beni öpmeden geçtiler o oldu yani daha da kimse bana yaklaşmaz
Ayy bende öyleyim inan , yani öyle olunca kendimi tuhaf hissediyorum
Birde samimi olmadığım insanlar böyle sıkı sıkı sarılıyor öpüyor kendimi boğulmuş gibi hissediyirm ama ne yapayım mecburen bende tebbesim ediyorum
Ben 9 senedir hamile kalmak için uğraşıyorum. Türlü türlü laf edenler oldu kah bilerek kah bilmeyerek. Şimdi zarar gördüğüm insanların asla dokunmasına izin vermiyorum. Samimiyetsiz geliyorlar. Onun dışında çok umursamıyorum dokunanlari ama normalde de temastan dokunulmaktan hiç hoşlanmam. Toplu taşıtlarda çok sıkıntı çekiyorum bu yüzden. Sadece eşimin tarafı da değil ben genel olarak öpüşmeyi sarılmayı sevmiyorum. Bu yüzden bayramları da pek sevmiyorum
1,490,031 soru
24,352,400 cevap
346,544 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın