0 oy
244 göst.
Diğer kategorisinde (10 puan) tarafından
Ben eşimle beraber yurtdışında yaşamak istiyorum, çocuklarım içinde iyi olur diye düşünüyorum.bileniniz varsa nasıl gideceğimiz hakkında bilgi verebilir misiniz.

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Canım eşim schengen vizesi aldı. Arkadaşının Fransa da şirketi var hani hazır işine gidecek ama bir Türk şirketi işçi getiremiyor o yüzden aracı var Bi tane o eşimi kılıfına uydurdu vizeyi 1 ayda aldı şimdi konsolosluk dan haber bekliyoruz. Bu bize 15.000 euroyu geçti. Aracı aldı, konsolosluktaki adamlar aldı vs vs 
tarafından
Evet daha bizim masraflarimiz haricinde. Canım 300 bin de o paraya en baba . Turkuyede ne yapabilirsin ? Ev alamazsın,  iş kuramazsın ki esimin halihazırda işi var geliri de güzel. Ama bu gelir benim çocuklarıma güzel bir eğitim aldırmaya,iyi bir hayat sunmaya , rahatça önce çocuklarım demeden gezip giyip tozmama yetecek mi ? Kolejler olmuş dünya para.  Kremler bile 3.5 geçmiş.  Herseyi koy kenara Turkiyede çocuğum doktor olsa bile kıymetsiz . Çoğu yerde insan yerine koymuyoruz bunlar o 300 binle olmuyor maalesef
(13,791 puan) tarafından
Valla kiz esim 5ayda 650.000 kazaniyo yilin geri kalanindada o parayi yiyoruz gidiyo valla
tarafından
Evet öyle.  3  ayda geçen sene 270 bin kazandı. Kışın da ise gitti o paraya dokunmadik çok şükür ama . Şu enflasyona o para ney ki ? Demek ki hayat standardı farkli herkesin.  Ben ailem ve kendim için en güzelini istiyorum.  İnsan yerine konmak istiyorum yaşadığım ülkede herseyden ziyade
(13,791 puan) tarafından
Yani bu parayi 12ye bolsen aylik 50.000 ediyo canim. Ev kira cocuk var 2.yolda illaki gecinmiyoruz demiyorum cok cok iyi bi hayatimiz var ama borc var odeniyor cocuklara ve bana bireysel emeklilik odeniyor aylik 5.000. E cocukla bi parka git eve gelene kadar en az 100tl gidiyo valla. Esim sigara iciyo falan.

Ve esim 15 alsa gecinmeyecekmiyim illaki onunlada gecinecegim cok har vurup harman savuran bi insan degilimdir. Yanlis anlasilmasin kesinlikle. Ama herkes rahat aslinda rahatta degil normal bir hayat yasamayi hakediyor
tarafından
Evet biz de biriksin diye dikkatli geçiriyoruz. Ama hayatım böyle geçsin istemiyorum ben öğretmenim evde çeviri yapıyorum ama 4 ayda 16 20 bin arası anca oluyor.  Cocuklari bıraksam kreş parası çalıştığım para . Biz kira da vermiyoruz. Ben önceden yaz kış defalarca tatil yapabiliyordum bekarken. İstediğimi giyip istediğim yerde oluyordum. Valla yine öyle yaşamak istiyorum hayat geçip gidiyor kısa kısa aman çocuklarım ne olacak diye düşünmek istemiyorum.  Ben oraya birikim yapmaya gitmiyorum hep diyorum valla. Orda çocukların alacağı eğitime burda Bi ton para dökersin yine oradaki gibi alamaz
-Reklam-
0 oy
(449 puan) tarafından
Kaçak yolla var oda çok guvenmen lazım ve çok para istiyorlar normal danisman yoluyla var oda 100 binden aşağıya götürmüyor kişi başı ancak eşin ilk gidecek oda danismanla 6 ay sonra sizi max 1000 dolarla getirecek oda davetiye gonderecek size kaçak yolla giderse 2 yada 3 yil sizi alamayacak hatta oda gelemeyecek çünkü oturum izni almamis olacak kacak olduğu içinde gelemeyecek
(1,992 puan) tarafından
valla bi deneyin kaçak bakalım hapisi boylayın
(1,992 puan) tarafından
valla kim iyi değil belli direk suça teşfik ediyosun milleti kaçak yol var diyo
insan gibi vize vs ödeyip gitmek yerine kaçak gitsinler ha :D sen ya çok film izlemişsin ya da bugün uykunu almamışsın akshsksb
(449 puan) tarafından
Ciddi misin yaa aaa hic bilmiyordum sucmuymus komiser
(1,992 puan) tarafından
kaçakçı insanalrı da sen. mi ayarlıyon yoksa kasbkabd
(449 puan) tarafından
Evet ya baksana kat trilyonlarim var banka hesaplarinda iste hemen sana jet ayarlayayim ayıpsın ergencigim

İlgili sorular

+4 oy
39 cevap 2,307 göst.
16 Şubat 2025 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 243 göst.
21 Aralık 2025 Diğer kategorisinde honkiponkitoninok (8,931 puan) tarafından soruldu
+1 oy
27 cevap 725 göst.
0 oy
4 cevap 284 göst.

Kategoriler

1,492,812 soru

24,391,745 cevap

349,342 kullanıcı

...