0 oy
265 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Hanımlar kuranı çok şükür biliyorum  ama çok yavaş okuyorum. mesela bazen dilim takılıyor Bi kelimeyi 2 3 defa okuyabiliyorum. Bu şekilde Bi sıkıntı olmaz deil mi. youtubeden önce açıp hocayı dinliyorum snra ben kendim okuyorum ama akıcı Bi şekilde okuyamıyorum  tecvidli biliyorum ama işte okurken bazen dikkatimi veremiyorum kimsede yok yanında okuyabilecegm 

6 Cevaplar

0 oy
(8,580 puan) tarafından
Hızlı okumak marifet degilki zaten. 

Yavaş ve tane tane.. sorun yok yani♥️
tarafından
Ya hızlı olmaktan kastım. Kimisi böyle hiç takılmadan okur ya çok özeniyorum
-Reklam-
0 oy
(2,704 puan) tarafından
Hızlı okumak zaten dogru degıl canm tane tane evet bıraz yorar az okumana sebep olr ama ne kadr cok okursan o ladr cok alısır lısanın hıxlanırsın bır ayetı kelımeyı gördun ya onu okurken gözun diger kelıemde olursa hızlı okursun zamanla açılır bu devam et
tarafından
Evt yavaş yavaş okuyorum günde bir  sayfa şeklinde okuyrfım bugn Bi tarafı daha okudum ay inşallah dilim hafifler çok istiyorm :) bitirmem nasip olur inşallah
(2,704 puan) tarafından
İnşallah canm olr olr istedikten sonra neler neler olur yeterkı ıste❣️Allah kabul etsın
tarafından
İnşallah :) Allah razı olsn
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Sürekli okursan akıcı olur canım bi zaman sonra alışırsın 
tarafından
İnşallah :)
0 oy
(634 puan) tarafından
Ben de senin gibi yavaş okuyordum git gide alisirsin
tarafından
İnşallah çok istiyorm bitirmek :)
0 oy
(318 puan) tarafından
Canım benim sen her gün düzenli olarak okumaya çalış ama sesli oku ki hatalarını duyabilesin bu şekilde kısa zamanda daha akıcı okuduğunu fark edeceksin , ben ilahiyat mezunuyum biz hep öyle çalışırdık , bide şunu unutma herşey zamanla olur ve sen Allah'ın kelamını okuyorsun Rabb'im de sana onun kolaylığını verir inşallah:)))
tarafından
İnşallah ya ne bileyim acaba yanlış okurmuym DİE korkuyorum  hani durak yerlerini genellikle karıştırırm Bi hoca şey diyordu mim durağında kesinlikle durmak gerekir yoksa anlamı bozulur daha önce durak yerlerine pek dikkat etmezdim ama şimdi yanlış okurum anlam bozulur DİE korkuyorum
(318 puan) tarafından
Evet kuralları var tabi ki mesela mim durağı dediğin gibi , ama bunları internetten yada sana yakın olan bi hoca varsa haftada bir gün olacak şekilde gidip ders alabilirsin hevesin varken çabuk öğrenirsin , keşke aynı yerde olsaydık ben sana bi güzel anlatırdım inan
tarafından
Ay keşke maalesef yakın kmse yok bana sadece internettn ögrendim kadarıyla yapmaya çalışıyorum Rabbim kabul eder inşallah
0 oy
(8,532 puan) tarafından
Sürekli ve sesli bir şekilde oku canım. 
tarafından
Sessiz asla okuyamıyorum zaten bazen acaba sesim çok mu çıkıyor diyorum ama çıksın :) ne güzl evin her tarafından duyulur

İlgili sorular

+2 oy
5 cevap 268 göst.
15 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Asabii (958 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 1,929 göst.
30 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Eslem 01 (501 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 143 göst.
+1 oy
33 cevap 1,131 göst.

Kategoriler