Kızlar oğluşum 28 aylık kreşteki öğretmeni ile işbirliği içindeyiz ve dün tuvalet eğitimine başlama kararı aldık. Kaka var diyor çiş diyor yapınca bu sabah başladım açtım sabah geceden kalan bezini sonra bağlamadım. Dün klozet adaptörü almıştım birkaç gündür anlatıp söylüyorum zaten adaptörü de gösterdim klozete taktım anlattım güzelce. İşk götürdüğimde klozete kapat dedi istemedi zorlamadım çıktık, yarım saat sonra altına çiş yaptı değiştirdim bi zaman sonra yine tuvalete gittik kamyonun çişi gelmiş hadi oda çişini yapsın buraya sende yap dedim öyle götürdüm kucagımda önxe kamyon çişini yapsın dedm çiişşş dedik sonra Ömer yapsın dedim yapmadı inmek istedi 20 saniye falan oturdu bende tutuyorum aynı zamanda düşcek diye korktu içine ) sonra çıktık biraz sonra yine altına işedi bücür değiştirdim sonra kaka var dedi hadi gidelim tuvalete yapalım dedim istemedi ama ikna ettim oyunla, gittik oturdu ama yapmadı. Şuan bu şekilde ilerliyoruz hafta içi kreşte daha kolay olur yaptırmaları onların klozetleri küçük çocuk boy zaten öğretmenini de dinler bana yaptıgı gibi nazlanmaz iyimi gidiyoruz sizce. Öğretmeni oturmasa da bez takmayın dedi. Oturuyo benimki ama kısa süre oturuyo
412,205 soru
12,409,006 cevap
44,746 kullanıcı