0 oy
139 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar sağ kalça kemiğinde batma var kütlese geçecek gbi ama 17 haftalık hamileyim nasıl geçer bu ?

3 Cevaplar

0 oy
(17,715 puan) tarafından
Duş al masaj yapsin biri. Birde maden suyu iç kas ağrilarina iyi geliyor. Fazla ayakta kalmamaya çaliş. 
tarafından
Masaji belime yaptırmıyordum çocuğa zarar olur diye sırt ağrısı var bende genetik eşime sırtıma yaptıriyorm aahh nasıl ayakta kalmim mecbur :'(
-Reklam-
0 oy
tarafından

Sol kalça kemiğim doğum yapincaya kadar battı ve son haftalar bacağım sisiyordu oturup kalkamiyordum en son acilde doktorun biri eskiler buna kengi der dedi her doktor bilemezmis magnezyumu değiştirdi 2 gün sonra rahat etmiştim bacım bence bir doktora git magnezyum yazdır derim hem saçlarım kirpiklerim kaslarimda guclenmisti magnezyumla :) 

tarafından
Efermag içiyorum Bacim 20 gündür . magnezyum hapı suya karıştırarak içiyorum neden oluyormuş bu
tarafından
Hamilelikte olurmuş kuzum ama benimkini yukseltmisti ismi farklıydı
0 oy
(14,946 puan) tarafından
Belinden geliyor olabilir mi benim bazen dizimden ta ayağımın altına kadar vuruyor belden geliyor 
tarafından
Sırt ağrısı hiç geçmez bnm genetik anne tarafından . sırtımda şimdi ağrı yok sadece o bölge çok ağrıyir batıyor
(14,946 puan) tarafından
Sirt değil de canim bel ben de çok sonradan fark ettim bel olduğunu ta kalcamin içi acıyor ağrıyor bildiğin ordan dizime hatta ayak altına vuruyor ancak fark ediyorum kilo alınca arttı bende

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 53 göst.
12 Aralık 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde haticekurt (52 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 138 göst.
0 oy
3 cevap 201 göst.
29 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Seherkzll (305 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 343 göst.
13 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde clk38 (1,566 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,549 soru

24,387,499 cevap

349,085 kullanıcı

...