0 oy
210 göst.
Diğer kategorisinde (126 puan) tarafından
Karnım cok kötü ağrıyor midem bulanıyor ve ishal oldum aniden böyle bir ağrı başladı. ACABA doğum belirtisi mı? Sancılar da gidip gidip geliyor 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Başlamış olabilir 
tarafından
Ben iki doğum yaptım ikinci dikişsiz oldu ıkınma güzel olduğu için 1. De eli gecti
(126 puan) tarafından
Maşallah Allah bağışlasın. Ebe değilim ama 1 yıl sogumhanede çalışmam gerekti ebe sıkıntısı olduğu için
tarafından
Herşeye hakimsin o zaman bak yordun beni :)  bide caktirmiyorsun bana ❤️ benim pamuk kalplim
(126 puan) tarafından
Ya deneyimli birisinden duymak çok daha iyi diye sordum. Eğer yorduysam affedin bemi
tarafından
Yaaa şaka yaptım valalh şaka yaptım ❤️ gülunce güneşler açsın diye
-Reklam-
0 oy
(28,608 puan) tarafından
Kaç haftaliksin canim
(28,608 puan) tarafından
Doktora git mutlaka
(126 puan) tarafından
Gideceğim de kesin doğum olmadan gidemiyorum eşim uzakta zırt pırt gidemiyorum hastaneye. Ancak emin oldugumda gidebilirim
(3,999 puan) tarafından
Eşini ara söyle. Babasını arasın, karımı doktora götür desin.
(28,608 puan) tarafından
Bencede ihmal etme
(126 puan) tarafından
Sancılar tam siklasirsa arayacağım
0 oy
tarafından
Kaç haftaliksin bu arada suyun veya kan gelirse olabilir ama ishal doğum sancısı değil yani bemde hiç olmadı 
(126 puan) tarafından
37 haftaligim. Ishalin doğum sancısı olmadığını biliyorum. Zaten genel olarak düzenli şancı ve kasılmalarım oluyor. Ilk defa böyle oldum. Normalde kabizim hamileligimde ilk defa ishal ile karşılaştım ondan merak ettim
0 oy
(7,035 puan) tarafından
Acile git tatlım doğum başlamış olabilir hakinda hayırlısı olsun bende sancilarla berbaber mide bulantım olur halada karnıma sancı girse midem bulanir ☺️
(126 puan) tarafından
Ya diyorum ki kesin doğum ise gideyim maalesef sürekli hastaneye de gidemiyorum

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 535 göst.
0 oy
2 cevap 142 göst.
12 Eylül 2025 Diğer kategorisinde BETIGUL (9,886 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 77 göst.
0 oy
2 cevap 96 göst.